Makale Yaz
emre34
Bu haberi yazdır
İnanıyor muyuz?
 May
11
 2017

Rezil geçen bir sezon ve berbat yönetim icraatları neticesinde biteceği için çok şükür çekeceğimiz 2016/2017 sezonunu geride bırakıyoruz. Dört bir yandan yükselen yönetim istifa sesleri Dursun Özbek’in koltuğunu sallamaya devam ediyor ve bundan rahatsızlık duyan bu zat beinsports’a çıkıp utanmadan konuşuyor. Taraftarın gazını alma operasyonu başladı.

“Önümüzde 4 maç var. Tudor'un gelmesiyle antrenman şekli biraz farklılaştı. Dolayısıyla önümüzdeki yıl projelendiriliyor.” Diyor yani bu ne demek TUDOR’la seneye devam edilecek. Bu adamda neyin ışığını görüyor ben anlamıyorum. Tudor takımın başına geçtiği günden bugüne kadar hep kötüye gittik. Hadi diyelim ki bizim futbolcularımız kötü (gerçekten bazıları kötü), bu adamın maçın içerisinde yaptığı yanlış oyuncu değişiklikleri sonucu kaybedilen puanları kimse düşünmüyor mu? Rize maçında yaptığı semihi sol beke alma değişikliği, fener maçında yaptığı bruma değişikliği bir çırpıda aklıma gelenler. Tüm köşe yazarlarını okuyun hepsi mi yanılıyor bu Tudor hakkında. Bu adamı maç maç eleştirdim ilk geldiği günden bu yana tüm hrreketleri fiyasko. Adam yönetimi “0” bruma gibi genç bir çocuğu bile yönetemiyor sneijder sürekli kenara itiliyor. Ama seneye hocamız Tudor.

Heh gelelim şimdi en sevdiğimiz kısma, bütün taraftarlar FM oynuyor ya hepsi transfer meraklısı ya yöneticilerin en sevdiği gaz alma metodu da bu: yıldız alacağız yalanları. “Amacımız gelecek futbolcunun Galatasaray'a layık futbolcu olması. Geçmişte hatalar yaptık, bu sene benzer hataları yapmamak üzerine şartlandık. Herkes emin olsun ki, tüm Galatasaray taraftarının memnun olacağı transferler yapacağız. 6-7 tane transfer yapacağız.” Diyor başkan. Bunu duyan transfer sapıkları bi bekleyelim görelim diyeceklerdir çoğunun gazını almıştır özellikle Tudor’cuların. Çünkü bu taraftarın mourinho diye kendilerini inandırdıkları bu herife bir şans tanınmasını ve önümüzdeki sezon iyi bir gs göreceklerini sanıyorlar. Şimdiden ben size söyleyeyim bu 6-7 transfer Adem Büyük, Latovlevici, Uğur Çiftçi, Ahmet Oğuz ayarında adamlar olacak mücadele ediyoruz artık diye sene başında takımı bi gazlayacaklar 5. 6. Hafta olmadan ciddi rakiplerle karşılaşınca takımın daha da rezil hale dönüştürüldüğü ortaya çıkacak ve GS’ın 1 senesi daha çöp olacak. Bu Dursun Özbek geldiği günden bu yana hangi sözünde durdu biriniz bana söylesin bu adama inanmayın. Bir transfer döneminde Salı günü bomba transferlerimizi açıklayacağız dedi Salı günü geldi ve transferler sorulduğunda “Ben Salı günü dedim hangi Salı olduğunu söylemedim” dedi. Gelen transferin lisansını çıkaramadılar be! Üstelik bu Grosskreutz skandalının sorumlusu istifa etmişti utanmadan bu adamı 2 gün önce geri aldılar SPORTİF DİREKTÖR YARDIMCISI OLARAK!!  Dursun Özbek’in ağız oyunlarına gelmeyin taraftarlar ve kongre üyeleri, inanmayın bi senemizi daha yakmayın. Transfer dönemi gelince kime elimizi atsak şu kadar para istiyor, yok türkiye’de terörü bahane ediyolar gelmiyolar derler yalan bedava çünkü işin içinden sıyrılırlar.

İşin kötüsü burada bir makale gördüm bir taraftarımız yazmış demiş ki “Uğur Çiftçi sol beke alınsın Türk mücadele eder direnç olur.” Lafa bak ya nolur gidin başka takım tutun arkadaşım küçücük vizyonunuzu GS’a alet etmeyin sonra hocamız da Tudor oluyor Başkanımız da Dursun Özbek yapmayın çekin elinizi GS’dan.

Bir çift lafım da GS kongre üyesi olan ve Dursun Özbek ibra eden kendini bir şey sanan dinazorlara ve beyin fakirlerine gelsin. Bu adamı hangi akla hizmet ibra ettiniz İlker Canalp’in konuşması bile yeterdi bu adamın GS için yetersiz bir başkan olduğunu görmeye. Nasıl ibra edersiniz? FETÖ örgütüne üye futbolcuların ihracı talebi reddedildiği zaman İzmir marşı söylediniz. Atatürk’ü yıllarca okullarında düşman görmüş küfür lanet ederek anan bu FETÖ örgütüne mensup kişilerin ihracının reddedilmesi sonucunda İzmir Marşı söylemek ne demek bu nası bir çelişki siz neyin kafasını yaşıyorsunuz???

Şimdi bir imza kampanyası başlamış Dursun Özbek’i devirmek için imza sayısı çok azmış. Niye imza atmıyorsunuz be çok mu memnunsunuz Beşiktaşlıların fenerlilerin bizle dalga geçmesinden, kediyi fareye boğdurdunuz lan allah topunuzu bildiği gibi yapsın o lise başınıza çöksün bir gün de kurtulalım sizden. GALATASARAY SADECE LİSELİLERİN DEĞİL TÜM TARAFTARINDIR DEFOLUN GİDİN ŞU TAKIMIN BAŞINDAN!!!





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2019
  2018
  2017
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...