Makale Yaz
Bu haberi yazdır
Bir garip orta oyunu
 Ağu
17
 2015

Sevgili GALATASARAY'lılar...

Bu platformda daha önce defalarca düşüncelerimi sizlerle paylaşma fırsatım oldu.

Bugüne kadar tüm fikirlerimi ''TARAFTAR''olarak sizlerle paylaştım;fakat bugün ''MÜŞTERİ KİMLİĞİMLE''sizlerle düşüncelerimi paylaşacağım.Çünkü çok zordur GALATASARAY taraftarı olmak ''GASSSARAY'LI''olmadığın müddetçe.Fikirlerinin,düşüncelerinin pek bir hükmü yoktur.Onun için bugün müşteri olarak,haklı olan taraf olarak paylaşıyorum hislerimi.

Bendeniz profesyönel bir GALATASARAY MÜŞTERİSİYİM...

Her sene kombinesini alan,gardroplar dolusu ''LİSANSLI''ürünüm olmasına rağmen,her ay düzenli olarak GS STORE'den alış verişini yapan,klübüne zamanını,parasını,emeğini veren bir MÜŞTERİYİM.

Ve ben MÜŞTERİ olarak çok memnuniyetsizim.

Memnuniyetsizim çünkü;

Sezon başında parasını TAKIR TAKIR verip satın aldığım koltuğumda maç izlemek için;kör karanlık sanayi yollarında dakikalarca yol yürüyorum binlerce renktaş kardeşimle,

Memnuniyetsizim çünkü;

Klübüm senelerdir adam akıllı yönetilmiyor,

Memnuniyetsizim çünkü;

Kandırılıyorum,

Memnuniyetsizim çünkü;

Aptal yerine konuluyorum(transfer),

Memnuniyetsizim çünkü;

İpteki cambaza bakmam isteniyor(mali fair play)...

Ama hesap edemedikleri,CAMBAZ çok amatör.Karşıya geçecek mi diye değil,ne zaman düşecek diye izliyorum.Heycanlı,titriyor o ipin üstünde.Bir sonraki adımı atıp atamayacağı meçhul.

Düşecek...

Ya ölecek,ya sakat kalacak çok belli.

Bundan 60 dün önce GALATASARAY tararihinin en garip kongresi yapıldı.

Kendisi adına web sitesi kuruldu.Yönetim kurulu burdan taraftara lanse edildi.Belkide mevcut yönetimin en samimi,en şeffaf hareketi buydu.Dönemin dedesi(başkan)açık açık ''Tahtına Velihat''gösterdi.Neticede başkan seçildi.

Başakşehir-Fenerbahçe mçı bittiği anda hep birlikte yemekte olan GALATASARAY yönetiminin,son düdük sonrası yaşamış olduğu sevinci hatırlayanınız var mı bilmiyorum.Ben kare kare hatırlıyorum.

Neler yaşandı o karede?

Maçın uzatma dakikalarında tüm yöneticiler çayır çimenin üstünde maçın bitmesini bekledi.Buraya kadar herşey normal.Benim derdim maç bittikten sonra yaşanılan sevinçle.

Eğer tuttuğunuz ve başkanı olduğunuz camia sezon sonunda şampiyon olduysa ya ''DOYA DOYA SEVİNİRSİN'',ya da ''BEN BU KLÜBÜN BAŞKANIYIM DER,DİMDİK DURUP TEBRİKLERİ KABUL EDERSİNİZ.''

Ben o gün ne yapacağını bilmez,bu iki duygunun arasında sıkışıp kalan,SAMİMİYETSİZ bir sevinç gösterisi izledim...Unutanlar buyursun tıklasın.(Aynı kare içinde Ali DÜRÜST ve DUYGUN HOCA'ya bakın,olması gerekenin ne olduğunu anlarsınız)

https://www.youtube.com/watch?v=K5tN-5U97uo

Şahsım adına orda izlediğim ve bu düşüncelere vardığım görüntülerden çıkardığım sonuç şu anda GALATASARAY YÖNETİMİNE SİRAYET ETMİŞ DURUMDA...

NE YAPACAĞINI BİLMEYEN,

SAMİMİYETSİZ

Ve

GERÇEKTEN UZAK  !

Peki nedir bu işin sonu?

Bu yolun sonu karanlık dostlar.Başrı ve Kupalar gelip geçici şeylerdir.Fakat dedim ya ''KANDIRILMAK ve APTAL yerine konulmak''diye...İşte benim tüm derdim bu...

Aylar önce gazetelere çıkıp kasada 14M€ paramız var istediğimiz oyuncu alırız diyenler,son bir aydır MALİ FAİR PLAY türküsü tutturmuş gidiyorlar...

15 Ağustos'la yatıp,15 Ağustos'la kalkıyorduk..Peki geldi geçti 15 Ağustos ne oldu?

Aylarca gazete manşetlerinden düşmeyen 15 Ağustos geldi geçti.Ne yönetimden,ne de UEFA'dan bir tane haber yok.Ne oldu o toplantıda,neler konuşuldu neler olacak.BİR MÜŞTERİ OLARAK BUNU BİLMEK BENİM EN DOĞAL HAKKIM DEĞİL Mİ?

