Makale Yaz
kutlugs43
Bu haberi yazdır
Üç Dış Bir İç Nokta Transfer
 Ağu
27
 2015

Takımımız lige hiç iyi bir başlangıç yapmadı fakat nokta bazı transferler bu takımı çok iyi yapar. Zaten Muslera hatalı goller yemeseydi bu takımın zor gol yiyen bir takım olduğu ortada. 

Geçmişe dönüp Amrabat'ın satılmasının çok büyük bir yanlış olduğunu söylemek istemezdim ama her maç izleyişimde ileri dikine giden bir oyuncu eksikliğimizi görmek beni üzüyor ve Amrabat'ı aklıma getiriyor. Açığa kaliteli oyuncu almamız artık çok zor bunu iç transfer ile çözmek gerekir ve bence bu isim EMRE ÇOLAK. Maalesef Fatih Hoca Burak Drogba Sneijder gelince Emre Çolak ve Engin Baytar ı harcadı. Hele ki Emre Çolak Fatih Hoca nın geldiği son dönemde ileri top taşıma da ve ileri de baskı kurma da en önemli oyuncularından biriydi mutlaka oynaılmalı. Real Madrid maçında da ne kadar faydalı olduğunu gördük.

İkinci olarak forvet pozisyonu. Burası için iki gün önce yazdığım yazıda da belirttiğim gibi en ulaşılabilir oyuncu KWEUKE. Hatta Burak satılarak bu oyuncu alınabilir ve yedeği de Sinan olur. Kweuke tam aradığımız tip te bir santrafor. Galatasaray ımızın en başarılı santraforlarını düşünün kimler Hakan Şükür ve Elmander buna bir de kısa süreli kalmasına rağmen Drogba diyebiliriz. Bu oyuncuların tarzında bir oyuncu KWEUKE. Hatta müthiş güçlü bir oyuncu o ağırlığına rağmen defans arkasına kaçışları da Burak ile kıyaslanabilecek kadar iyi. Zaten Burak ın tek yaptığı işin bu olduğunu düşünürsek Kweuke nin geri kalan özellikleri takımımız adına artı güzellikler olarak dönecektir.

Burak ve Telles satılarak 15-20 Milyon Euro gelir elde edilmesi durumunda İbrahimoviç ve ya Hıguain transferleri de bizim için ulaşılabilir transferler olur. Ama bu yönetimle bu transferler zor.

Son olarak ta mutlaka bir defans ve sağ be oynayabilen oyuncu alınmalı. Keşke Zuniga alınabilse. Eboe den daha büyük etki yapar biz de çünkü Eboe den artısı ayakta kalabilen bir oyuncu Zuniga. Defansa da Nacho alınsın zaman zaman sağ bek oynatılabilir. Yedek kaleci için de Cenk Gönen gayet iyi bir tercih. Eray bu takımın oyuncusu değil zaten.

Muhtemel Kadro

             Muslera

Zuniga Chedjou Nacho Carole

         Selçuk Melo

Emre Ç.  Sneijder   Podolski

           Kweuke

Sahamızda bu takımla hiç puan kaybetmeyiz. Kweuke tam bir iç saha oyuncusu ve Sneijder ile Podolski bir tık daha yukarı çıkarabilecek bir oyuncu. Israrla bunu belirtiyorum çünkü Burak ile bu iş olmaz.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2016
  2015
  2014
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...