Makale Yaz
buaskbaska
Bu haberi yazdır
Yönetim ve Terim !
 May
09
 2013

Sevgili renktaşlar;

Öncelikle şampiyonluğumuzu kutlarım, dilerim en kötü günümüz böyle olur. Ünal Aysal yönetimi geldiği günden itibaren vizyonu ve yaptıklarıyla diğerlerinden ayrılıyor. Kurumsallaşırken aynı zamanda halka hitap eden bir yönetim anlayışı, Ünal Aysal ve ekibini çabuk sevdirdi.

Sayın Aysal, Fatih Terim'i göreve getirerek başarı konusunda ne kadar kararlı olduğunu gösterip, iç piyasa da alınabilecek en iyi türk oyuncuları da birer birer kadrosuna kattı.

2 yılda alınan 2 şampiyonluk şimdilik olumsuzlukların üstüne örtsede bizi bekleyen çok önemli bir tehlike kapımızda.

Yok Fatih Terim Sneijder transferine küsmüş, yok Aysal Fatih Terim tribüne çıktı diye trip atmış falan.

Haberleri okuyunca yemin ediyorum gülüyorum; yakında Fatih Terim ve Ünal Aysal sorunlarını düzeltmek için baş başa Maldivlere Tatile çıktı diye bir haber beklemiyor değilim açıkçası.

Düşünün; tarihin en pahalı kadrosunu ve bütçesini kullanan bir yönetime hangi teknik direktör cephe alabilir ki ? Üstelik bana göre Fatih Terim'in forvetteki transfer seçimlerini, Drogba transferiyle düzelten yönetim olmuştur. İleride top tutamayan 4 tane forvetle Drogba transferine kadar üst üste 4 tane maç kazanamadık.

Ve bir daha düşünün bu kadar ön planda olmayı seven yöneticiler varken Fatih Terim hiç bir sorun çıkartmıyor, aksine yöneticilerle beraber etkinliklere katılıyorsa siz renktaşlarım neden yönetim ve Terim cephesini siz yaratıyorsunuz ?

Artık bazı şeyleri hem yönetimin hem Fatih Terim'in aşması gerekiyor. 2 sene üst üste gelen başarının sırrı birlik ve beraberlik olmalı. Üstelik bu gelen başarı sadece futbolda değil diğer branşlarda da kendini gösteriyor.

Son olarak, Abdurrahim Albayrak yönetimde taraftarı temsil eden bir kişidir. Sizin burjuvazi hayatlarınızda belki yaşam tarzınız farklı olabilir. Sözde aristokrak havalarınız ve davranışlarınız ,fransız görgüsüzlüğünüz ve en önemlisi yetiştiğiniz lisedeki fransız hocalarınız sizi ilgilendirir. Siz Galatasaray'a danışmanlık hizmeti adında paralar alırken, biz cebimizdeki sigaradan, ağzımızda ki lokmadan kesip Galatasaray'a veriyoruz. Abdurrahim Albayrak, Bülent Tulun'dan 10 kat daha yararlıdır.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2015
  2014
  2013
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...