Makale Yaz
Bu haberi yazdır
Taraftar günleri
 Eyl
17
 2015

Sevgili GALATASARAY'lılar;

Hepinizi sevgi,saygı ve bol muhabbet ile selamlarım.

Webas'lan.com un bizlere ayırdığı bu köşede daha önce birçok kez sizler gibi bende içimden gelen duygu ve düşünceleri paylaştım.

Burada söz alan her bir kardeşim ve büyüğüm eminim ki menfaatsiz,beklentisiz,karşılıksız klubüne olan bağlılığını dile getiriyor ve KLÜBÜNÜN daha ileri gitmesi için fikirler,düşünceler paylaşıyor.

Kimi zaman ben de acımasızca eleştirilerde bulunuyorum bu platfordan.Kimi zaman hocaya,kimi zaman yönetime olan kızgınlıklarımı,futbolcularımıza olan güvenimi dile getiriyorum;fakat bugün GALATASARAY'ın esas sorunu olan İLETİŞİMSİZLİĞİ(aynı zamanda ülke sorunu) kaleme alacağım.Umarım tespitler ve çözümlemelerime sizlerde yorumlarınızla destek olur ve görüş bildirirsiniz.

GALATASARAY......

Yani Mekteb-i SULTANİ.

Dünya üzerindeki tüm GALATASARAY taraftarlarının gururla bahsettiği,Osmanlı döneminden Cumhuriyet'e kadar uzanan süreçte yıkılmaz bir kale gibi duran,memleketine fayalı bireyler yetiştiren,Çanakkale'de gencecik evlatlarını kaybeden MEKTEB-İ SULTANİ.

İstiklal caddesi üzerindeki giriş kapısında 7'den 70'e her bireyin fotoğraf çektirdiği,buluşmaların,kavuşmaların adresi,her anne ve babanın ''Evladım burada okusun.'' diye iç çektiği MEKTEB-İ SULTANİ.

Duvarlarında Asırlık izler taşıyan MEKTEB-İ SULTANİ.

Böylesine köklü,adına onlarca metiyeler yazabileceğimiz bir kurumun dünyaya açıkan penceresi GALATASARAY SPOR KLÜBÜ.

GALATASARAY'I sevmek zordur...

GALATASARAY'I anlamak zordur...

GALATASARAY'IN aşkıyla yaşamak daha da zordur...

Çünkü GALATASARAY'ı sevmek,babası tarafından kavuşmalarına izin verilmeyen aşıkları temsil etmektir.Birbirini çok severler;ama kavuşamazlar.Onun için zordur GALATASARAY'ı sevmek.

Bu denli bir sevgiye rağmen kavuşamamak,bir olamamak akıl almaz bir olaydır.Kelimelerle anlatılamaz,anlaşılması güç bir durumdur.Onun için zordur GALATASARAY'ı anlamak.

Ve....kadere eyvallah deyip aşkını sineye çekmek...İşte onun için daha da zordur GALATASARAY'ın aşkıyla yaşamak.

İçin yanar,sinirlenirsin;ama küsemezsin,küfredemezsin !

Bizler,yani bu hikayedeki görkemli konağın HEYBETLİ KAPISI önünde fotoğraf çektiren,evin içine girme niyeti olmayan;ama o evin YAKIŞIKLI OĞLUNA,GÜZEL KIZINA gönlünü kaptıran bizler...

MİLYONLAR  !

Bazen durup düşünüyorum.''Ulan,o koltukta sen otursan,ya da o koltukta oturmasını istediğin kişiyi seçme hakkı sana verilse,sen ne kadar sallarsın kapının önündeki genç aşığı?'' diye.

Vallaha da billaha da,ben o gence bir şans verirdim.En azından oturturdum karşıma ''anlat derdini'' derdim.Anlat,anlat ki içinin ateşi bir sönsün,anlat ki benim göremediğim,senin bildiğini idda ettiğin şey neymiş bende bir göreyim,bilmiyorsam öğreneyim derdim.Kibirimi bir köşede bırakır dinlerdim.Olura olur,olmaza olmaz derdim.Derdim ki o da anlasın neyin neden olup neden olmayacağını.

Değerli GALATASARAY Kongrer ve Yönetim Kurulu Üyeleri,Saygıdeğer Başkanım(Makama olan saygıdan)

Hepiniz iş hayatınızda çok önemli mevkiilere gelmiş insanlar olabilirsiniz.Genç yaşta hayat mücadelesine girip,sermayenizi düzgün ve akılcı kullanıp bir servet elde etmiş olabilirsiniz.Bu sizi ve ailenizi bağlar.Allah bereket versin deyip işimize bakarız biz.

SEVDAMIZA BAKARIZ ! SEVDAMIZA NE KADAR SAHİP ÇIKIYORSUNUZ ONA BAKARIZ ! Ötesi berisi bizi ilgilendirmez.

