Makale Yaz
kutlugs43
Bu haberi yazdır
Ruhsuz Egoistler
 Ara
09
 2015

Yahu artık futboldan soğudum. Bu soğuma kötü futboldan değil kendini takıma adamayan kendi egosunu takımdan önde tutan hırssız mücadelesiz futbolu izlemek soğuttu beni futboldan.

Arkadaş Hamza Hoca ya her türlü lafı sallayanlar ne değişti sizce takımda? Bir şey değişmez çünkü ayağında top tutmayı bilmeyen hava topuna dokunabilme özelliği olmayan anca şut çeken arkadaşına tripli bakışlarla konuşan egolu Burak Yılmaz mı sevdirecek bana futbolu? Kapasitesinin son haddi anca bu olan Sabri mi yoksa? Her topu kendisini göstermek için oynayan Yasin mi acaba? Eskiden mücadele ruhuyla oynayan ama onu da kaybetmiş zaten ayak becerisi de bulunmayan Semih mi ki bu oyuncu?

Yok arkadaş benim en korktuğum süreç bu olsa gerek. Çünkü sol bek Victoria’larla oynadığımızda bile ruh vardı bu takımda ama maalesef o ruhu bazı oyuncuların bu takımda el üstünde tutulmaya hatta Hocayı gönderip bunlara takımı bırakmaya kadar götürerek kaybetmeye başladığımız bir süreçteyiz.

Bizim gol atmak için oynayan değil orta saha oyuncuları Melo ve Selçuk tan daha az gol atmış Elmanderlere ihtiyacımız var. Bize artistlik yapıp arkadaşlarına el kol hareketleri yapan egoistlere değil takımı için oynayan kendini sıfır gören Necatilere ihtiyacımız var.

Ben daha önce de yazdım bizim en büyük sorunumuz Burak. Ve Burak gitmeden yerine adam gibi takımı için oynayan mücadeleci bir santrafor alınmadan futbolu yeniden sevdiğimiz günlere dönmemiz çok zor. Yoksa hazırlık maçlarını dahi gözünü kırpmadan izleyen ben şampiyonlar ligi maçında zapping yaparak diğer kanalları göz gezdirme haline düşüren bu ruhsuz adamlara yazıklar olsun.

Hee bir de neymiş Burak’ı Çin den istiyorlarmış Burak a soracaklarmış gitmek istiyor mu diye. Dursun Efendi burası dingonun ahırı değil kulübün menfaati neyi gerektiriyorsa o yapılır. Sen bu maçı izlemek için gelen 33 bin taraftarın bu takıma gönül vermiş cebindeki beş kuruşla forma alıp takıma fayda sağlamaya çalışan milyonların yerine gidip’ Acaba Burak çığım sana 10 milyon veriyorlar gitmek ister misin ‘ diye sorup bu kulübü ayaklar altına alamazsın. Yoksa bu taraftar seni göndermesini bilir.

Metin Oktay ruhunu geri istiyoruz varsın takım şampiyon olmasın Takımı için oynayan Hakan Şükürler Elmanderler  Kewellar istiyoruz. Egosunu tatmin edecekler cebini doldurmak için oynayacaklar kapının önüne konsun bir an önce.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2016
  2015
  2014
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...