Makale Yaz
cihat-baltaci
Bu haberi yazdır
Rezilsiniz!
 Oca
22
 2017

7 önemli oyuncusundan yoksun maça çıkan Karabükspor'dan katedilen mesafe anlamında 15 km fark yiyen oyuncularla, elindeki tek santraforunu geriye düşene kadar oyuna almamakta direten ve en azından 1 puanı haketmiştik diyecek kadar büyük bir vizyonsuzluk örneği segileyen beden hocasıyla, eyyamcı Cüneyt Çakır için tek kelime konuşmayan ve sene başından beri hakemlerin ince ince doğramalarına ses çıkarmayan bunak yöneticilerle sadece bu sene değil, önümüzdeki sene de şampiyonluk hayal.

Yasin'i severim, maçta bencil davranır ama bu bencilliği sayesinde takımın en golcüsü konumunda. Bi de Bruma'ya bakın, Rodrigues geldi diye bi tek küçük çocuklar gibi zırlamadığı kaldı. Ne sol kanadı kimseye bırakıyor ne müsait pozisyonlarda arkadaşlarını görüyor ne kimse birşey söylüyor ne bi halta yarıyor, bi de bunlara rağmen her maç 90 dakika sabrediliyor. Yasin düşmanlığını bırakın artık biraz da Bruma'nın bencilliğini konuşun.

Ayrıca Yasin'in yerinde ben olsam ben de 3 maçta bir kadro dışı kalırım. Ben şu an Yasin'im diyelim. Takımın en skoreriyim, bazen sonuca yansıtamasam da maç ayırt etmeden her maç en çok çaba sarfedenlerden biriyim, rakip benim yaptığım baskı sayesinde üzerimize gümbür gümbür gelemiyor, en iyi oynadığım maçta en geç dakika 65'te oyundan alınıyorum, Bruma benden daha bencil olmasına rağmen her zaman hedefe ben konuyorum, taraftarlar Bruma'ya, Selçuk'a, Carole'e, Sabri'ye rağmen her zaman ilk beni harcıyor, takıma hiçbir katkı vermeyenler benim kazandığım paranın en az 2 katını kazanıyor yine de çıkıp elimden geleni yapıyorum, golümü atıyorum. Ben tepki göstermeyeyim de kim göstersin.

Eğer takımımızda gerçekten bir başkan ve yönetim kurulu olsaydı, o eyyamcı Cüneyt şu an düdüğü asmıştı. Hakeme yenilmişiz ama bunu konuşan bir tek Nazifoğlu var, o da laf olsun diye konuşuyor. Şu hata azizin fenerine yapılsa o eyyamcı bi daha hakemlik yapabilir miydi?

Carole'ün her maç yaptığı hatalara rağmen, her verilen şansı mükemmel kullanan Linnes niye oynatılmıyor. Hakan cezalı, Ahmet cezalı, Chedjou kadro dışı, Semih sakatlıktan çıktı. Haftaya stoperde Semih_Carole oynar artık. Solda nihayet Linnes, sağda Sabri paşamız.

Bir takım düşünün ki ligin en iyi ortasaha oyuncusu kabul edilen oyuncusu 3 senedir ortada yok ve 21 maç sonra ilk defa skora etki ediyor. Kaleyi bulan tek şut olmasına rağmen hocası çıkıp çok güzel oynadık diyor, yöneticilerinin şampiyonluk gitmesine rağmen bi göbek atmadıkları kalıyor.

Allah belanızı versin, koskoca Galatasaray'ı düşürdüğünüz şu durumlara bakın. Ali Sami Yen'in, Özhan Canaydın'ın, Metin Oktay'ın, Alparslan Dikmen'in kemikleri sızlıyor sizin yüzünüzden.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2018
  2017
  2016
  2015
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...