Makale Yaz
cihat-baltaci
Bu haberi yazdır
Kenetlenin, Başka Galatasaray Yok!
 Şub
08
 2016

  Yönetim her hafta 52 bin kişilik stada 15 bin kişi ancak gelmesinden çok memnun olmalı ki bu konuda hiçbir çalışma yok. Bilet fiyatlarını 300 lira yapıp 15 bin kişiye oynamak yerine niye fiyatları yarıya indirip 30 bin kişi gelmesini sağlamıyorlar. Türkiyede en çok passolig alan taraftar bizim taraftarımız olduğu halde niye stadı dolduramıyoruz, amaç passoligi protesto etmekse niye binlerce taraftar passolig aldı, amaç takımı ve yönetimi protesto etmekse 3-5 maçı anlarım da bir sezon boyunca gitmemek nedir? Galatasaray'ın en çok ihtiyacı olduğu dönemde yalnız bırakmak hangi Galatasaraylılığa sığar. Oyuncuların aldığı astronomik paraları makul düzeylere indirmek taraftarların cebindeki paraları sömürmekten daha mantıklı ama oyuncular da kendilerine vaadedilen paraları kolay kolay bırakmaz. Sizin çalıştığınız kurum size iflas etmek üzereyiz maaşını yarıya indirelim desekabul eder misiniz? Hak ettiniz etmediniz o ayrı mesele, zira şu an takımdaki hiçbir oyuncu kazandığı paranın karşılığını veremiyor.

  Stadların dolmamasının tek sebebi passoligse, passolig uygulanmazsa stada en az 35 bin kişi gelecekse yapılabilecek birşey var. Passoligin uygullanmadığı her maç için kulüplere 100 bin TL ceza veriliyor. Eğer o stada her maç 35-40 bin kişi getirebilecekse bence 100 bin TL çok da önemli değil, zaten fazladan getireceğin 25-25 bin kişi için 100 bin TL'den çok daha fazlası kazanılabilir, buna ilaveten takımın ateşleyici gücü olan taraftarın da stada gelmesiyle başarı ve para da doğru orantılı olarak artacaktır. Mesela Konyaspor maçında 15 bin kişi yerine 35 bin kişi olsa o maçı kazanırdık diye düşünüyorum.

  Bu passolig belasının da mutlaka hukuken bir açığı vardır, yönetimdeki o kadar avukattan bir tanesi o açığı bulup bu beladan kurtulmak için en ufak bir çalışma yapıyor mu acaba? Gerekirse Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine, İsviçre Federal Mahkemesine ve bunun gibi ne kadar kurum varsa hepsine başvuruda bulunacak bir tane yönetici yok mu? Kulüpler birliğinin bu yönde bir çalışması oldu ama ne kadar çaba sarfedildiği belli değil.

  Kenetlenin, başka Galatasaray yok!! Yönetime ve futbolculara küstünüz diye Galatasaray'a da küsmeyin. Biz atkılılar olarak destek vermezsek, kulübü bu kara tablodan çıkaramazsak, formalılar ve takım elbiselilerin hiç umrunda olmaz..





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2018
  2017
  2016
  2015
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...