Makale Yaz
kutlugs43
Bu haberi yazdır
Ateş Ateşoğlu
 Eyl
01
 2015

Evet maalesef transfer beklerken düştüğümüz durum utanç verici . İşin ilginç yanı ise bu duruma takım adına tek karşı çıkan biz taraftarız. Hadi yönetim iş bilmeyen hatta bu kadarından sonra acaba Fb için mi görev aldılar bizde bundan bile şüpheleniyorum. İşin garip tarafıysa işler iyi gitmediğinde ilk dışarı atılacak isim olan Hamza Hamzaoğlu hocamız niye sustu. Ey Hocam sen konuşsaydın bu taraftarın sonuna kadar senin arkanda duracağı aşikarken niye sustun niye transfer isteyip kendini değil de yönetimi zor duruma düşürmedin. Denge dedin türk oyuncuları kazanmak dedin kadro yeterli dedin merak ediyorum şimdi ne diyeceksin. Biz taraftar olarak seni ve kişiliğini çok seviyoruz fakat yönetimi ATEŞe atmak yerine kendini ATEŞe attın.

Peki şimdi ne olacak. Geçen yıl müthiş bir başarı yakaladı takım ama şu unutuldu ki bunun en büyük sebebi Beşiktaşında Fenerinde çok başarısız olması bizi şampiyon yaptı. Bu sene böyle olur mu ? Galiba bu sene biz yine takımın iyi oynamasını değil Beşiktaş ve Fenerin hatta bu sene buna Trabzonuda ekleyelim bu takımların sürekli puan kaybetmesini bekleyerek haftaları geçirmeyi bekleyeceğiz. İp elimizde değildi yine elimizde olmayacak.

Mecburi kadroda kadro değişikliklerine gidilecek hatta iddia ediyorum şu kadroda kesilecek son adam sezon başı performansıyla kesinlikle Sabri olacak. Düşünün durumumuzu bu Sabri nin suçu değil hakkını vermek gerekir ki bu kadar baskı altında bile yaptıkları ortada. Grosskreutz Sol ve ya sağ açık oynayacak beklenilenin aksine hatta ön libero bile oynatılabilir. Hatta ben Chedjou nun Melon un yerine ön libero oynayabileceği kanısındayım. Ve en önemlisi kadroda mutlaka Emre Çolak oynatılmalı ona haksızlık yapıldığı düşüncesindeyim. Şahsi düşüncem şu an ki oyuncu kadrosuyla oluşabilecek en iyi kadro ise şu şekilde.

                             Muslera

           Sabri   Chedjou   Denayer   Carole

                        Emre Ç.(Hamit)    Selçuk

    Grosskreutz        Sneijder     Podolski (Yasin)

                                 Burak (Sinan)





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2016
  2015
  2014
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...