Makale Yaz
kutlugs43
Bu haberi yazdır
Refakatçi Burak
 Kas
29
 2015

Evet bugün ki Kasımpaşa maçını yaşamamıza gerek kalmadan, hoca değişimine gidilmesine gerek kalmadan, pres yaparak karşı takımları abluka altına aldığımız günlere özlem duyduğumuz şu her günü tekrar tekrar yaşamadan anlaşılması gereken en önemli  sorumuzun Burak olduğunu kim görecek acaba merak ediyorum.

Maalesef yine hüsran yaşadığımız bir gün oldu ama bu maçtan en son sorumlu olan kişi Mustafa Denizli olsa gerek.  Ben maçtan önce daha önce de birkaç kez bahsettiğim bir konuya gündemden düşmemesi adına yine bahsetmek istiyorum.

Bizim en büyük problemimiz ayağında top tutabilme yeteneği olmayan, hava topu almayı bırak herhangi bir kafa topuna dokunma yetisi dahi bulunmayan, top tutabilen duvar değil top geldiği gibi çarpıp anında geri dönen bir duvar olan, bu maçta yediğimiz golde golü atan adamın yanında refakatçi gibi duran, egoist, kendisini takımdan üstün gören bir santrafora sahip olmamız. Bu özellikleri sayesinde pres yapan karşı takımları abluka altına alan Necatili Elmanderli günlerimizi kaybetmemiz bir yana bence daha büyük bir sorunla karşı karşıyayız.

Boş kaleye gol atan Burak hemen yeni gelen hocasına koşuyor. Bu bana geçen yılı da hatırlattı sanki. Kendini kabul ettirme çabaları tıpa tıp aynı senaryo. Peki geçen yıl ki senaryonun sonu ne oldu? Kendi beceriksizliğini örtmek için Hamza Hocaya yapılan el kol hareketleri. İnşallah Mustafa Hoca bu senaryoyu baştan görür ve Hamza Hocamızın düştüğü duruma düşmez ki bunun emaresini de maçta verdi zaten. Benimle değil git sana pas veren Podolskiyle Sneijderle bu sevinci yaşa dedi muhtemelen. Evet Burak Efendi kendisinden başkası gol attığında seninç yaşamayan Burak Efendi. Akıllı ol algı oluşturma çabalarını bırak kendini yıldız sanmayı da bence başta kendi onurun için bırak öncelikle.

Evet bu maçta ki en büyük fark Eren Derdiyok ve Burak Yılmaz farkıydı. Bize Eren tarzı Kweuke tarzı bir santrafor alınmazsa ve daha önemlisi Burak gönderilmezse Mourinho da gelse takımdan hiçbir halt olmaz. Bu seneyi geçtim bari bir daha ki yıl için daha iyi bir kadro kurulmalı ve kendini takımdan üstün gören kendisini yıldız sanan oyuncuların gönderilerek takımın bir an önce takım için oynayan aç oyuncularla güçlendirilmesi gerek. Ve en önemlisi bu dediklerimiyapabilecek bir yönetimin gelmesi gerek. Yoksa bize hüsran dolu günlere devam…





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2016
  2015
  2014
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...