
08
2017
Sahada ve masa başında yenildiğini kabullenmiş, sadece ligden düşmesi muhtemel takımlara karşı iyi oynayıp ertesi maç yine tel tel dökülen, zeka seviyesi yerlerde sürünen, kim bunu futbolcu yapmış diye düşündüren futbolcuların şu takımda olmasından utanıyorum.
Ligi her bakımdan şaibeli yapan, bütün kurulları ve hakemleri satılık olan, şimdi masa başında şampiyon yapmaya çalıştığı takımı zamanında boğazına kadar borca batırıp kaçan sözde federasyon başkanından utanıyorum. O utanması gerekir ken ben onun yerine utanıyorum.
Her hafta takım sahada verilmeyen penaltılarla, haksız kararlarla açık açık doğranırken, borç ödeme derdine girip takımı anadolu takımından farksız hale getiren yöneticilerden utanıyorum.
Galatasaray'a geldiğinin farkında olmayıp, 2-3 oyuncuya takıp bile bile maç kaybettirecek hamleler yapıp sonra da sorun hoca sorunu değil deyip işin içinden sıyrılmaya çalışan, takımı bir hafta 4 yeyip ertesi hafta 5 atıp sonraki hafta 3 yiyen sıradan bir anadolu takımına çeviren sözde teknik direktörlerden utanıyorum.
Bu teknik direktör bozuntusu geldiğinde takım 5 puan gerideydi ve biz Riekerink'e kızarken daha beteriyle karşılaştık. Riekerink döneminde de iyi oynamıyorduk ama 4 maçlık bir periyodun 3'ünde gol atamayan bir takım izlememiştik, kötü de olsak kazanıyorduk. Adım gibi eminim ki Riekerink olsa fener, bjk, ts, başakşehir maçlarında 0 çekmezdik.
Tudor 'sorun hoca sorunu değil' demiş, haklı, sorun hoca sorunu değil ama hoca da sorunsuz değil. Adama sormazlar mı sen geldiğinde bu takım sadece 5 puan gerideydi ne oldu diye. Hamzaoğlu da sezon ortasında gelmişti ama çıktı çatır çatır oynadı ve kazandı. Hamzaoğlu gibi vasat bir hoca bile bunu yapabiliyorsa demek ki sen vasatın da altındasın. Hamzaoğlu'nun buradayken oynattığı futbol tamam eyvallah ama giderken enkaz bıraktı gitti, sezon başında çalışmadığı için takım döküldü, aynı şimdi Bursaspor'a yaptığı gibi. Seneye de Osmanlıspor diye bir takım kalmayacak. Ne yapar eder orayı da çökertir kaçar.
Tff'nin tüm çalışanları, kurulları, mhk'sı falan filan, hepsinin değişmesi lazım. İnsanları futboldan soğuttular, şikeyi akladılar, Galatasaray'ın kupalar kazanmasından rahatsız oldular ve her hafta yeni bir hakem faciasıyla mümküm oldukça uzak tutmaya çalışıyorlar. Yönetimde bir tane bile adam olmadığı için istedikleri gibi at koşturuyorlar. Lig diye birşey kalmadı. Sezon başında şampiyonun belirlendiği bir ligi kim izler ki.
Sezon başından beri Galatasaray'ın oynadığı bütün maçların görüntülerini izleyelim, isterlerse eski hakemleri, futbol duayenlerini, herkesi toplasınlar, iddia ediyorum lehimize verilmeyen EN AZ 10 tane penaltı bulamazsak bir daha maç izlemem.
Maç 1-0, 10 kişi kalmışız ama yine de bastırıyoruz, gözünün önündeki penaltıyı görüyorsun ama vermiyorsun, dönen top kalemize gol oluyor. Tek bir eyyamla 2 gol birden yedik gibi oldu.
Allah bu dünyada en çok Galatasaray taraftarına sabır versin. Şu an şampiyonlar ligi yarı finalisti, büyük ihtimal finalisti olan takımı birkaç sene önce şampiyonlar liginden eledik biz, şimdi ligin sıradan takımlarından 3-4 yiyoruz. 2 sene önce sokakta 1 tane bjk forması göremezken şimdi naftalin ve sentetik tiner kokuları eşliğinde yürüyoruz sokakta. 2 sene önce birine hangi takımlısın diye sorduğumuzda yarısı Galatasaray, diğer %45'i fener, azınlık bir grupsa utana utana bjk derdi. Biz Dursun gibi birini başımıza bela ederek kendi bacağımıza sıktık, yetmiyormuş gibi bizim yokluğumuzu fırsat bilen naftalin kokulu bjk forması giymiş bebeler Galatasarayla dalga geçer olmuşlar. Halbuki Dursun öncesi Galatasaray'ın tarihi altında kalıp ezilirler haberleri yok. Bu durumda emeği geçen herkes boyunun altında kalsın inşallah.
