Makale Yaz
cihat-baltaci
Bu haberi yazdır
''Ne mutlu Türküm diyene''
 Ara
11
 2016

  Yine bir terör saldırısı, şehit olan nice insanlar, kahrolan nice aileler, gerçekleşmeyecek nice hayaller, yaşanamayacak nie mutluluklar... Allah terörün her türlüsünü, teröristlerin hepsini, terörü destekleyen, şehit haberlerine göbek atan aşağılık mahlukları kahr-u perişan eylesin inşallah. İnsanın yaşamak zorunda olduğu bir şehirde terör sevicilerini, destekçilerini görmesi de ayrı bir üzüntü. Dağdaki teröristle, şehirdeki destekçilerinin hiçbir farkı yok. Allah öyle helak etsin ki onları bir tek Fatiha okuyanları bile olmasın. Üniversitelerde o kadar çok terörist var ki bizzat şahit oluyorum. Devletin bunları iyice araştırıp hepsini tasfiye etmesi lazım. Ülkenin ekmeğini yiyip bu ülkeye hainlik edenleri vatandaşlıktan çıkarmak lazım. Geberip gidenleri de vatansızlar mezarlığına gömülmeli. Bu kadar onur kırıcı başka birşey olamaz herhalde bu hainler için. Ne mutlu Türk'üm diyene!!!

  Maçı konuşmak ne kadar doğru bilmiyorum ama yine de birşeyler söylemek istiyorum.

  Herhalde maç aynı verilerle 90 dakika değil de sadece son 15 dakika oynansa 7-0 kazanılabilirdi, 2-3 de gol kaçırılmış olurdu. Bir futbol takımı bu kadar lakayt oynamamalı. Yasin bugün çok istedi, 3 gol de attı ama vermediği pasları verse 3 golün yanında 3 de asist yapabilirdi. Sezona damga vurabilirdi. Sneijder, Bruma, Eren, Podolski, Selçuk hepsi de pas-şut tercihlerini daha etkili yapsa, herkes golü kendisi atmaya çalışmasa, takım gibi davransalar şu an 9-1'lik bir galibiyet konuşuyor olabilirdik. Bu arada son 15 dakikada 13 gol pozisyonuna girerek ligde şu ana kadar sezon rekoru kırdık, kaleci Gökhan da 12 kurtarışla şu ana kadar 1 maçta en çok kurtarış yapan kaleci oldu.

  Son 2 haftadır çok kötü rakiplerle karşılaşıyoruz ona rağmen tek farklı, 2 farklı galibiyetleri zar zor alabiliyoruz, farklı yenilebileceğimiz kadar pozisyon veriyoruz ama şansın ve rakiplerin beceriksizliklerinin yardımıyla kör topal kazanarak gidiyoruz. Oyuncular arasında çok mesafe var, birbirlerinin açıklarını kapatmaya çalışsalar bile o kadar mesafeyi koşana kadar adamlar bizim kaleye iniyorlar. Bugün çok pozisyon bulduk ama bu kimseyi yanıltmasın. Bence ligin en dağınık performansını sergiledi Gaziantepspor, bundan sonra da kimse bu kadar dağınık bir takım göremez. Avrupanın büyük bahis şirketleri bu maça skor olarak 3-1 öngörüyorlardı. Antepli futbolcular da sanki o skoru yakalayabilmek için ölümüne açık oynadılar, bizim futbolcular da o skoru bulamayalım diye ekstra çaba sarfettiler. Bu maçı bizim yerimize fener ya da bjk oynasa maç %99 +7 biterdi hatta çift haneli skor bile görebilirdik.

  Linnes iyi oynarken çıkması (belki de sakatlık oldu bilemiyorum), Serdar'ın çıkması (sakatlık ya da kart görmesin diye çıktı), hamle için sadece 1 hakkımız kalmasına neden oldu, Hamit ve Josue de oyuna girebilse ortasahada daha derli toplu olup daha az pozisyon vererek daha çok gol atmamızı sağlayabilirdi. Bugün bir maçın nasıl oynanmaması gerektiğini izledik. Ünlüler ve F1 pilotları arasındaki gösteri maçı gibiydi son 15 dakika. Bir takım ne her iki takım gibi saçma sapan pozisyonlar verir, ne de Galatasaray gibi, çocukların bile atabileceği pozisyonları kaçırmaz.

  Herkese iyi haftalar!!! Bu ortamda ne kadar iyi olunabilirse artık..





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2018
  2017
  2016
  2015
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...