Makale Yaz
Bu haberi yazdır
MALUM TAKIM MEDYASI
 Ağu
03
 2015

Sevgili GALATASARAYLILAR...

Aylardır bir İBRAHİMOVİC türküsü tutturuldu gidiyor.

Sanki bu takımın her bölgesi 4/4'lük,bir tek İbo eksik...

Nasıl ve ne şekilde düştük bu furyanın içine bilmiyorum,bildiğim tek şey;

''Bazı basın yayın organları tarafından hayali bir transfer gündeme getiriliyor,

sonrada yönetimin başarısızlığı ve HAMZA HAMZAOĞLU istemiyormuş gibi bizlere servis ediliyor.''

Aylardır bas bas bağrıyor hocası,yöneticisi paramız yok diye.Bunu tabii ki alenen söylemeleri mümkün değil.Çünkü bu klubün borsada ortakları var.Bir anda çıkıp ''Bizim paramız yok,transfer yapamıyoruz.''demek hisse senetlerini alaşşağı eder.

Bu transfer haberlerini ortaya atan medyayı kesinlikle iyi niyetli bulmuyorum.

03.08.2015 saat 14:45'te bu klubün en yetkili kişisi,BAŞKANI çıkıp ''Bizim böyle bir transfer girişimimiz olmamıştır,bu transfer için ayıracak 40-50 milyon € paramız yok.''diyor.Haftalardır manşetten İbrahimovic haberleri yapan spor gazeteleri ve diğer gazetelerin spor servisleri haberi manşetten geçmiyor internet sitelerinde.Bırakın manşetten geçmeyi,hala başkanın yapmış olduğu açıklamayı yayınlayan site yok (17:55)! Bir iki cılız haber alt stunlarda.

Hal böyle iken hiç kimse bana basının iyi niyetli olduğundan bahsetmesin.Belirli kişiler ve belirli medya mensupları tarafından,GALATASARAY taraftarının yönetimine ve teknik ekibine savaş açmasını isteniyor.Çünkü biliyorlar ki TARAFTARI,YÖNETİMİ,OYUNCUSU tek vucut olmuş bir GALATASARAY'ı ne milyon dolarlarlarca para harcayıp transfer yapan rakipleri,ne de başka unsurlar yıkamaz.Galatasaray'ı ancak Galatasaray'lılar yıkar !

Şimdi gelelim esas meseleye.

Dün oynan İnter maçı ve alınan galibiyet hiçkimseyi kandırmasın.Hepimiz çok iyi biliyoruz ki bu maç bir şampiyonlar ligi maçı olsaydı,İnter bizi bu oyun kalitesiyle yerle yeksan ederdi.

Bu takımın çok acil iyi bir sağ beke,Melo'nun yerine bir ön liberoya ve direkt olarak 11 de oynayacak kalitede bir Stopere ihtiyacı var.Hucüm hattına yapılan takviyeler,bu ligte son 2-3 haftaya Şampiyonluk potasında olmamız için yeterli,Şampiyonlar liginde de geçen sene yaşanan felaketin tekrarının yaşanacağını düşünmüyorum;ama defansa ve orta sahaya muhakkak transfer yapılması şart.Aksi taktirde bu defans kurgusu bize 10. haftada havlu attırır.

Bizim yönetimden beklentimiz Forvet değil,defans hattına takviye olmalıdır.

Sakinliğimizi ve desteğimizi sürdürmeli,populist haberlerin yüklü olduğu vagonlardan inmeliyiz...

Unutulmasın ki bu kemik kadro 4 Yılda 3 Şampiyonluk,2 Türkiye Kupası,2 Süper Kupa,avrupa Şampiyonlar Liginde 1 çeyrek final ve gruplardan çıkma başarısını göstemiştir.

Şimdi sorarım size.Sizce bu başarıları başka bir takım kazansaydı,bugün Galatasaray'a ve yönetimine yapılanlar mı yapılırdı,yoksa Kahraman mı ilan edilirlerdi?

Cevabını çok düşünmeyin...Elle tutulur hiç bir başarısı olmayan iki ezeli rakibimizin birisi Denizli zamanında gelen çifte kupayı ve 100.yıl şampiyonluğunu,diğeri ise Zico döneminde gelen ''Tesadüfi'' başarılarını allayıp ballayıp anlatıyorlarken,bizim son 4 yılda elde ettiklerimizle Kendilerini GALACTICOS ilan ederlerdi.

AKLIMIZI BAŞIMIZA ALALIM...BAŞKA GALATASARAY YOK ! SAHİP ÇIK !

Sevgiler....





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2016
 
Ocak (1)
  2015
  2014
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...