Makale Yaz
bekdik
Bu haberi yazdır
İşte taraftar işte şampiyon
 Haz
26
 2012

Sevgili renktaşlarım;

Sizlere bu yazımı arz ederek başlıyorum zira, rentaşlarımı hiç tanımasam da büyük sevgi ve saygılarımı bir nebze olsun bu şekilde göstermek istiyorum.

BJK Başkanı Fikret Bey'in yapmış olduğu "stad kimsenin malı değildir" şeklindeki açıklaması kesinlikle kabul edilemez olduğu, kendisinin bir başkan statüsünde olduğu düşünülerek bu konuşmanın kendisine ve BJK'ye hiç yakışmadığı ve böylelikle 100 yıllık köklü bir klüp olmalarının ötesinde kardeş bir klüp olduğumuz göz önüne alındığında Fikret ORMAN'ın büyük bir cahillik peşinde olduğu, geri dönülmez bir sokağın içine girdiği için, aynı şekilde bu gafların hafızalardan hiç silinmeyeceğinin bilincinde olarak kendilerine karşı büyük bir kınama başlatmış bulunmaktayız.

Türkiye nüfusunun %40 'na yakın bir kısmının Galatasaraylı olduğu ve dünya çapında özellikle yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlarının da büyük çoğunluğunun GS taraftarı olduğunu düşünecek olursak, birlik ve beraberlik halinde bir imparatorluk gücünde olduğumuz aşikar olup, bu gücü kullanmamız halinde şikeci ezik kulüpler, destekçileri federasyon dahil tükürüğümüzde boğulacaklarını tekrar tekrar hatırlatmaya gerek duymuyorum.

Sayın yönetim;

Tarihten gelen transfer hatalarının analizinin dikkatli yaptığınızı umarak, geciken transferlerin takıma katkı sağlayamadığı görülmüştür. 25-30 / 06 /2012 tarihlerinde tüm transferleri bitireceğiz sözünü hatırlatıyoruz. Zira GS Başkanı başarılı olamasa da, söz verdiğinde sözünü yerine getirmesi kişilikten ziyade kulübün şanından gelen bir davranıştır. Bu şan ve şeref ki kendi kişisel işlerinizden bile önce gelir. Bunları bildiğinizi varsayarak transfer ve kamp dönemlerinizde başarılar dileriz. Ey Tanburacı;

Yazarlık ahlakına uygun düşmeyen yazılar yazıyorsun, bir yazın diğer yazını tutmuyor adeta çiftetelli oynuyor ve dönüyorsun. seni de buradan kınıyor ve GS hakkında yazı yazmamanı istiyoruz. Elimden geldiğince düşüncelerimi paylaşmaya çalıştım, takdir sizindir sevgili renktaşlarım hoşçakalın..





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...