Makale Yaz
kutlugs43
Bu haberi yazdır
Benim Adım Hıdır
 Ara
15
 2015

Gerçekleri göstermemek için kendi üstündeki sorumluluğu birilerinin üstüne atanlar bu sorumluluğun altında elbette ezilecekler. Tek sorun biz GS sevdalıları üzüleceğiz bu dönemde.

Evet dün ki maçta tek bir olgun atağımız yoktu ve orta sahadan attığımız golle alacağımız bir puan bize herşeyin üstünü örttürme çabasından başka bir işe yaramayacaktı.

Ben Denizli den başlamak istiyorum. Hamza Hoca’nın birkaç tane önemli doğrusu vardı bunları yok etti maalesef. Neydi bu doğrular?

  1. Burak’ı kesmek istemişti Hamza Hoca. Ve ne oldu? Taraftar baskısı yüzünden bundan vazgeçmek zorunda kaldı. Çünkü defanstaki zafiyet öncelikle Burak’tan başlıyordu ve görmüştü bunu Hoca. Pres yapmayan ileride top tutabilme becerisi olmayan Burak Efendi üstüne bir de sırtı dönükken bile yaptığı faullerle ve ofsaytlarla takımı oyundan düşürmekten öte bir şey yapmıyor sahada.

  2. Orta sahada yırtıcı oyuncumuz olmadığından en azından bunu ayağında top tutabilen ve pas yapabilen oyuncularla kapatmak istedi ve Bilal ile Rodrigez’i dönüşümlü olarak oynatmaya çalıştı.

  3. Defans hattında da Semih’in yetersizliğini çözdü ve buraya Hakan Balta’yı oturttu. Böylece iki tane ayağı düzgün ve iyi pozisyon alabilen stoperle oynamaya çalıştı. Chedjou ile birlikte iyi görüntü çizdiler.

Peki Mustafa Hoca ne yaptı? Bu doğruların üstüne doğru koymak yerine bu doğruları da yanlışa dönüştürerek takımın ileri çıkışlarını azaltarak üstüne bir de Semih’in oyun bilmemezliği yüzünden defansında patlamaya hazır bir bombaya dönüşmesine sebep oldu. Semih Efendide çıkıyor birde Hamza Hocayı eleştiriyor. Bence Semih önce kendine bakmalı ki Fatih Hoca bile milli takıma almıyor artık görüldüğü üzere.  Ayakta durma yetisi bile olmayan Tarık kurtarıcı olarak maça sokuluyor. Emre Çolak hiç düşünülmüyor.

Benim en büyük üzüntüm geçen yıl ki şanslı şampiyonluğumuzun insanları kandırması. Bu kadronun yetersiz olduğunu geçen yıl da kaç kere belirttim. Takviye yapılması bir yana bir de Melo gönderildi. Bundan sonra bu kadroyla 3.’lük en iyi sonuç olur. Dün ki maçta bir tane atak yapamaz mıyız? İşte takımın geldiği durumlar.

İleride ki oyuncuların defans yapmadığı gerideki oyuncuların da hücuma katkı sağlamadığı bir takıma dönüştük. Yasin madem defans yapmayacak Bruma çağrılsın geri. Burak’ın yerine mutlaka iyi bir santrafor alınsın ki bence Kweuke tam bir takım oyuncusu. Orta sahaya Obi Mikel ismi geçiyor çok iyi bir tercih olur. Sağ bek Grosskreutz gönderilmemeli ve Donk’ta defansa takviye olursa Hakan beke çekilir. Böylece fizik gücü yüksek bir takıma dönüşürüz. Bruma da bu takımda ileri top taşıyan oyuncu olur. En azından bir daha ki seneye kadar takım oturur.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2016
  2015
  2014
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...