Makale Yaz
sinan-turk
Bu haberi yazdır
Yılmayacağız!!!
 Nis
07
 2013

Sevgili renkdaşlarım;

Çok iyi biliyorum ki sizler de bu sözde objektif ve adaletli TFF'nin gerek hakem atamaları olsun gerekse yapılan yaptırımlar olsun her daim Galatasaray'ımıza köstek olması için atılan adımlar olduğunu biliyorsunuz,farkındasınız.

İzlediğim Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında öncelikli olarak ilk dakikada yediğimiz golden sonra takımımızın baskı oluşturamaması için hakem çok güzel önlemler almıştır. Hatta benim düşünceme göre Dany'nin girdiği omuz omuza mücadelede verilen faul kararından sonra bir de mutlak gol pozisyonu adı altında futbolcumuza kırmızı kart gösterilmesi bu adaletsizliğin ne tür bir boyuta geldiğinin kanıtıdır. Bir çok rakip takım taraftarı bizim lehimize verilen kararlarda tepki gösterilmediğinden yakınmaktalar. Arkadaşlar sizlere sorayım çevrenizde yakın arkadaşlarınızdan mutlaka rakip takım taraftarı vardır. O arkadaşlarınızdan hangisi kendileri lehine verilen yanlış karar sonrası bir tepki göstermişlerdir ? Tükürmediği ispatlanmış olan futbolcumuza tükürmedi diye ceza verildi 4 maç hatırlarsınız. Pozisyonla hiç alakası olmayan bir rakip takım futbolcusunun kışkırtması sonucu sinirleri gerilen futbolcumuzun tavrından dolayı  4 maç ceza verildi fakat rakip takım futbolcusu maç içinde harcamadığı eforu futbolcumuzu kışkırtmak için depar atarak harcadığını kimse göremedi. Burak kendini attı penaltı verildi fakat verilmeyen kararların yanında silik bir yanlışlık olarak kalan bu karar nedense hep göz önüne serildi. Mersin maçında sarı kartı olan futbolcu faul pozisyonundan sonra sinirlenerek topu yere vurduğunda sarı kartı olduğu için sarı kart gösterilmedi ve oyuna devam etti.Aynı futbolcu penaltı yaptı ve kart görmeyerek oyuna devam etti. Fakat Fatih Hocamız aynı şeyi yaptığı için "ki böyle rezalet bir hakem karşısında sinirlerine çok iyi hakim oldu bence'maçtan ihraç edildi. Hasan Şaş ve Ümit Davala özellikle Ümit hoca anlamsız şekilde maçtan ihraç edildi. Hasan Şaş agresif tavrını ortaya koyduğu için maçtan ihraç edildi fakat bence bu tavrında sonuna kadar haklıdır tüm hocalarımız. Galatasaray bu şekilde yıpratılmaya çalışılıyor. Az önce gazetede okudumstada giren iki seyirciiçin 1-3 maç saha kapatma cezası konuşuluyor. Avrupa'da ülkemizi temsil eden bir kulüp seyircisiz oynanan bir maçta saha olayları sebebi ile ceza aldığında bu federasyon bir önlem almayı düşünmedi ve iki kişi sahaya girdi diye bu ceza düşünülüyor. Vicdanı olan her insan bu konuşulan cezanın ağırlığının farkına varabilir.

Arkadaşlar ben inanıyorum ki sezon sonunda TFF ve yayın kuruluşları ,medya ne yaparsa yapsın ne yazarsa yazsın ne çizerse çizsin  şampiyon olacağız. Şimdi tek yürek olma zamanı. Şimdi hocalarımıza futbolcularımıza sahip çıkma zamanı. Unutmayalım ki Galatasarayımız ile bundan önce olduğu gibi günümüzde olduğu gibi bundan sonra da başarısız olması için uğraşılacak. Biz her şeye rağmen yapılan kasıtlı yanlışlıklara rağmen verilen adaletsiz kararlara ,cezalara rağmen yılmadan tarih yazdık YİNE YAZACAĞIZ.

Teşekkürler.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2013
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...