Makale Yaz
hulutime
Bu haberi yazdır
Ne Yapıyor Bu Yönetim ?
 Tem
06
 2012

 

Bu transfer dönemi benim gibi bir çok t araftar için facia oldu. Bunda Ünal Aysal'ın payı çok büyük vaad edip yapmadıkları, umutlandırıp hayal kırıklığına uğratmasıyla bizi adeta sinir küpüne çevirdi ve bir insanın güvenini bir anda nasıl kaybedebileceğini bize gösterdi. Haddi Ünal Aysal futboldan anlamıyor takımın kalitesini değil maddi çıkarlarını düşünüyor peki Terim ne yapıyor herkesin gördüğü şu eksiklerin farkında değilmi. Gelin eksikleri inceleyelim;

Sol Bek: Sol beke baktığımızda Hakan Balta ve Çağlar Birinci var ki bunların hiç biri GS seviyesinde değil. Hakan Balta bir kanat oyuncusu için oldukça ağır ve maç kaybettirebilecek bir oyuncu, hızlı oyuncular karşısında oldukça zorlanıyor. Şampiyon olduğumuz Fener maçı buna en yakın örnek hatırlayın Dia nın Hakan'ı ne kadar zor durumda bıraktığını Allahtan kırmızı kart görüp çıktıda bizde bu eziyetten kurtulduk. Biraz daha eskiye gidip bakarsanız sizde Hakan Baltanın hatalarını ve kaybetmemize sebep olduğu maçları görecekseniz. Çağlar ise form tutsa Hakan Balta dan daha iyi olabilecek bir oyuncu ama form tutması oldukça zor kronik bir sakatlığı var. Peki sorunlar bu kadar açık ama hiç kimse sol bek transferi için uğraşıyormu yok malesef yok neden yok anlamıyorum gidip floryaya ben söyleyim bunları onlar göremiyormu bilmiyorum.

Kanatlar: Her iki kanatımızda sıkıntılı engin sağda idare ediyor ancak yeterli değil Hamit Altıntopun adı geçiyordu ama onuda malesef Fenerbahçe ye kaptırcağız ve bu bizim için büyük rezalet olacak. Bir aydır yapamadığımız işi Fener bir kaç günde yaparsa işte o zaman bu yönetime demediğimi bırakmam kimsede bana bişe diyemez. Sol kanata gelince bu mevki için 2 isim var şuan Riera ve Culio. Emre yi yazmadım çünkü Emre bir sol açık değil. Riera ya gelince facia rezalet yetersizlik abidesi hiç bir beklentim yok kendisinden ve hemen kurtulmamız lazım. Culio ise yabancı kontejyanında sıkıntı oluşmazsa kalıp alternatif olabilir ama GS nin ilk 11 toçusu olabilece seviyede değil.

Forvet: Forvete baktığımızda Elmander Umut Baros ve Necati var. Elmander ve Umut aynı tarz topçular takıma faydalı olur ama üretkenlik konusunda sıkıntıları var bunların yanına mutlaka üretken hem arkadaşlarını pozisyona sokan hemde bitirici bir isim lazım. Ancak Ünal beyin istediği sarışın ve uzun boylu. Podyuma çıkmadığımızı Ünal Beye biri söylesin! Baros artık bize birşey veremez Necati ise alternatif oalbilir ancak ağır ve bitirici değil bir kaç uzaktan şutla atıığı gol onu iyi göstermeye yetmez.

Bunların haricinde orta sahada Melo yu mutlaka elde tutup bir tanede alternatif almamız lazım.

Peki ben bunları yazdım ama yönetim ne yapıyor. Bendtner gibi güizadan almeidadan bi farkı olmayan gol ortalaması düşük takım arkadaşlarını pozisyona sokabilcek yetenekleri olmayan sadece hava toplarında üstünlüğü olan bir adamı demba ba dan iyi diyerek ve yıldız diyerek almak GS taraftarını çocuk yerine koyup kandırmaya çalışmaktır. Ayrıca dünyada başka sol kanat yokmuş gibi Amrabat la ilgeleniyorlar ve alternatif isimlerde Assaidi, Hoilet gibi 2.sınıf topçular. Sol bek konusunu takan yok zaten. Melo transferi 2 aydır bitmedi ve bitmezse bu mevki için büyük sıkntı oluşacak ayrıca hamit te 1 aydır uğraşıp almadığımız ama alsak takım büyük katkı sağlayabilecek bir toçu ne var ki Fenerbahede bu isimle ilgileniyor ve bizim yapamadığımız yapabilcek kapasitede bir kulp Aziz Yıldırma saygı dduymak gerek gerçekten.

Durum pek vahim gözükmüyor iyiye gitmemiz gerekirken kötüye gidiyorz. Yineticilerimiz çok ve boş konuşuyor avruapda yapamayacığımzı işlerden bahsediyrolar şampiyonlar ligi finali diyorlar ama yaptıkları ve yapmaya çalıştıkları transferlerde hedeflerle adeta zıt yönde. Ne yapıyor bu yönetim ?

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...