Makale Yaz
zafer02
Bu haberi yazdır
GALATASARAY GELENEĞİ
 Ağu
26
 2015

Bir kültür takımıdır Galatasaray.Takımlarıyla,taraftarıyla,yönetimiyle 110 yıllık bir gelenektir Gaslatasaray.Rahmetli Ali Sami Yen'den bu yana ekilmiş,büyümüştür;fakat bu son yönetim tüm bu 110 yıllık emeği yerle yeksan etmek üzere.Belkide etti!

Bizim kültürümüz,geleneğimiz son derece sarihtir.Şeffaflık ve dürüstlük üzerine kuruludur bu kulüp.Tarihinin her anı şeref ve başarılarla doludur.Diğer rakiplerimizde olduğu gibi asla ismi kirlenmemiştir.Tüm bu güzel nitelikler taraftar,yönetim ve oyuncuların samimi bütünleşmesinden vücuda gelmiştir.Yalnız bu son yönetimin ( malesef ) taraftara söylediği yalanlarla bu güzelliklere leke sürdüğü açıktır.

Yönetime gelirken yıldız oyuncu sözü verildi.Avrupada başarı sözü verildi;ama hiçbir söz tutulmadı.

Ey yönetim! En başta ben transfer yapamam deseydin,bazı oyuncuların çıkardığı sıkıntılarda yapman gerekeni yapsaydın tüm bu sıkıntılar olmazdı.BJK nin yaptığını yapamadınız "feda"deseydiniz bu taraftar canını verirdi.Bunu bile yapamadınız.Siz yalan yanlış haber ve söylemlerle taraftarı kandırmaya çalıştınız.Unutmayın Türkiyenin en zeki taraftarı biziz.Kimse bu taraftarı kandıramaz.Bunun bedelini ağır ödeyeceksiniz.Haberiniz olsun.

Diğer takımların başkanları çıkıp bir konuşuyor ve sizi yerler altına sokuyor ses seda yok.Bu kadar basiretsiz , korkak olunmaz.Bir gün çıkıp adam akıllı derdinizi anlatın bize.Bilelim ve destek verelim.Ne dedinizse aslı astarı çıkmadı malesef.Hani 15 ağustosta UEFA sonucu belli olacaktı? Yalan!Oyuncu alınacak.Yalan!Avrupada başarı.Yalan.Bu takımın 110 yıllık geleneklerine ihanet etmeyin artık.Dürüst olun lütfen.Yazık bu taraftara.

Taraftar olarak ne oluyor nerde oluyor hiç bir şeyden haberimiz yok.Tek konuşan Hamza Hoca ve bir de eski 'Kaptan' o da nerde konuşsa takımı batırıyor.Konuşması gereken herkes susarken konuşmaması gerekenler feryat figan her yerde demeç , konuşma , köşe yazısı...

Biz taraftar olarak gerekirse fedakarlıkta bulunuruz 15 yıl şampiyon olamadık terk mi ettik? Yine destekleriz yine sevdamız olan renklerimize bağlı kalırız.Yalnız taraftarın kandırılmasına,takımın küçültülmesine razı değiliz.Çıkın açıkça her şeyi bize anlatın neyle karşı karşıyayız bilelim ve yine destek olalım.Koca GS'yi Türkiyenin tek büyüğünü böyle aciz ve acınacak durumdaymış gibi göstermeye hiç kimsenin hakkı yoktur.Bilin ki bu takımın gerçek sahibi taraftardır ve sabrı taşarsa tokadı sert olur.

İki aydır uyuyamıyor bu taraftar. Yazık ediyorsunuz.Yeter artık.Tek beklentimiz yönetim,teknik heyet ve özellikle GS li olarak bilinen köşe yazarlarının gerçekleri bize söylemesi.Her şey açık olursa beklentimiz de olmaz ve sinirlerimiz yatışır belki.Bizler kandırılmayı hak etmiyoruz.

Bir an önce mevcut yönetimi Galatasaray gelenek ve göreneklerine uygun davranmaya davet ediyorum.Dürüstlük,şeffaflık ve Avrupada başarı...

Aksi taktirde tarih bu yönetimi hiç de iyi hatırlatmayacaktır.

Sevgili renkdaşlarıma saygı ve sevgilerimi sunuyorum.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2015
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...