Makale Yaz
cihat-baltaci
Bu haberi yazdır
Geçen sene altıncı, bu sene beşinci
 Nis
10
 2017

Haftaya Galatasaray 0-2 Fenerbahçe

Trabzon da bizi geçer ligi 5. bitiririz.

Seneye de ne Sneijder kalır ne Tudor kalır.

Ama yüzsüz yönetim, mali ve sportif başarısızlığa rağmen yinede de kalır.

Olan yine her zaman ki gibi taraftara oluyor.

Şu Başakşehir gibi takımları lige almasınlar, rakibi oynatmamak için sahaya çıkan takımın her maçta 3 puanını silsinler. Ben hayatım boyunca bu kadar lanet bir takım görmedim. Bu kadar lanet bir hoca da görmedim, hem rakibi oynatmıyor, hem kendisi oynamaya devam edebiliyor, yakaladı mı atıyor. Ya şu takımı ligden düşürsünler, ya hocası olacak şahısın lisansını yırtıp atsınlar. Bu ne ya. Atletico Madrid gibi milyon euroluk oyuncuları olan bir takım bile rakibi oynatmamak için çıktığı maçta aynı zamanda kendisi de oynayamıyor. Bu takım nasıl ikisini aynı anda yapabiliyor bi türlü çözemedim. Madem bu kadar mükemmeldin de milli takımı neden batırıp kaçtın?

Şu bjk de tüpçüye olan borcunu bi ödese de biz de temiz bi lig izlesek. Yine söylüyorum bu sene her bakımdan şaibeli bir sene. İsterse feriştahı gelsin, yine beni bjk'nin hakkıyla şampiyon olduğuna inandıramaz. Dünya üzerinde başka bir ülke yoktur ki bir takım, eski başkanı, yeni federasyon başkanı olacak adama borcu var diye şampiyon yapılmaya çalışılsın. Sırasıyla önce feneri, sonra Galatasaray'ı hakemlerle el ele verip yarıştan kopardılar. Neden? Çünkü yere göğe sığdıramadıkları bjk bu iki takım yarıştayken şampiyonluğun hayalini bile kuramaz da ondan. Bjk en son şampiyon olduğu MÖ. 3000'li yıllarda yine fener ve Galatasaray ligden koparılarak şampiyon oldu. O zaman karşısına rakip diye Sivas'ı koydular, bu sene de Başakşehir'i koydular. Bu takımın 2 şampiyonluğunu da havadan verdiler zaten. 1959 öncesi şampiyonluklarını da sayarak.

Son 2 yazımda bu senenin nasıl şaibeli bir şene olduğundan delilleriyle beraber bahsettiğim için, Şenol Güneş'in el kol hareketlerinden görselleriyle beraber bahsettiğim için moderatörler tarafından onaylanmamış. İnşallah bu yazıyı yayınlarlar sayın moderatörler.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2018
  2017
  2016
  2015
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...