Makale Yaz
buaskbaska
Bu haberi yazdır
Tatlı Su Delikanlıları
 May
13
 2013

 

Sevgili Renktaşlarım,Serhat Ulueren, Ahmet Çakar, Volkan Demirel, Emre Belezoğlu, Aykut Kocaman, Eboue,Melo,Engin Baytar, Yıldırım Demirören ve Aziz Yıldırım..

 

Kimse bana anlatmasın. Türkiye'de yapılan aleni bir oyun var; Yıldırım Demirören Mehmet Ali Aydınlar federasyonuna tepki olarak Fenerbahçe'nin uşağı olmak üzere göreve getirilmiştir. Mehmet Ali Aydınlar'ın federasyon başkanı olmak gibi bir düşüncesi yokken ülkenin en önemli makamlarından birinden gelen bir telefonla bu göreve gelmiştir.

 

Yıldırım Demirören Fenerbahçe'yi şampiyon yapamadığı için sus payı olarak her sene şampiyonlar ligine gönderiyor. Anneler gününde annesine bu kadar küfür ettirir mi bir insan ? Bu Cüneyt Çakır ve Demirören nasıl evlatlar anlayamadık doğrusu. 

 

Serhat Ulueren, Ahmet Çakar Galatasaray tarafından yol verilmiş ve ya dava açılmış zatlardır, bu bakımdan kuyruk sokumlarında ki acıya anlam verebiliyorum, fakat bu tatlı su delikanlıları son reyting çırpınmalarını yapmaktadırlar. sözüm ona Açık Mert ve Korkusuz olan bu adamlara söylenebilecek tek söz baş harflerde gizlidir.

 

Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım isimlerini duyunca aklıma Nasreddin hoca fıkraları geliyor. "Hırsızın hiç mi suçu yok?"

 

Fenerbahçe bizi yenmiştir, daha çok galibiyet ve mağlubiyet göreceğiz fakat arkadaşlar bu gerginlik nedir ?

Biri sahaya muz atıyor, şişe atıyor Volkan maç başından beri ana avrat düz gidiyor, Emre Cüneyt Çakır'ın gözü önünde Melo'ya küfür ediyor. Eboue yerden kalkmıyor, Melo yine aynı Melo. Riera yine provakatör.

 

Yenildiğimiz bir maçta sevinmekte ne oluyor ? Örfümüz adetimiz "Cenaze evinde düğün olmaz" diyor. Rakip taraftarı tahrik etmeye "mağlubiyete sevinmeye" ne gerek var ?

Fenerbahçe'den alkış bekliyorken, adamların sahasında üstelik yenildiğin maçta çılgınlar gibi sevinmek niye ?

Dünya'da ki bir çok derbi de düşman cephelerinden kurulmuş iki takım vardır, politik ve ya sınıf farklılıkları düşmanlıkları tetiklerken bizim düşmanlığımızın tek sebebi yalaka ithalatıdır. Yurt dışındaki düşmanlığı ithal ettik. Rap ve Hip Hop müziklerine dikkat edin, gül gibi geçinip giden Rapçi arkadaşlar en verimli çağlarında birbirine küfür ediyor neden çünkü büyük üstad Avrupa'da işler böyle yürüyor..

Biz ne zaman ırkçı olduk ? Biz ne zaman ölen bir adamın tuttuğu takıma göre değerlendirmesi yaptık ? 

 

Biliyorum bu yazıma tepki gören renktaşlar olacaktır, her defasında söylüyorum ben Metin Oktay'ın Galatasaray'ını tutuyorum. Spor ahlak ve sağlık için yapılır. Şampiyonluk kutlamasına gidiyorum alkollü adamlar otoyolları kapatıyor, sağa sola saldırıyor. 

Beşiktaşlı olan Fenerbahçe amigosu Sefa bu ithalatın en büyük örneğidir, lütfen uyanın arkadaşlar siz kavga ederken cebinizdekileri bu kavgayı çıkartanlar alıyor.

 

Not: Suçun rengi yoktur, bu kavga anlamsız içinde ne politik ne ideolojik bir sebep yok tamamen yurt dışına duyduğumuz bir yalakalığın ürünüdür. Evinizde Fenerlilerle beraber maç seyrediyorsunuz, iş yerlerinde çalışıyorsunuz, aynı minibüslere biniyorsunuz, aynı camide ibadet edip aynı ekmekten yiyorsunuz, Fenerlilerden kız alıp kız veriyorsunuz, belki kardeşiniz Fenerli ama NKFVAS diyorsunuz, aynı şekilde Fenerbahçeli taraftarlar içinde geçerli. 

 

Artık lütfen biri bizi bu tatlı su delikanlılarından kurtarsın ADAMLIK 50 bin kişi 23 kişiye yüklenmek değil 25000 25000 omuz omuza maç seyretmektir. Olimpiyat stadında 5-1 yendiğimiz maçta eşit sayıda Fenerli ve Galatasaray'lı varken hiç bir kavga hatırlamıyorum statta. Ee hani delikanlıydınız :)

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2015
  2014
  2013
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...