Makale Yaz
kutlugs43
Bu haberi yazdır
HERKES HADDİNİ BİLECEK
 May
25
 2015

Şunu söylemeliyim ki sene başı bu takım şampiyon olamaz demiştim çünkü kadromuz yetersiz. Bizden kaç oyuncuyu Fb alır kadrosunda oynatır? Belki 2 belki 3 oyuncu. Gerçekten rakiplerimize göre çok zayıf bir kadromuz var ama GS mizin en büyük özelliği ZOR OLAN ı sevmesidir ve bu sene yine bunu gösterdi. Bu başarıda başta Hamza Hocamız olmak üzere Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak ve de futbolculara gönülden şükranlarımı sunuyorum. En büyük kazancımız da inşallah Şampiyonlar Ligine katılmak olacak. Ama şimdiden bu kadroyla çok ileri gidilemeyeceği aşikar. Eminim yönetim bu konuda adımları şimdiden atmıştır. Bu sene Fb ye de kapak olsun. Paranın gücüyle birşeyler olmadığı ama ASLAN ruhuyla neler yapılabileceğini görmüş oldular ama sadece görürler yaşayamazlar bu ruhu.

Dün ki maç için Burak a da temas etmesem olmaz. Daha önce de yazı yazmıştım Burak ile ilgili. Kendini takımdan üstün gören egoist bir futbolcu ve düne neredeyse gölge düşürecekti. Hey Burak sana sesleniyorum sen bu takımdan git başka takımda oyna anında keserler aldığın parayı düşün hak ediyormusun kimsin sen bu takımın formasını giyiyorsan HADDİNİ BİLECEKSİN aynı yıldızları eksik olan Fb ve Bjk liler gibi. Hemen gönderilmeli gittiğin hiçbir yerde bu parayı alamaz ve hatta iddia ediyorum bu oyunuyla oynayamaz. Çünkü ne top tutabiliyor ne duvar olabiliyor ne de hava topu var. Ve hatta dikkat edin kendi gol atmadığında başkası attığında sevinmiyor dün Yasin gol attığında olduğu yerde bakıyor. Arkadaş bu gole sevinilmez de neye sevinilir ? Artık onu izledikçe midem bulanıyor hemen gönderilsin. Bize ELmanderler lazım. Beni bu düşüncelere sevk ettiği için de hakkım helal değil burası GALATASARAY sen o el kol hareketlerini yapamazsın. Senin ileride baskı yapmaman yüzünden Bjk akın akın geliyordu golü yeseydik kimse Burak ı konuşmazdı. Helal olsun Hamza Hocam. Sonuna kadar arkandayız.

Eminim seneye içinde çok iyi kadro kuracaktır Hamza Hocamız. Bize bu mutluluğu yaşattıkları için herşeyi hak ediyorlar. Son olarak HERKES HADDİNİ BİLECEK….





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2016
  2015
  2014
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...