Makale Yaz
omerpasa
Bu haberi yazdır
''Gidin kardeşim gidin...''
 May
10
 2017

Gidin kardeşim, hepiniz gidin!

Başta takımın iki yılda bu hale gelmesinde büyük pay sahibi olan yönetim, sonra da takımı üçe bölen futbolcular…

Hepiniz ayrı ayrı suçlusunuz!

Sneijder kendi ekibini kurmuş, Selçuk kendi ekibini oluşturmuş, Sabri diğer tarafta. Takım arkadaşlık açısından parçalara ayrılmış, bir de bu gruplardan ayrı iki kişilik klikler olduğunu varsayarsak takımdaki havayı varın siz düşünün.

Balık baştan kokar. Başta basiretsiz bir yönetim ve yine bu yönetimin getirdiği adam yönetmesini bilmeyen hocalar olunca futbolcular kendi beyliklerini kurmuşlar. Maç seçmeler, teknik adam göndermeler, birbiri ardından kuyu kazmalar, kaptanlık sürtüşmeleri falan derken samimice söylemek gerekirse takımdan artık midem bulanmaya başladı.

Yönetime ayrıca geliyorum:

Aynı futbolcuyu üç kere kadro dışı bırakıp hiçbir şey olmamış gibi geri aldı.

Maç sonu konuşmalarında tartışmalara konu olan tuhaf gaflar yapan 80’lik liseli sözümona yöneticiler taraftarı çileden çıkardı.

Soyunma odasında yüksek perdeden kavga ediliyor dedikoduları almış başını gitmiş. Dursun Özbek raydan çıkan disiplin trenini tekrar raya oturtmaya çalışıyor ama artık çok geç.

Taraftar baskısından teknik adam değiştirdiler. Getirdikleri hoca Kasımpaşa maçında maç 0-2 iken Carol’ü çıkarıp Linnes’i oyuna alan tam bir korkak! Galatasaray’ın büyüklüğünü bilmiyor. Eric Gerets geriye düştüğümüzde (hatırlayanlar olacaktır) zaman zaman 4 forvetle oynardı. Nereden nereye geldik.   

Ben Muslera’nın yerinde olsam bu takımdan giderim.

Yasin’in Bruma’nın 1 milyon euro civarında para aldığı yerde Tolga Ciğerci’ye 2 milyon euro veren yönetimin bana kimse kulübü ekonomik olarak iyi yönettikleri safsatasından bahsetmesin. Hep söylüyorum Tolga ancak Dursun’un otelinde valiz taşır. Sadece koşuyor pres yapıyor diye bir adama bu kadar cömert olunmaz. Tolga ikinci Barış Özbek vakasıdır. Galatasaray’da oynayacak kapasite kesinlikle yok.

Ekonomik kriterlerden dolayı Avrupa’ya gidilmeyen bu sezona “maliyetsiz” sosuyla Riekerink’in getirilmesine hangi taraftarı inandırabildiler acaba? Onun bonusu De Jong’a ne demeli? Öyle kilolu ki bir güreşçiden farkı yok. Tabi bu işler apaçık Sneijder kokuyor. Bu ligi ve futbolcuları, kulübü tanıyan hiç mi maliyetsiz Türk hoca yoktu? Futbolcuya sorup antrenör getiren yönetime yazıklar olsun.

Taraftar bu basiretsiz yönetimden ve takımı kendi çiftliklerine çevirmeye çalışan futbolcu gruplarından bıktı, usandı. İnsanları futboldan soğuttular. Bu saatten sonra yönetimi kurtaracak tek hamle Fatih Terim hamlesidir. Takımı temizleyecek ve otorite kuracak tek kişi o. Fakat onun da başında bu yönetimin olduğu bir Galatasaray’a geleceğini pek sanmıyorum. O yüzden seçime gidilmesi en mantıklı yol. Hem de en acilinden…





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2017
  2016
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...