Makale Yaz
buaskbaska
Bu haberi yazdır
Taraftar mı, müşteri mi ?
 Ağu
17
 2015

Sevgili renktaşlar 

Maalesef Galatasaray için işler iyiye gitmiyor, kanat defans ve forvette eksiklerimiz olmasına rağmen Hamza Bey ve Özbek Mario kardeşler göbeği doldurmaya devam ediyor. Bunlar bir kenara uzun vadede bize en çok zararı verecek olan ise vizyon eksikliği. ...

Bazı arkadaşlarımız gerçekten sporun mantığını anlayacak durumda değil,  bu arkadaşlarla aynı düşünmüyorsanız sizi Fenerli olmakla suçluyor bu hakkı tribünde rakip taraftarlarla ettikleri kavgalardan aldıklarını iddia ediyorlar. 

Bu arkadaşlara göre herkes iki forma alıp, GS Bonus kullansa Galatasaray'ın tüm sorunları çözülüyor. Umarım bu arkadaşlar ileride ticarete atılmaz düşünsenize müşterilerini suçladıklarını.

Yine bu arkadaşlar Galatasaray'ın tribünlerinin boş olmasının sorumlusu olarak taraftarı suçlayıp Premier lig ve Bundesliga örneklerini gösteriyor. 

Peki bizim ülkemizde gerçekten durum bu liglerdeki gibi mi ? 

İngiltere'de yağmurlu bir günde öğle yemeğinizi yiyip hiç ıslanmadan 299 £( 1335 TL) verdiğiniz kombine ile 50 maç Yaya , Aguero gibi yıldızları izleyebilirsiniz üstelik hizmetcilerin 2200 tl aldığını düşünürsek fena değil 

* Türkiye'de ise 900 TL verip 2 saat trafikte kaldıktan sonra arabanızı park edecek kadar şanslı iseniz 1 aylık maaşınızla Sabrinin taça attığı ortaları izleyebilirsiniz.

* Bir tarafta Eden Hazard forması alırken aynı paraya büyük yetenek Umut Bulut forması almak mümkün. 

Herşey bir yana, sizce sezonu 3 kupa alarak tamamlamış, şampiyonlar liginde ülkemizi temsil eden tek kulüp neden sponsor bulamıyor?  

Yeni sezon planlaması yaparken Dortmund'un işi şansa bıraktığını mı düşünüyorsunuz ? 

Artık futbol endüstriyel seyrini tamamlamışken hala ülkemizde romantik anlayış devam ediyor, romantik dediğime bakmayın döner bıçakları ve dağıtılan biletlerden bahsediyorum.

Sizce Samsung Apple ile yarışırken android severlerin sadakatine mi güveniyor yoksa rakiplerini geçmeye mi çalışıyor ?

Bugun Dortmund Chelsea gibi takımlar hatta bu işte dünyanın en başarılı pazarlama ekibine sahip kulübü M.United Japonya'da yaptığı satışlarda Bay Wing Chun Unitedcell kullanıp Unites Bonus kartı ile 2 tane United formasi aldiktan sonra eski sevgilisini United taraftarı yapsa tek başına iktidar oluruz hesabı yapıyor mudur ?

Domestik kupalarda bu kadar başarılı olup uluslararası turnuvalarda 4 çeker olmamız ve hatta rakiplerimizin bu turnuva müziklerini hatırlamıyor olması yıllardır alışa gelen anlayışın değişmesi gerektiğini haykırıyor. İşin daha kötüsü en büyük rakibimiz bunun farkına vardı bu işi ya tecrübeli profesyoneller ile yaparız ya da Mario kardeşler ile rakip takımların başarılarını izleriz.

Galatasaray'ın forma ve ürünleri bu kadar kalitesizken kimse Sabrinin formasını alacak değil,  rakibimiz passolig konusunda taraftarını korurken bizim yöneticelerimiz ne yaptı ?

Bakın bugün dekoderlerinizde Premier lig la liga brezilya ve fransa ligi 13 TL iken bizim ligimizi 50 TL karşılığında izliyoruz. Futbol artık maç çıkışı fenerli dövüp Aziz Yıldırıma küfür etmek değildir. Sağlam pazarlama ekibi ve doğru teknik ekiple müşterilerinize satmak zorunda olduğunuz bir üründür futbol. Ya takımına her koşulda sahip çıkan Beşiktaş gibi olacağız ya da elindeki ürünü iyi pazarlayan Premier Lig gibi.

Sahada Volkan ve Sabri'nin dalaşmasını izlemek için ayda 69 TL verecek değilim,  haftasonu evde ve ya tribünde önceden çalışılmış, hocanın taktik tahtasında çizilmiş ataklar izlemek istiyorum. 

Not : Türkiyenin en büyük kulübü bizsek neden hala forma sponsorumuz yok ? Neden lig tanıtımında ismimiz raki imizden sonra geliyor ? 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2015
  2014
  2013
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...