Makale Yaz
Bu haberi yazdır
YAK,YIK ! SONUÇ ?
 Oca
18
 2016

Sevgili GALATASARAY'LI dostlar;

Uzun bir aradan sonra fikirlerimi sizlerle paylaşmanın mutluluğu içerisindeyim.

Ben de birçoğunuz gibi dişinden tırnağından arttırıp takımına sahip çıkan,kombinesini alan,store den düzenli alış veriş yapan,günümüz ekonomisi ve değişien dünya konjonktüründe,Futbolun artık sadece futbol olmadığının da sonuna kadar bilincinde olan bir vatandaşım.

Aynı zamanda Taraftarın;''YÜRÜYEN,KONUŞAN,NEFES ALAN''bankınotlar olduğu gerçeğini de kabullenmiş bir bireyim.

Galatasaray tirbünlerine ve sosyal mecradaki hesaplarına ''BİR VİRÜS MUSALLAT OLDU.''(o hesapları yönetenlerin kaç yaşında olduklarını da gerçekten merak ediyorum)

Bir Küfür kıyamettir tuttu gidiyor.Ben her zaman taraftarın bu işin en önemli parçası olduğunu savunanlardanım;ama bir yerde de durup,soluklanıp ne yaptığını sorgulamasıi gerektiğini düşünüyorum bizlerin.Freni patlamış kamyon gibi yokuş aşşağı gidiyor taraftar.Kamyonu da devirecek,içindeki malı da telef edecek haberi yok.

Hafta sonu oynana maçta yaşanan olaylar geldiğimiz noktanın ne denli içler acısı olduğunun en büyük kanıtıdır.Maç 2-0,rakibin bırak kaleye gelmeye orta sahayı geçmeye niyeti yok,MECALİDE YOK.Ama ne olduysa bir anda oluyor,taç çizgisinin önünde bir anlaşmazlık sonucu top auta gidiyor,ortalık yangın yerine dönüyor.Islıklar,küfürler,bağrış,çağrış...Akabinde tirbünde karışıklık çıkıyor,taraftar birbirine giriyor,takımın konsantrasyonu bozuluyor 10 dakka arka arkaya pozisyonlar verip golü yiyor.

Ben 2015 OCAK ayında yine bu platformda ''YILMAZ ÇOCUK''başlığında bir yazı paylaştım.Saoğolsun site yönetimi haberi birinci sırada verip 10.500 civarı kişinin okumasını sağladı.Bu fikirleri ve o yazımı okuyanlar beni bir Burak YILMAZ fanatiği zannedebilir;ama yanılırlar.Ben GALATASARAY'ın fanatiğiyim.Renklerin aşığıyım.Ve bu formayı,armayı başarıya götürecek herkese de sonuna kadar desteğimi veririm bir çoğunuz gibi.

Bugün itibari ile puan cetvelinde üzerimizde bulunan iki rakibimizle olan  puan farkımız toplam 15.

Peki rakipler ve onların medyası birbiriyle uğraşmak yerine ne yapıyor?İkisi bir olmuş Galatasaray'ı hedef alan beyanatlar veriyor,takımımızı yıpratacak haberler yaptırıyorlar.Neden mi?Sebebi basit,çok basit.KORKUYORLARDA ondan.

Çünkü biliyorlar bu camia TOPÇUSUYLA,TARAFTARIYLA kenetlendiği anda onlar ancak ikincilik mücadelesi verebilir.Çünkü biliyorlar bu renklerin havaya girdiği zaman her şartta kendilerini alt edeceğini.Çünkü biliyorlar bu takımın hocasız da ,parasız da şampiyon olacağını.

Yönetimi eleştirelim,topçuyu eleştirelim kabul.Ama bizlerin ne yaptığını,bu takıma nasıl zarar verdiğimizi eleştirmeyelim mi?

''Taraftar sizin müşteriniz değil''diye ortalığı yakıp yıkıp sonra bir müşteri edasıyla,''BİZ MÜŞTERİYİZ,HAKLIYIZ  !'' mantığında mı yaklaşalım olaya.Burda bir tezatlık yok mu?Biz herşeyi çok mu düzgün yapıyoruz?

Bu sene olur olmaz...Zaten tren kaçtı,kendimizi son vagona atmaya çalışıyoruz.İlk sendelediğimiz yerde az olan şampiyonluk umudu mucizelere kalacak.''İP ÜZERİNDE YÜRÜYEN CAMBAZ''dan hiç bir farkımız yok.16 tane finali var bu takımın ligte.Ama göz ardı ettiğimiz bir nokta var.Bu takım Avrupa macerasına hala devam ediyor ve hiçte fena olmayan bir kura çekti.

Şimdi biz bu topçulara sayıp sövüp,Lazio maçında hadi koçum aslanım parçalayın mı diyeceğiz ?

Kendimize gelmemiz lazım.Toparlanmamız lazım.Bir spor yorumcusunun çıkıp''GALATASARAY TARAFTARININ GÜCÜNE HAYRANIM''söylemine kapılıp sosyal medyayı,stadı alev alev yakmaya hiç gerek yok.

SAKİN KALACAĞIZ,SONUNA KADAR DESTEĞİMİZİ VERECEĞİZ,DEREYİ GEÇERKEN GEREKİRSE ATIN ÜSTÜNDEN İNİP YÜKÜNÜ HAFİFLETECEĞİZ,BİRLİK OLUP DÜNYALARINI DAR EDECEĞİZ,UYKULARINI KAÇIRACAĞIZ.....

BİZ HERŞEYİ YAPTIK,OLMADI MI?

HESABINI MAYIS'TA SORACAĞIZ.ŞİMDİ DEĞİL....

sevgi ve saygılarımla





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2016
 
Ocak (1)
  2015
  2014
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...