Ben bir taraftar olarak sözde borç ödeyip her branşta orta sıralara oynayan bir kulübün takımlarını izlemektense, borç umrunda olmayan ama her sene şampiyonlar liginde, euroligde topclass takımlara kafa tutan bir kulübün takımlarını izlemek istiyorum ve inanın hiçbir taraftarın borç ya da para sıkıntısı umrunda olmaz. Yöneticiysen parayı bulup getireceksin, eğer getiremiyorsan dönüp gideceksin.

- Kargalar ne kadar yaşar? İslam dininde karga ne anlama gelir? (29 Ocak Pazar)
- Çeyrek ne kadar? Çeyrek altın fiyatı kaç TL? Çeyrek altın fiyatı bugün! Büyük değişim yaşanıyor (29 Ocak Pazar)
- Bursa Bülbülü filmi konusu nedir?Bursa Bülbülü oyuncuları kimler? (29 Ocak Pazar)
- Rüyada altın görmek ne anlama geliyor? 8 kısa maddede Altın rüya tabiri (29 Ocak Pazar)
- Steam ücretsiz oyunlar 2023! Bu oyunları kaçırmayın, üzülürsünüz! Ücretsiz steam oyunları (29 Ocak Pazar)
- 2023 resmi tatiller takvim! 2023 yılında resmi tatiller hangi günler? Resmi tatiller hangi güne denk geliyor (29 Ocak Pazar)
- Kediler neden kusar? Kedi kustuktan sonra ne yapılmalı (29 Ocak Pazar)
- Futbolda ofsayt nedir? Ofsayt nasıl anlatılır? (29 Ocak Pazar)
- Kravat nasıl bağlanır? En kolay kravat bağlama yöntemi (29 Ocak Pazar)
- Cemre düştü mü? Kış cemresi ne zaman düşer? Cemre düştü ne demek (29 Ocak Pazar)
- Rüyada kedi görmek en anlama geliyor? Kedi rüya tabiri (29 Ocak Pazar)
- Evde çilek reçeli nasıl yapılır? Kimsenin bilmediği farklı çilek reçeli tarifi (29 Ocak Pazar)
- Kırmızı şarap lekesi nasıl çıkar? Kurumuş şarap lekesi çıkarma için gerekenler (29 Ocak Pazar)
- Bebeklerde ateş nasıl düşürülür? En hızlı şekilde ateş düşürme (29 Ocak Pazar)
- Kedileri uyutma yolları! Kedim uyumuyor sürekli miyavlıyor diyorsanız yapmanız gerekenler (29 Ocak Pazar)
- Evde limon ağacı nasıl yetiştirilir? Balkonda limon ağacı yetiştirme yöntemleri (29 Ocak Pazar)
- Cunup abdest nasıl alınır? Gusül abdesti nasıl alınır? (29 Ocak Pazar)
- Bir ampül ayda ne kadar elektrik yakar? Led ampul ne kadar elektrik yakar? (29 Ocak Pazar)
- Mucize formül! Duşakabin lekeleri nasıl geçer? Duşakabin kireç ve su lekesi nasıl çıkar? (29 Ocak Pazar)
- Televizyon ne kadar elektrik tüketir? Televizyonun günlük elektrik masrafı (29 Ocak Pazar)
- Buzdolabı ne kadar elektrik tüketir? Buzdolabının günlük elektrik masrafı (29 Ocak Pazar)
- EYT emekli maaşı hesaplama, EYT maaş hesaplayıcısı (29 Ocak Pazar)
- Baş Ağrısını Dindirmenin İlaçsız 10 Yolu (29 Ocak Pazar)
- Spotify Aile Hesabı Nasıl Oluşturulur? İşte en kısa yolu... (29 Ocak Pazar)
- Ülke puanı kaç oldu? UEFA ülke sıralamasında kaçıncı sıraya yükseldik TÜRKİYE) (29 Ocak Pazar)
- Puan sıralaması UEFA Ülkeler katsayıları (29 Ocak Pazar)
- Ülke puanı sıralamasında Türkiye 2022 (29 Ocak Pazar)
- Türkiye, UEFA ülkeler puan sıralamasında kaçıncı sırada? (29 Ocak Pazar)
- UEFA Ülke Puanı Sıralaması Güncel 14 Ekim 2022 (29 Ocak Pazar)
- Nasıl yapılır? E-Devlet Doğalgaz yardım talebi oluşturma ve sorgulama (29 Ocak Pazar)

