Makale Yaz
buaskbaska
Bu haberi yazdır
Bu mu adaletiniz?
 Nis
23
 2013

Sevgili Renktaşlarım;

 

Sizi 2 sezon önceye götürmek istiyorum, şike yaptıkları Türkiye Cumhuriyeti Mahkemeleri tarafından onaylanmış, getirdikleri fenerasyon başkanı sayesinde küme düşme cezası 5 yıl ertelenen bir takımın teknik direktörü, Şenol Güneş ve Trabzonspora yükleniyordu. Bir düşünün; Aykut Kocaman "Trabzon'a çalınan penaltılar incelensin" derken Aziz Bey tarlaları ekip biçiyor puanlar şıkır şıkır geliyordu. 

 

Geçen sezonun son maçında KUPA şampiyona verilmek üzere Kadıköy'e getirilmiş, ve KUPANIN Kadıköy'de verileceği Yıldırım Demirören tarafından beyan edilmişken, evdeki hesap çarşıya uymadı ve şampiyon GALATASARAY oldu. O Kupayı Galatasaray'a vermeyerek Yıldırım Demirören kupayı Fenerbahçe için getirdiğinin sinyallerini verdi; tabi anlayana. Fakat bizim soyadı Kocaman kendi ufak kahramanımız yine ithamlarda bulunmaya devam etti, üstelik hırsız damgası yediği halde.

 

Bu sezona gelirsek kaba taslak bir hesap yapalım, sevgili renktaşlarım ( Maç sayılarını karıştırmış olabilirim)

Engin Baytar- 11 maç

Melo- 4 maç

Fatih Terim- 12 Maç

Sabri- 1 maç

Ümit Davala - 2 maç

Hasan Şaş - 2 maç

Bu sezon tam 30-35 maç ceza aldık, kısacası Galatasaray'a yapılan eylemlerin kuralına göre ceza veriliyorken bir de Fenerbahçe'ye bakalım.

 

Hakemin yüzüne bilinmeyen bir sıvı atma yeteneğine sahip Meireles'in cezası 12 maçtan 4'e inerken

Kazandıkları Bursa maçında hakem odasını basmayı alışkanlık haline getiren Aziz Yıldırım 21 gün alıyor, üstelik maçta ikinci ANELKA faciası yaşanıyor.

Kadıköy'de umutlar tükenmiş dakikalar 90+ları gösterirken Webo kendini bırakıyor ve Fenerbahçe yarışa tekrar ortak oluyor (Kasımpaşa)

Kısacası anlatmak istediğim, Aykut Kocaman bunları alışkanlık edinmiş, sahada taktik olarak yetersiz kaldığı için psikolojik savaş başlatmak istiyor.

Aykut Kocaman, Aziz Yıldırım, Adnan Polat ve Yıldırım Demirören gibi zihniyetler yüzünden Türkiye'de futbol bir spordan öte bir savaş gibi oynanıyor. Halbuki Fenerbahçe bizi Kadıköy'de alkışlasa, bizde UltrAslan'ın dediği gibi Amsterdam'da birbirimize destek versek, Avrupa'da kim karşımızda durabilir ?

Birbirimizi aşağıya çekmek yerine neden destek olmuyoruz ? Yıllardır aldığımız Uefa kupasıyla yetinirken Fenerbahçe'nin de bu kupayı alması Galatasaray'ı daha büyük kupalar için motive etmez mi ? 

3 Temmuz döneminde Fatih Terim ağzını açıp tek bir laf bile etmemişken damgalı şikeci Aykut'un böyle açıklamalar yapması çok manidar.Aykut Kocaman Galatasaray'ı ağzına alırken dikkat etsin, abdest alıp öyle Galatasaray desin ya da Galatasaray'ı ağzına aldıktan sonra abdest alsın..

 

Üstelik zaten sürekli bir kavga ortamı hakim olan ülkemde, futbolla birleşsek fena olmaz mı ? 

 

 

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2015
  2014
  2013
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...