Makale Yaz
Bu haberi yazdır
Henüz şampiyon değiliz
 Mar
26
 2012

Ligin en iyi futbolunu oynayan takımı Galatasaray üst üste 2 maçtada ligin en kötü futbolunu sergiledi,sanki akıllar bu maçların ikisindede başka bir yerdeydi.

Fener maçından sonra 10.000'lerin floryaya akın etmesi bir anda takımda Şampiyon olduk havası yaratmış olacakki son iki maçta bu kadar kötü bir futbol oynadık.

Sivas maçında 2.yarı çok yorulduk ama 5 günlük ara bir futbolcunun kondisyonunu fulllemek içinde yeterli bir süredir,sivas maçını yorgunluğa verdik ama dünkü Trabzon maçına ne demeli ? Televizyon karşısında tırnak etlerimi yemekten başka birşey yapmadım,bu kadar tutuk bir Galatasaray'ı üst üste 2.kere izlemek beni çıldırttı.

Elmander olsa daha iyi olurmuyduk sorusuna bence olamazdık çünkü takımın kafası bayağı bir dağılmış.Bu açıkça ortadaki Selçuk bile 10 metreye pas yapamaz bir adam haline gelmişse düşünün artık.

Rehavet kötüdür dedim,rehavet önce aşırı rahatlığı,tembelliği ve sonrasındada stresi getirir.Artık nasıl olsa şampiyonuz havası ile maçlara iyi konsantre olmayarak çıkarak ve işi tembelliği vererek(fazla mücadele etmeyerek) puan kaybederiz sonrada rakibimizle aramızda az bir fark kalınca ya Şampiyon olamassak sorusuylada bir strese girersek zor maç kazanırız.

Rehavet dedik ama Sivas maçında oynatılmayan Yiğit ve Batdal'ın Trabzon gibi ligin kaderini etkileyecek bir maçta oynatmak ne kadar doğru.Yiğit ile M.Batdal'ın bu maçta oynamalarına kızmıyorum sadece neden Sivas maçlarında oynatılmadılar diyorum.En azından bu maç öncesi küçük çaplı bir form tutarlardı.Fatih Hocanın bazı kararlarını anlamak güç ama ne ise hocama güvenim her zaman tam,hata yapar yapmaz ama emekli olana kadar bizim başımızda durmalı

Kalan iki maçımız kağıt üzerinde kolay maçlarki manisa zaten küme düşmeyi garantilemiş,ordu ise artık iddası kalmamış bir takım.Kendi futbolumuzu oynarsak iki maçtanda çok rahat 3 puan alırız.Bu iki maçta takım,hem fizik hemde zihin olarak rahatlamalı,floryadaki o kutlamalar tamami ile unutulmalı ve kafalar tekrar lige verilmeli.

Taraftar olarak sakinliğimizi koruyalım,iki maçtaki kötü futbol ile korkuya kapılmanın bir manası yok,fener maçında oynadığımız futbolu play-offlar'a yayarsak zaten rakibimiz yok.Son iki maçı kaza sayalım ama kesinlikle artık Şampiyonuz havalarına girmeyelim,daha yolumuz uzun.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2018
 
Şubat (1)
  2016
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...