Makale Yaz
buaskbaska
Bu haberi yazdır
Şanssız kura çektik
 Eyl
01
 2015

Sevgili renktaşlar,

Biliyorum Şampiyonlar Ligi'nde daha nasıl bir kura bekliyorsun, diye soranlar olacaktır fakat bana göre son derece kötü bir kura çektik. 

Vizyonsuz başkan ve yetersiz teknik heyetbu kurayı görüp " Biz bu turu atlarız" diye düşünme gafletinde bulundular. Olası transfer hamleleri Ocak ayına ertelenirken yönetim 1 doğru 2 elzem hata yaptı.

Doğru : Artık ülkemize gelen hiç bir yeteneği üstüne koyacak teknik bilgi ve tecrübeye sahip olmadığımızı kabul etmemiz gerekiyor,  Alman milli Takımını seçen Mesut Emre Can alıp başını giderken Yıldıray ve Nuri örnekleri ibret olması gerekiyor. Yine küçük Ronaldo diye lanse edilen Bruma'nın küçük Sabri'ye dönüşmesini izlediğimizi unutmayın. Telles hala değerini kaybetmemişken satmak doğru bir hamledir Fakat

Yanlış : Kura sonrası kadroyu yeterli gören yönetim Hakan Balta Sabri Umut Burak Yasin ve kısmen Selçuk 'un yeterli olacağını düşünüp Hamit'in Melo'nun boşluğunu dolduracagina inanması hakikaten komedi , tam bir skandal. 

Rakiplerimizin orta sahadında Ozan Tufan Diego Meireles Topal Souza gibi üst düzey alternatiflet varken beklerinin ikisi de milli oyuncu ve alternatifleri  de en az onlar kadar iyi. Bizde ise elde bir tek Sabri Carole ve Yasin var ki bir tanesinin 20 yılda yaptığı 5 orta Ana haberlerde flaş haber olarak sunulduğunu düşünürsek işimiz zor.

Melo gibi problemli oyuncuları göndermeden önce mutlaka yarar-zarar analizi yapmak ve onun yerini dolduracak bir oyuncu transfer etmeniz beklenir fakat Yetersiz Hamza bu bölgeyi sanırım yeterli görüyor.

Uzun lafın kısası bence Şampiyonlar ligi kurası Galatasaray'ı Özhan Canaydın döneminde yapılan transferlere bir adım daha yaklaştırdı. Yapılan son dakika transferlerinin de takımı bir üst seviyeye çıkartmak için yeterli olacağı fikrinde değilim. Hem kadro hem teknik ekip yetersiz başarı için en az birinin çok iyi olması lazım

Not : Burak 4 milyon Umut 2-3 milyon Selçuk 3-4 milyon Sabri 2 milyon Yedek kaleci : 1 milyon Hakan Balta: 2 milyon Olcan: 2-3 milyon para alıyor (bonuslar ve primler  ile düşünün) Bu oyuncuların yerine daha genç daha dinamik oyuncular alınarak yenilenme süreci başlatilabilir, taraftar bu oyuncuları görmekten yoruldu.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2015
  2014
  2013
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...