Makale Yaz
hulutime
Bu haberi yazdır
Transfer Şart
 Ara
09
 2012

Şampiyonlar liginde üst tura çıktık ve hayalimiz daha da ileri gitmek. ŞL de bence gelebilecek rakipler içinden eleyemeyeceğimiz tek takım Barcelona'dır. Borussie Dortmund, Juventus ve özellikle Bayern Münih te çok güçlü takımlar ancak yapacağımız transferlerle ve inancımızla ruhumuzla bu takımları da eleyebiliriz. Daha önce bunu yaptık zamanın en güçlüsü Real Madrid'i eleyemesekte 2-0 dan 3-2 yenmeyi başarmıştık. Şimdi daha iyisini yapabiliriz ancak devre arasında çok iyi ve akıllıca transferler yapmalıyız.

Defanstan başlayacak olursak Semih-Dany ikilisi idare ediyor ancak üst düzey maçlarda defansımızda en az 1 tane tecrübeli ve kaliteli bir isim bulunmalı. Cris te var ancak Cris Galatasaray'ın en fuzuli transferler listesine adını çoktan yazdırdı bile. Yönetim yapılacak en kötü şeyi yapıp Cris'i aldı zamanında şimdi ise hatalarından dönüp Cris'in Gs ye verebilecek hiç bir şeyi olmadığını anlayarak boşuna yabancı kontenjanını doldurmasınlar devre araıs direk sözleşmesini fes edelim. Sol bek oynama özellği olan bir stoper alabilirsek çok iyi olur aklıma gelen Chivu var ancak 32 yaşında ve bu sezon forma giymedi form tutması sıkıntı olabilir tabiki yatmayıp bu arada çalıştıysa bu sıkıntı olmaz. Bunun haricinde sezon başında ismi geçen Kolo Toure, Kiajer gibi isimleri alabilirsek çok iyi olur. Defansta sadece Dany ve Semih'e güvenemeyiz transfer şart.

Galatasarayın 4-2-3-1 dönmesini istemişimdir hep çağımız futbolu bu sistem üzerine kurulu ve şu an oynadığımız 4-4-2 sistemi eski bir sistem olduğu için bu sisteme uygun oyucuyu bulmak zor. Ancak 4-2-3-1 e dönmek içinde gerekli transferleri yapmalıyız. Öncelikle forvet arkası oynayacak bir isim şart. Kaka, Diego, Sneijder adı geçen isimler. Bu isimlerin hepside birbirinden değerli içlerinden birini tercih etmek zor bunlardan birini transfer etsek çok büyük bir iş başarmış oluruz. Önceliğim Sneijder ve Kaka'da. Ayrıca yeni kurallara göre Kaka ŞL de oynayabilirmiş buda güzel bir haber. 

Diğer bir nokta ise kanatlar 4-2-3-1 sisteminde kanatlara çok iş düşer. Her iki kanatta oyanayabilen üretken gol ve asist ortalaması yüksek bir kanat oyuncusu transfer edebilirsek çok iyi olur. 

Neden 4-2-3-1 i baz alarak yazdım çünkü eğer Terim Kaka yı istiorsa zaten kafasında bu sistem vardır 4-4-2 de Kakayı nerde oynatacak? 

Defans, Ofansif ortasaha ve kanat transfer etmemiz şart.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...