Makale Yaz
okytay
Bu haberi yazdır
Laf Değil İcraat
 Haz
25
 2012

Galatasaray'ı eleştirmeye yürek dayanmıyor. Dayanacak gibi de değil ama eleştirmeyelim  de ne yapalım? Tamam taraftarız , aşığız renklere ambleme formaya ama bir yönetim herşeyden önce taraftarını düşünmek zorundadır. Taraftar olmazsa takım da olmaz. Büyük camiayız diyoruz, ama bir sene içerisinde ne kadar küçüldüğümüzü acaba görebiliyor muyuz?

Nasıl mı küçüldük?

1-Yıldırım Demirören'in TFF başkanı seçilmesine karşı hiç bir lobi çalışması yapamadık.

2-TFF'nin aldığı kararlardan sonra TFF'yi düşürürüz gibi söylemler atıldı ortaya arkası gelmedi.

3-Beşiktaş maçlarını Arena'da oynayacak deniyor. Taraftar istemiyor, Teknik Direktör istiyor, Yönetimde her kafadan ayrı ses çıkıyor. Net ve somut bir tavır yok. Anlaşılan stadımıza karabataklar gelip maç izleyecekler koltukları kırıp locaların camlarını aşağı indirecekler. Kendi statlarına yaptıklarını gördükten sonra bizim stadımıza yapacaklarını hayal bile edemiyorum ve midem bulanıyor.

4-Başkan 25 Haziran'da transfer biter dedi Dany dışında imza yok.

5-Dünya starları alınacak dendi daha kendi starımız Melo'ya imza attıramadık.

6-Amrabat olayında Kayseri'nin restine karşılık veremedik. Açıkçası taraftar rezil oldu. 1 dakika önce transferi kutlayan taraftarlarımız rakip takım taraftarlarının alay konusu oldu. Bunun da karşılığı verilmedi. Amrabat olmadı ama alın size Assaidi bile diyemedi bu yönetim.

7-Şampiyonlar liginde final oynayacak kadro deniyor ortada hiçbir somut adım yok.

8-Elde duran Reira,Pino,Stancu,Baros gibi hiç bir istenmeyen futbolcuyu değil satmak bu oyuncular hakkında teklif bile alamadık.

9-Hiç bir transfer harekatından olumlu sonuç alamadık.

10-FB , BJK, TFF heryerden Galatasaray'a laf üstüne laf geliyor kulüpten doğrudüzgün bir açıklama yok. Ali Dürüst, Adnan Öztürk, Bülent Tulun, Ünal Aysal, Fatih Terim hepsinin ağzından bambaşka demeçler çıkıyor. Kimin ne dediği belli değil.

11-Tüm transfer harekatlarımızın ardından FB'nin adı çıkıyor. Hamit,Sercan,Kalou,Amrabat vs... hepsinde FB harekatı var. Buna karşı GS'nin yaptığı hiç bir şey yok.

12-GS'nin keşfedip yetiştirdiği Mehmet Topal FB yolunda. Bu adam hangi mevkide oynuyor? Libero değil mi? Peki bizim şu an sözleşmeli liberomuz kim? Hiçkimse. Melo imza atmadı , atsa bile bu adamın yedeği yok. Ceyhun Gülselam mı oynayacak defansın önünde? Biz kendi evladımız Mehmet Topal'ı neden almayı düşünmüyoruz da FB böylesine bir transfer harekatında mesafe katediyor?

13-UEFA ceza verebilir, transferi durdurduk şu olur bu olur dendi hiçbir şey olmadı. Transfer de olmadı. Bu laflar oyalama taktiği olarak kaldı.

14-Kulüpler Birliği başkanlığına Sadri Şener'in gelmesi için saf tutan yönetim bir kez daha istediğini yaptıramadı.

Bunlar bizim yapamadıklarımız. Peki ne yapıyoruz?

Sadece laf yapıyoruz. Başkan alıştı uzatılan her mikrofona konuşmaya, her soruya cevapları standart: "Süper kadro kuracağız, süper işler yapacağız, şu tarihte transfer tamamdır, Galatasaray'da transfer bitmez...vıdı vıdı..."

Elimize geçen ne? Bolu'da kızlarımıza Fenerliler saldırmış... Çok da umrumdaydı afedersiniz. Bu tip olaylar, Galatasaray'ın anca gündemdışı lagaluga işleri olmalı. Transfer yok, stad elden gidiyor, yönetimin ne halt ettiği belli değil, oyuncu satışı yok. Yok UEFA cezası, yok Avrupa Şampiyonası, yok transfer sezonu... Oyala babam oyala taraftarı. 30.000 kombine satılmış rekor kırılmış. Karşılığı ne? Sadece Laf. Üzülerek ellerim titreyerek yazıyorum ki, böyle bir taraftar desteğinin karşılığı olarak rakiplerimiz en aşağı 3 tane dünya çapında futbolcuyu havaalanına indirip toplu imza töreni yapardı.

"Herşey taraftar için yapılmaz ama taraftar bir takımın herşeyidir."

Galatasaray taraftarı şampiyon olduğu sezonun ardından böyle ise, Allah korusun seneye demek ki 3. 4. falan olursak bunlar çıkıp bize "Transfer falan yok arkadaş aynı kadro devam" diyecekler. Biz mi şampiyon olduk başkalarımı vallahi ben anlamadım.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...