Bu,evde otururken parasını verip sipariş ettiğiniz yemeğin sebebini bilmediğiniz durumlardan ötürü gelmemesiyle aynı şeydir.Nerde kaldı benim yemeğim diye aradığınızada da 15 dakkaya geliyor yanıtını alıp,yemeğin 1 saat geçsede gelmemesiyle eşdeğerdir.

BEN MÜŞTERİYİM KARDEŞİM.HAKLIYIM....SORU DA SORARIM,CANIM SIKILIRSA ŞİKAYETTE EDERİM !ÇÜNKÜ SEN BENİM ELİMDEN EN TEMİZ,EN KARŞILIKSIZ SEVDAMI,ALIP BENİ MÜŞTERİ HALİNE GETİRDİN.ŞEFFAF OLMAK ZORUNDASIN.

Aylardır bu büyük MÜŞTERİ topoluluğuyla dalga geçiliyor.Herkes sus pus olmuş gizli kapaklı hesaplar yapıyor.İşin kötü yanı bu ''ORTA OYUNUNU''oynatanlar MÜŞTERİNİN önüne AŞÇISINI atıyor...

AH HOCAM....AH benim Temiz Kalpli Güzel Hocam....Neler yapıyorsun sen öyle ?

Sen bilmiyor musun Hocam bunlar ilk sendelediklerinde seni atacaklar kafesin içindeki aslanlara da böyle yapıyorsun?

Sen bilmiyor musun Hocam transfer falan yapılmayacağını da AMBRABAT'ın,BURUMA'nın gitmesine izin veriyorsun?

Hocam Sen menejer mi oldunda basının karşısına geçip transfer hakkında konuşuyorsun?

Sen bilmiyor musun Hocam ne 3 kupanın,ne de 4. yıldızın seni kurtaramayacağını?

Sen bilmiyor musun Hocam bu takımın geçen sene top oynamadan şampiyon olduğunu?

Sen bilmiyor musun Hocam Kalecinin seni en fazla 5 kere ipten alacağını da DEFANSA gerek yok diyorsun?

Sen bilmiyor musun Hocam PODOLSKİ'den forvet,UMUT'tan YEDEK,SABRİ'den SAĞ BEK olmayacağını da çıkıp sırf onlar istiyor diye kendini ortaya atıyorsun?

Sen bilmiyor musun Hocam senle beni birbirimize vurdurduktan sonra hayatın onlar için devam edeceğini,koltuklarına geçip yeni hocalarıyla mutluluk pozları vereceklerini?

Sen bilmiyor musun Hocam mevcut kadronun içinden herhangi bir çözüm üretemeyeceğini?

Sen bilmiyor musun Hocam burasının kurtlar sofrası olduğunu?

Sen görmüyor musun Hocam bu takımın saha da can çekiştiğini?

Üzgünüm ama Hocam;sen bilmiyor musun MUSLERA kadar kredinin olmadığını da olup biteni izliyorsun?

Sen ne yapıyorsun Hocam...

AH HOCAM....AH benim Temiz Kalpli Güzel Hocam....

Şimdi gelelim esas meseleye....

En başında çıkıp bizlere denilseydi ki bu sene sakinlik dönemi,bu sene biz GALATASARAY'ın geleceğini kurtarmak için çalışacağız.Mevcutu koruyup yapabildiğimizin en iyisini yapacağız diye...Kimsenin gıkı çıkmaz,köşesine geçer desteğini verirdi.

Ama siz ne yaptınız?Beteri gösterip kötüye şükrettirdiniz.

Bir Melo krizini bile yönetemediniz.Ya da bizlere öyle gösterdiniz.''BAK GÖRDÜNÜZ MÜ MELO'yu nasıl takımda tuttuk.'' diye show yapmaya kalktınız.

Şimdi de ortaya MUSLERA'ya,BURAK'a teklifler var deyip alttan alta haberler sızdırıp,bizim dış transferi unutup,mevcutun kalmasına şükretmemizi sağlamaya çalışıyorsunu belkide.Kusura bakmayın 1 gram güvenmiyoruz size.Bizi bu paronayak düşüncelere sizin KENDİNİ BİLMEZ,YOLUNU ÇİZEMEZ yönetim tarzınız itti.

4.yıldız diye ortalığı yıktığınız bir sezonun sonrasında ELLE TUTULUR TEK BİR ürün çıkartamamanız,bitmek bilmeyen METRO sorununu çözememeniz,Şampiyon olup 4. yıldızı taktığımız sezon yeni formaları 20 TEMMUZ'a kadar çıkaramamanız zaten başlı başına bir YÖNETİM FACİASI.Şampiyonlar Liginde oynayacak tek türk takımı olmamıza rağmen hala forma sponsoru bulamamış olmanız da içler acısı başka bir durumunuz...

Al bunlarla idare et mantığında ilerleyen Transfer politikaınza diyecek lafım bile yok...Dedim ya keşke çıkıp ASLANLAR gibi konuşsaydınız sene başında da,bu kadar aciz gözükmeseydiniz...

Üzgünüm,bu sezon ben ve benim gibi TÜM GALATASARAY MÜŞTERİLERİNİN canını fena halde sıktınız...Sağdan soldan gelen seslere,yorumlara tek kelime etmeye HAKKINIZ YOK  !

Her olumsuzluğa rağmen 32.000 kombine satmış olmanız ise ,sizin değil BÜYÜK GALATASARAY MÜŞTERİSİNİN BAŞARSIDIR !





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2016
 
Ocak (1)
  2015
  2014
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...