Makale Yaz
Bu haberi yazdır
Elazığ maçına Dikkat !!
 Kas
22
 2012

Mersin ve Karabük maçlarında kaybedilen puanlardan sonra Man Utd. galibiyeti ve Cluj’un Braga’yı sonunculuğa itişi,moralleri tekrar üst seviyeye yükseltti.Ligde bu sezon alınan kötü sonuçların ardından hala lider olmamız zaten büyük bir şans ama şansta bir yere kadar.

Bu hafta lige sıfırdan başlıyoruz.Bu haftadan sonra özlenen Galatasaray geri gelmeli ve artık minimum puan kayıpları yapılmalı,hedefimiz 5’te 5 olmalı ve başlangıcı yapmakta Elazığ ve Gaziantep maçlarından geçiyor,bu maçlardaki en büyük endişem Mersin ve Karabük maçlarının kopyasını yaşamamız olur.

Mersin ve Karabük maçlarında puan kayıbı yapmamızın en büyük nedeni;Şampiyonlar Ligi’ydi.Mersin maçında Cluj maçının yorgunluğu,Karabük maçında ise akılların Man Utd. maçında oluşu,5 puana mal oldu.Elazığ maçı kağıt üzerinde kolay gözüken üst üste 3.maçımız ve bu maçta yapılacak bir puan kaybı takımın moralini bozup,rakiplerimizi iyice havaya sokar,ondan dikkat diyorum;

Galatasaray,Man Utd. maçı yorgunu ve Elazıg macında fizik olarak 55-60’dan sonra sahada yürüyen bir Galatasaray görmek mümkün.Man Utd. galibiyeti ile Braga’nın iddasının kalmaması takımı havaya soktu ve bunun sevinci Elazıg macında takımın konsantrasyonunu bozabilir.Yani akıllar Cl’de kalmıs olabilir.

Bence Elazığ maçında Man Utd. maçında oynamayan oyunculardan bazıları oynatılarak takımın diri tutulması sağlanmalıdır;Umut-Yekta-Emre-Sabri(Aydın)-H.Balta 5’lisi bence iyi bir seçim olur.Şimdi Sabri ile Hakan Balta’da nerden cıktı diye eleştirebilirsiniz ama Sabri fizik-kondisyon olarak üst düzey bir oyuncu ve bu maçta bence sırıtmaz.Hakan Balta ise yıllardır hem bizim hem milli takımın sol bekiydi,adamı Riera’nın üst düzey performansından sonra bir anda silmeyelim,en azından Elazığ’lı hücumculara karşı iyi bir savunma yapacağını düşünüyorum.Unutmayın ki düne kadar Riera’danda topçu olmaz diyorduk,bugün ise adamı göklere çıkardık.Hakan Balta’nın güvene ihtiyacı var,Elazığ maçı güvenini tekrar geri kazandırabilir.

Umarım ligde 2 haftadır yaşadığımız soğuk duşun etkisinden çıkarız.

Güzel bir hafta sonu geçirmemiz dileği ile,

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2018
 
Şubat (1)
  2016
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...