Makale Yaz
tatarua
Bu haberi yazdır
Mustafa Denizli: "Baskı ve stres kan kardeşim"
 Kas
29
 2015

Moral olarak çökmüş bir takım , malesef  yetersiz ve dar bir kadro ,  ne yaptığını tam olarak bilmeyen bir yönetim… Bunların üstesinden gelebilcek 2 hoca var.Birisi Fatih Terim , diğeri Mustafa Denizli.Fatih Terim gelemiceğine göre yönetim belkide geldiğinden beri yapabilecegi en iyi işi yaptı ve doğru ismi başımıza getirdi.

Şimdi neden Mustafa hoca en iyi tercih onu anlatmaya çalışacağım .Öncelikle Hamza Hamzaoğlucular heralde Atletico maçını izledikten ve Sneijder ile Muslera’nın açıklamalarını dinledikten sonra susmuşlardır. Umut, Sabri, Bilal’e güvenip transfer yaptırtmayan , sıfır hucum organizasyonuna sahip , defans kurgusu olmayan, kondisyon sorunu çeken takımın hocası kimdi ? Hamza Hamzaoğlu. Diceksiniz 3 kupalı hoca bende derim ki İsmail Kartal sağolsun . Neyse bu konuyla ilgili yazı yazdıgım için daha fazla bu konuya girmicem.

Öncelikle bir takım ne ister. Saygı duyulacak bir lider. Emre Çolak gibi vasıfsız bir futbolcunun bile oyundan çıkarken artistik yaptığı hocaya ne sneijder saygı duyar ne podolski. İşte mustafa denizliilk bunu değiştircek .Artık oyuncuların saygı duyabileceği otoriter bir lidere sahibiz.

Bazılarınız diyor Mustafa hoca eskiden iyi bir hocaydı artık yaşlandı .Şimdi size soruyorum, Mustafa hoca gibi bir kariyere sahip kişi belkide son imzası olcak işe istekli ve arzulu olmasa , bu kadar puan farkı açılmışken gelir mi ? demek ki hoca kendinde bu enerjiyi fazlasıyla görüyor ve güveniyor.

Bu sezon gerek fenerbahçe deplasmanında , gerek son hafta antalya maçında olduğu gibi hakemler nedense bizim aleyhimize çekinmeden ya penaltı veriyolar ya da kart gösteriyolar.Peki bu neden ? çünkü hakemler üzerinde baskı yok. Fenerbahçenin aleyhine ufacık bir hata yapılsın adamlar anında ortalığı birbirine katarken biz de ne hamza hoca ne yönetim konuşuyordu. İşte mustafa hoca medyaya verdiği demeçlerle gerekli baskıyı kurcak hakkımızı savuncak karizmaya da sahip kişi.Sadece hakemler üzerinde değil , tıpkı beşiktaşın başındayken 27. Haftada lideriz söylemi gibi diğer takımlar üzerinde de baskı yaratcak kişidir.

Sonra bazıları diyor Mustafa hoca çok transfer ister bu kadroyla başarılı olamaz.Bunlara diyenlere soruyorum, beşiktasın başındayken yusuf şimsek ve fabien ernst’i getirip, ekrem dağlar’ı oynatıp kısıtlı kadroyu kullanıp 2 de 2 yapan hoca heralde başkasıydı veya bu adamlar dünya yıldızıydıda bizim haberimizi yok.

Ve işin tekniksel kısmına gelirsek .Mustafa hocanın takıma gelir gelmez ilk isteği ne oldu.Kondisyoner. İşte o da farkında bu takımda ne kondisyon var ne defans ne hucüm düzeni. Bir atak organizasyonu yok .Anca sneijder podolski uzaktqn vursun veya burak’ın önüne at o da atarsa işte. İşte bu nedenlerden dolayı MUSTAFA DENİZLİ doğru tek kişidir. Şimdi ona destek olma zamanı .Şu ilk yarı bitene kadar ne kdar az kayıpla gidersek mustafa hocalı kamp sonrası çok farkli bir Galatasaray izliceğimize inanıyorum.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...