Makale Yaz
Bu haberi yazdır
Rahat Ol,Şampiyon Ol.
 Nis
08
 2013

 

Ligin sonu yaklaştı ve artık kaybedilecek puanın çok aranacağı maçlar oynayacağız.Dolayısıyla tek amacımız 33.haftaya kadar tüm maçlarımızı kazanmak olmalı.Bunun icin ne yapmalıyız ?

2 durumu lehimize çevirmeliyiz;

1-Çok basit top kayıpları yapıyoruz ve çok basit goller yiyoruz.Artık rahat olmalıyız.Biz Galatasaray’ız beyler,biz değil rakip stres yapıp top kaybı yapacak,biraz rahat lütfen.

2-Artık buldugumuzu atmalıyız,bunun icin gene rahat olmalıyız.Bir Gençler maçı bir daha yaşanmamalı,özellikle forvet oyuncularının özgüvenleri yüksek olmalı,net posizyona girersem kesin atarım demeliler ve atmalılar.

Rakip fenere bakıyorum,top falan oynamıyorlar ama adamlar anormal derecede rahat,hiçbir şekilde baskıya girmiyorlar.Rahat oldukları için bir şekil gol yemiyorlar ve girdikleri posizyonlarıda atıyorlar.Salih bile 2 posizyona girip 2 gol atıyor,düsünün artık ne kadar rahat olduklarını.Bunların 33.haftaya kadar puan kaybedeceklerine artık ihtimal vermiyorum.Paf takım ile cıksınlar gene bir sekil kazanırlar.Çünkü Rahatlar.

Şimdi Terim Hoca’nın olayına gelirsek,Hoca’nın atılısı kesinlikle yanlıs bir karar ama Hoca bir daha ki macları düsünüp sakin olacaktı.Terim o kadar sinirliki,biri çatsa patlayacaktı ve patladıda,bu kadar sinir neden hocam ? Bir takımın Hocası bu kadar sinirli ve gergin ise bu doğal olarak futbolcularada yansır ki,en korktugun durumda bu.Futbolcular rahat olacakken daha gergin olur.

Real Madrid’e bir mucize gerceklesmez ise elendik ve CL bu sene bizim için bitti.Artık haftada 1 maç oynayacagımız icin tüm konsantrasyonumuzu ve direncimizi lig maçlarına verebilecegiz.Buda bizim 90 dakika icinde oyuna daha cok tutunmamızı sağlayacak.Zaten Anadolu takımlarının dirençleri Ligin sonu yaklastıgı icin düşmeye basladı,daha dogrusu fizik-kondisyon olarak lig basındaki kadar iyi değiller.Geriye düşsek bile üstün direncimiz ile mac çevirebiliriz.Bu durum futbolculara aşılanmalı.Dolayısıyla kalan 4 macımızda bizi baskıya sokacak hiçbir faktör olmamalı.

Sneijder sürekli oyundan alınmasın artık;

Sneijder artık oyundan alınmasın ve bu adama güvenilsin.Sen adamı Mersin macında bile oyundan alırsan,adamı futbola küstürürsün ve özgüvenini bitirirsin.Bu adam dünkü çocuk değil ki dünkü çocuk bile dün 2 tane gol attı.Sneijder hayli hayli atar ama inanın adamın tek düsüncesi acaba 2.yarıyı görebilirmiyim diye.Terim Hoca cok sinirli oldugu icin kötü futbola tahammülü yok.Her oyuncunun kaliteli oldugunu biliyor ve eminim her macı çok rahat kazanmak istiyor ama zorlandıgımız maçlarda cıldırıyor ve bunun faturasını ya hakemlere ya da Sneijder’e kesiyor.Hocam lütfen artık sakin olun ve Sneijder’e güvenin.

Tüm Yönetim ve Teknik heyet artık rahat olmalılar.Haksızlığa düşsek bile kalan bu kısa sürede bunu agresif tavırlar ile dışa vurmamalılar.Çünkü futbolcularda neticesinde bir insan ve onlarda bu olaylardan muhakkak etkileniyordur.

Floryada yüzler gülsün.Futbolculara sürekli Özgüven ve Rahat olmaları konusunda destek verilsin.Rakip insallah bunlarda iç karısıklık çıkar diye beklerken bunlara o kozu vermeyelim ve şampiyonluğa her zamankinden daha çok inanıp,kenetlenelim.

Gün Basınla,Hakemlerle,Fedarasyonla savaş günü değil,

Gün Futbol Takımı ile daha çok ilgilenme ve onları hedefe kitleme günüdür.

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2018
 
Şubat (1)
  2016
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...