Makale Yaz
okytay
Bu haberi yazdır
Bari Biz Susalım
 Tem
21
 2012

Önce son bir kaç gündeki spor haberlerine bir bakalım:

*Aslan'a ağır fatura : 5 transfere 114 Milyon euro

*Ali Yıldırım Galatasaray'a ağır taş attı

*İbrahim Toraman: bize de rüya takım derlerdi Galatasaray havalanmasın

*Kuyt : Galatasaray'a da atacağım

*İnönü çökerse devlet faturayı Galatasaray'a kesecek

*Galatasaray'da wikileaks dalgası! Huzur kalmadı!

*Arda Turan taraftarı ikiye böldü

*Burak çok sarı kart görüyor

*Hamit aslında Fener'e gitmek istiyordu

*Melo'yla anlaştılar ama juventus vermiyor.

*Çilek değil armut

Yani bu haberleri yapanların bilinçaltında kesinlikle şu mesaj yatıyor: "Allah bu Galatasaray'ın belasını versin!" başka bir açıklaması yok. Çünkü bir kaç hafta önceki haberlere bakarsak;

*Galatasaray transfer yapamıyor.

*Galatasaray yönetimi cimri davranıyor.

*FB,BJK transferde Cimbomu solladı

*Kartal Arena'da oynayacak

*Galatasaray'dan çıt çıkmıyor

*Burak Lazio'da

*Amrabat Fener'de

*Hamit Fener olmazsa Milan'da

*Juventusla anlaşıldı ama Melo ikna olmuyor. Fener devreye girebilir.

*Cimbom istiyor Fener alıyor

*Ercan Saatçi'nin yalan haberini saymıyorum bile...

*Aysal çilek diyor, Fener manav gibi topluyor

Yahu arkadaş bu takımda hiç mi iyi şeyler olmuyor? Özellikle bir kaç spor servisiözellikle Galatasaray'ı yerden yere vurmak için görevlendirilmiş gibi. Aynı sporservisleri iş Fener'e gelince takım otobüslerini yeniledikleri zaman; "Fener yenizaferlere bu otobüsle gidecek" diye haber olmayan haberi bile yapmasını biliyorlar.Evet biz de yeri gelince eleştiriyoruz Galatasaray'ımızı ama laf değiş iş yapıldığızaman da durup alkışlamak tebrik etmek düşer.Benim gördüğüm şu ki Galatasaray şampiyonlar liginde nasıl bir kura çekerse çeksin,Türkiye'de ne kadar zorlu bir fikstür yaşarsa yaşasın en zor rakibi sahada falan değil.Galatasaray'ın ezeli rakibi ve düşmanı Türk Spor Medyasından başkası değildir.

Dünyadahiç bir kulüp medya tarafından bu kadar büyük bir ablukaya alınmamıştır. Transfer yapmaz ; "Bak işte gördün mü bunu da alamadılar" Transfer yapar: "Çok para verdiler, hem o adam sigara içiyor, aslında Fenere gidecekti"

Rakiplere ne demeli? Futbolcularına Fener talip olunca güle oynaya gönderirler,Galatasaray olunca tü kaka... Egemen Fener'e değil Galatasaray'a gelse BJK'nın o ceset yüzlübaşkanı çıkıp "Galatasaray namussuzluk yaptı, kendileriyle köprüleri attık" dermiydi demez miydi?

Burak'ı Galatasaray değil Beşiktaş alsaydı, Sadri Şener "Burak'a teşekkürler inşallah başarılı olur"der miydi demez miydi?Yıllardır FB "Herkese karşı tekiz" diye bir söylemdir tutturmuşlar gidiyor. Kim tekmiş gördük aslında bu süreçte.

Medyanın tamamı Fenerli. Kayserispor Fenerli, BJK-FB adeta ittifak halinde, Trabzon elinden Ogünleri, Abdullah'ları,Aurelio'ları almış Fener'e bir kelam etmezken 2 senede elinden kaçırdığı 5 adam yüzünden Galatasaray'ı yerden yere vuruyor. Diğer anadolu kulüplerinin de Galatasaray'a karşı tavrı olumlu değil. Her kulüpler birliği toplantısında yapayalnız bir Galatasaray var. Dün bize bukalemun yakıştırmasını yapanlar, bugün eşcinsel bayrağı gibi renkten renge girip gökkuşağımüsameresi sergiliyorlar.

Öyle bir hava var ki ben eminim Galatasaray tutsa Messi'yi getirse:"Messi mi kaldı, zaten formsuzdu, Xavi olmadan adam değil, adam olsa Barça bırakmazdı..." gibi haber manşetleri süsler gazeteleri.

Büyük Galatasaray taraftarının yapması gereken tek şey sanırım bu yönetim ve teknik heyeti bir kelime bile olsun eleştirmemektir. Zaten 70 milyon iyi de yapsak kötü de yapsak eleştiriyor. Bari biz eleştirmeyelim de artık bundan sonrayönetim rahat rahat işini yapsın.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...