Makale Yaz
cihat-baltaci
Bu haberi yazdır
Yeter Artık!!
 May
04
 2016

  Bu yazıma deplasmanda garantilediği tura rağmen ilk 11'de Koray, Linnes, Volkan, İbrahim gibi gençleri yazmaya korkan adamların Galatasaray'ın başında ne işleri olduğunu sorgulayarak başlamak istiyorum.

  Neredeyse her yazımda belirttiğim gibi, Koray ne gibi bir suç işledi de geldiğinden beri bulduğu şansları %90 oranında iyi değerlendirmesine rağmen neden hala yedek bırakılıyor. Denayer 3 hafta sonra ardına bile bakmadan kaçıp gidecek, niye hala o ilk 11'de oynuyor, sezon başından beri yediğimiz gollerin çoğunda hatası olan Hakan, Denayer, Semih ve Chedjou sakat değillerse her maç oynarken Koray'ın niye yüzüne bakılmıyor. Geçen haftaya kadar son 2 maçta takımın en iyi 2 futbolcusundan biriyken niye geçen haftadan itibaren yine kesik yiyor.

  Hadi Sinan sakatlıktan yeni çıktı diye yedek. Peki Linnes nerde, Koray nerde, Volkan nerde, İbrahim Nerde? Deplasmanda 3 attın ya kendi evinde2 tane yesen bile turu geçiyorsun nedir bu güvensizlik. Oynadığı ilk maç dışında her maçta hata üstüne hata yapan Donk niye hala şans bulabiliyor. Elinizde fazladan defans oyuncuları var diye 4-5-6 stoperle maça başlamak ne demek. Hangi çağda yaşıyoruz, anadolu takımından farkımız kalmadı. 5'i stoper olmak üzere 7 defans oyuncusuyla çıktığımız Lazio maçında bile 3 gol yedik, nasıl bir kafa yapınız var nasıl bu kadar beyinsiz olabiliyorsunuz anlamıyorum.

  Ünal Aysal zamanında Florya'nın çöplerini bile toplayacak kapasitesi olmayan adamlar şu an kulüpte futbolcu, teknik direktör, yönetici ya da başkan olabiliyor. Son 4 senedir yaşadığımız başarılardan sonra bu seneki başarısızlık tam bir fiyasko. Dünyanın hiçbir yerinde kendi kendini imha edebilen başka bir kulüp göremezsiniz. Ezik, aciz, zavallı, müzmin 2. olan fenerin bile bir standardı var, adamların en son ilk 2 dışında bitirdiği sene beşiktaş'ın şampiyon olduğu M.Ö. 3500 yılı.

  Yeter artık biraz şerefiniz, onurunuz, gururunuz, haysiyetiniz varsa defolun gidin de eski başarılı günlere dönebilmek için bir umudumuz olsun!!





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2018
  2017
  2016
  2015
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...