Makale Yaz
cihat-baltaci
Bu haberi yazdır
Tudor'un İlk Sınavı
 Şub
18
 2017

  1 buçuk sene sonra ilk defa takımın başında bir teknik direktör var diye düşünmüştük ilk yarı. Takımda kimse durağan oynamıyor, topu ayağında fazla tutmuyor. Koşan, pres yapan, rahat top aldırmayan, topu kalesinden uzak ve ayağında tutarak rakibe hücum imkanı vermeyen bir takım izledik ilk yarıda. 2. yarıda klasik Galatasaray gibi topu rakibe verdik ve gelip gol atsınlar diye geride beklemeye başladık ve attılar. Alışkanlıklar kolay kolay bırakılamaz zaten.

  Büyük bir takım nasıl olur da 1-0'ın üstüne yatmaya çalışır anlayamıyorum. Ne yapsan gol yemeden duramıyorsun, 1980'lerin futbolunu oynatan, modern futbol cahili Denizli bile 5'i stoper olmak üzere toplam 8 defans oyuncusuyla çıktığı maçta 3 gol yedi, siz daha niye bu takımdan 1-0'ı korumasını bekliyorsunuz be gerizekalılar. Bu takımın sorunu senelerdir aynı, pozisyon olmadan da gol yiyebiliyor, rakip atamazsa bizimkiler ortaya çıkıp zorla golü yediriyorlar, 3 gol atmadan maçı kazanamayacağınızı hala mı öğrenemediniz teknik direktör diye getirilen beyefendiler.

  Tudor ilk yarıda doğru yaptığı ne kadar şey varsa ikinci yarıda bir o kadar yanlış yaptı. Özellikle Linnes değişikliği tam bir felaketti. Zaten o çıktı gol yedik. En kritik mevkide sakatlık, kırmızı kart falan olmadıkça niye saçma sapan değişiklik yapar ki bir insan. Ahmet'in Chedjou ile 2 dakika oynamışlığı yok hem.

  Yenilginin baş sorumlularından biri de kaleden uzaklaşan adama çelme takıp o duran toptan golü yediren Tolga. Küme düşmemeye oynayan takımlarda bile bizimkilerden çok daha zeki oyuncular var. Ligin zeka seviyesi en düşük takımlarından biri olabiliriz, hele de Sneijder yokken.

  Rodrigues'in attığı golde Josue'ye ofsayt bayrağı kaldırıldı, tekrarını izlemedim ama bence ofsayt değil. Yine bir hakem faciası ve baş rolde yine Galatasaray var. Artık alıştık bunlara. Goller yiyoruz, goller atamıyoruz, atsak da verilmiyor, ofsayttan yesek de inadına veriliyor. Bir Allah'ın kulu da çıkıp tepki göstermiyor, başkalarının yaptığı gibi hakemi, federasyonu tehdit edemiyor. Onlar da boş buldukları meydanı tepe tepe kullanıyorlar.

  Haftaya Jimnastik kulübüne 5 tane atsak ne anlamı var ki yarın Akhisar'ı evire çevire yenerlerse fark 7 oluyor. Yensek 4'e iniyor. Bi de fenere yenildiler diyelim, hala fark 1. Bizim her maçı kazanacağımızın garantisi yok, feneri yeneceğimizin de garantisi yok.

  Fenerin ne zaman puana ihtiyacı olsa ortaya çıkıp bedava 3 puan hediye eden takımlardan biri de Kasımpaşa. Onlar da Kasımpaşa'yı yenip 1 puan arkamıza yerleşirler. Haftaya da ters bir sonuçta direkt üstümüzdeler. Allah'ın belası yönetim adam gibi devre arasında yapsaydı şu teknik direktör değişikliğini, şimdiye herkes yeni sisteme alışmış olurdu ve birkaç puan fazla toplayabilirdik. Yine bütün suç yönetimin. Hepsini Allah bildiği gibi yapsın.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2018
  2017
  2016
  2015
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...