Makale Yaz
cihat-baltaci
Bu haberi yazdır
Ruhsuzlar!!
 Nis
12
 2016

  Koskoca Galatasaray takımında başkanından futbolcusuna kadar herkes çıkış yolu olarak kupayı görüyor. Biz Galatasaray taraftarları olarak takımımızı fener, beşiktaş gibi takımlardan ayıran en büyük özelliğimizin vizyon sahibi olmak olduğunu düşünürken koskoca kulüpteki herkes avrupa vizesi olarak kupğayı görüyor, kimse de demiyor ki 2 maçta da yenemediğimiz Rize'yi eleyip nasıl finale çıkarız. Hadi eledik, olası rakiplerden birini yine bu sene yenemedik, diğerinin kadro kalitesinin yanına bile yaklaşamıyorsun, ilk maçta Olcan o boyuyla o topa kafayı nasıl vurdu herkes hayretler içinde.

  Kimse adam gibi 2 maç kazanıp ilk 4'e girmekten bahsetmiyor, herkes kupayı almanın derdine düşmüş, vahiy geldi çünkü kupa garanti sizin diye. 4. sıradaki Başakşehir'le aranda 5 puan var, adamlar senin gibi doğru dürüst puan alamıyor, adam gibi 3 maç üst üste kazanabilsen 4. sıraya demir atacaksın ama elindeki maçı veriyorsun.

  Takım kalitesi ve ödenen maaşlar oranına göre ligin en dandik takımıyız, adamlar seninn kazandığın paranın 4'te, 5'te 1'ini kazanan oyuncularla 3. sırayı garantiledi, bizim vizyonsuzlar hedeften koptuk diyerek havlu attı, aksine senin hedefin kendini ilk 4'e atıp cezanı minimum zararla atlatmak.

  Tamam takım olarak kötüyüz, defans denen birşey yok ama Muslera'nın her maç yaptığı hatalar artık can sıkmaya başladı, Podolski nasıl gitmek için umursamaz davranıyorsa Muslera da artık umursamıyor. Şimdi biri çıkıp laf edilecek en son kişi Muslera falan filan diyecek, adamın yedirdiği kaçıncı hatalı gol, kaybettirdiği kaçıncı puan, söylemeyelim mi yani ne istiyorsunuz. Başımıza ne geldiyse bu yüzden geldi zaten; aman bu oyuncular 3 kupa kazandı boşver isterse ligden düşsünler, Muslera kaç maç kurtardı boşver her maç 3 puanımızı yesin, Hamza kaç maç kazandırdı boşver her maç yanlış değişikliklerle maçı rakibe versin, bu oyuncular şampiyonlar liginde Real Madrid'i yendi boşver isterlerse Arsenal'den Dortmund'dan 4'er 4'er yesinler, çeyrek final oynadılar boşver isterlerse 0 çeksinler.

  Bu kadar vizyonsuz olmayın, biz Galatasaray taraftarıyız, hangi oyuncu, hangi teknik direktör, hangi başkan Galatasaray'dan önemli, takımın içine eden hangi adam burada kaldı da bu ruhsuzlar ordusu burada kalacak, biz hangi başarıyla yetindik de ilk 4'e girip ya da kupayı alıp tatmin olacağız. Bu dediklerim diğer takımlar için geçerli, tipik bir fenerli yaratık 6-0'ı lig şampiyonluğuna tercih edebilir ya da bir beşiktaşlı hibrit çimi şampiyonluğa tercih edebilir ama biz onlar gibi miyiz? Bizim takımımızın kurucusu ülke içindeki başarıyla yetinmiş mi ki biz feneri yenelim de isterse 10. olalım diye düşünelim.

  O kendilerine futbolcu denen ama 2 pas yapmaktan aciz aptallar sürüsü 3 kupanın arkasına saklandığı için bu durumda değil miyiz, şu oyuncularla liderin sadece 6-7 puan geride olsak herkes biliyor ki biz bu sene de şampiyon oluruz ama bizim kafa yapımız ofsayt, daha maça çıkmadan kaybediyoruz, kimsenin aldığı paranın hakkını vermek gibi bir amacı yok, o futbolcular da bilsin ki şu an Muslera ve Sneijder de dahil hepsinin aldığı para haram, üzerlerinde onlarca taraftarın ahı var, o rızıklar ileride hepsinden çıkar, çok birşey istemiyoruz adam gibi oynayın 2-3 maç üst üste kazanın ilk 4'e girin, paranızın hakkını verin, sezon sonu isteseniz de kalamayacaksınız zaten, bir daha bu paraları rüyanızda görürsünüz.

  Adam olun adam muamelesi görün!! Islıkladılar, yuhladılar diye ağlamak yerine niye ıslıkladılar, niye yuhladılar diye düşünün cevabı kendiliğinden bulacaksınız zaten..





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2018
  2017
  2016
  2015
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...