Makale Yaz
kutlugs43
Bu haberi yazdır
Takım Analizi
 Eki
09
 2015

Son haberlere bakıldığında takımın gerçekten zor durumda olduğu görülmekte. Bu yüzden çok dikkatli hareket edilmeli. Peki nasıl bir politika izlenmeli ?

Öncelikle takımın ağabeylerinden maaşlarından indirim istenmeli başta Sabri olmak üzere. Çünkü alacağımız oyuncuların da maaşlarının yükselmesine sebep olacak. Sonrasında ise bizim en büyük geleneğimiz olan alt yapıdan oyuncu çıkarabilme özelliğimize yeni bir ivme kazandırma olmalıdır. 1 ve ya 2 tane alt yapıdan ilk onbirde oyanayabilecek oyuncu çıkarmalıyız her sene.

Transfer ihtiyacına gelince mutlaka bir merkez santrafor alınmalı. Ben daha önce de belirttim. En uygun isim KWEUKE.  Avrupa da iyi bir santrafor alma ihtimalimiz çok düşük. Bunu kendi ligimizden çözmeliyiz.  Kweuke iç saha maçlarında bize çok maç kazandırır. Pres özelliği de olan bir oyuncu çok faydası olacağına inanıyorum. Bu transferde elde oynatmadığımız oyuncuların takasıyla olursa takım için çok faydalı olur. Tarık kesinlikle gönderilmeli buna Sercan da eklenip takasta kullanılabilir.

Kadro dizaynına gelince orta saha çok kırılgan ve bence Emre Çolak üstünde bir algı opersayonu var. Bu kadroda orta sahaya direnç getirecek oyuncular Hamit ve Emre Çolak. Hamit sakat olduğu için Emre mutlaka oynatılmalı. Çünkü hem Podolski hem de Yasin defans oyununda hiç yoklar. Hatta Sneijder bu oyuncular yüzünden daha fazla koşmak zorunda kalıyor ve bu da hücum ederken zayıf düşmesine sebep oluyor. Bence Yasin yedek oturtulup Emre Çolak oynatılmalı böylece Selçuk ve Bilal’e destek olarak defan anlamında daha pozitif bir oyun sergilenmiş olur. Bu ligde gol yemezsek gol bir şekilde atıyoruz. Geçen sene bunu gösterdik. Bir de Semih kesinlikle bu takımın ilk onbir oyuncusu değil çünkü topu oyuna sokma özelliği hiç yok. Defans ikilisi Chedjou ve Hakan Balta olmalı.

Eldeki kadroyla en iyi onbir;

                  Muslera

Denayer Chedjou  Hakan Carole

           Selçuk  Bilal

Podolski   Sneijder   Emre

                 Umut

Olduğu kanısındayım. Devre arasında bu takıma Kweuke eklenirse daha başarılı olacağına inanıyorum. Bence bu yıl ilk 3’e girmek bu kadroyla bir başarıdır ama inşallah şampiyon oluruz.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2016
  2015
  2014
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...