Şimdi sorarım size AĞALAR,BEYLER,EFENDİLER......

Neden GALATASARAY taraftarının sesini duymazdan gelirsiniz?

Neden GALATASARAY taraftarının gücünü kullanamayıp zor günlerden çıkmayı akıl edemezsiniz?Yoksa siz KONAĞIN DIŞINDA olan Milyonlardan mı korkarsınız?Klübün dar gününde GALATASARAY'a SEVDALI MİLYONLARIN elini taşın altına koyup,SEVGİLİSİNİ kurtarmasını istemez misiniz?Neden ve hangi sebeplerden dolayı?

Yoksa siz,KLÜBÜN GAYRIMENKULLERİ üzerinde kirli planlar ve hesaplar mı yaparsınız ki bu işin içine biz girersek HESABINI SORMAMIZDAN korkarsınız?

Yoksa siz GALATASARAY'ı ve ona sevdalı Milyonları kullanıp,başka dertlerin ve rantların peşine mi düşersiniz ?

Forma sponsoru,transfer,o,bu,şu....değil artık sorduğumuz sorular.Verilmesi çok daha zor cevaplarınız var artık sizin.Bu,sizlerin yıllardır duygularını sömürdüğünüz,müşteri haline getirmeye çalıştığınız,son parasını bilete veren ama;o paraları ona buna peşkeş çektiğiniz MİLYONLARA olan borcunuzdur.

Burada yazdıklarımın tek muhattabı tabii ki Sn.Başkanımız Dursun ÖZBEK değilir.Bu saydıklarım T.FİKRET salonunda oturan binlerce GALATASARAY Kongre Üyelerine ve o Kongrelerde tek bir ZAT'IN sözüne bakıp elini indirip kaldıran,onun istediklerini başa getiren,o istediği zaman GAYRIMENKULLERİN değerlendirilmesine,projelendirilmesine izin veren GÜRUHA'dır.

Yapılması gereken şey artık bellidir.GALATASARAY taraftarlarına şeffaf olmaktır.

Sırf,KONAĞIN DIŞINDAKİ ÇOCUK olduğu için Adnan POLAT'a yapılanlar daha dün gibi aklımızdadır.Ünal AYSAL projesini ortaya çıkaranlar,GALATASARAY tarihinin en enterasan BAŞKANLIK seçimini yaptıranlar,AYSAL'ın bırakmış olduğu enkaza seslerini çıkartmamaktadır.

Sesini çıkamak isteyenlerde biliyorlar ki o döneme ait en ufak bir suçlama yapılırsa,Ünal AYSAL'ın adı geçerse sonları Adnan POLAT'TAN beter olacaktır.

Dursun Özbek 17.09.2015  tarihinde yaptığı açıklamalarda güç bela isim vermeyerek AYSAL yönetiminin yaptığı kendini bilmez harcamalardan bahsetti.Çünkü biliyor.....yolun sonu görünüyor.Kendisini korumaya çalışıyor.

Sn. Dursun ÖZBEK;

Geçen hafta katılmış olduğunuz televizyon programında sizi izlerken bir kez daha anladık ki siz kendinizi gerçekten ifade edemiyorsunuz.Sizin,insanlara birşeyler anlatabilmekle ilgili büyük bir probleminiz var.

Lisede fizik dersini kaçıncı sınıfa kadar aldınız bilmiyorum.Ama güneşin nasıl elektirik enerjisine çevriliğini zannedersem bilirsiniz.İşte tamda bu noktada sizlere yardım edebilecek olanlarda bizleriz.GALATASARAY'a SEVDALI MİLYONLAR.

GALATASARAY'a baş koyacak,zor gününde Klübünün yanında yer alacak milyonlarca insan var bu ülkede.Günümüz ekonomisi ve mevcut borçlardan Forma satmakla,kombine satmakla kurtulamayacağımızı sizlerde biliyorsunuz.

YAPMANIZ GEREKEN;

  1. Galatasaray Taraftarlarıyla buluşmaktır.Her sene bir tarih belirleyip,GS TV'nin canlı yayınlayacağı  bir platformda doğrudan taraftarla iletişime geçmektir.Taraftarın söz alıp size doğrudan sorular sormasını sağlamaktır.(bunun şeklini şemalini siz belirleyin.Kim olacak bu taraftarlar,nasıl seçilip karşınıza oturtulacak.)
  2. Galatasaray Taraftarlarının gücünü,fikirlerini,enerjilerini paraya çevirmektir.
  3. Ne olup bittiğini,neler olacağını bizlere anlatmaktır.(Biz sizden bir divan kurmanızı,önümüzde hesap vermenizi istemiyoruz.Haddimiz de değil zaten.Abi kardeş gibi,baba oğul gibi oturalım konuşalım,zor günde el ele verelim istiyoruz.)
  4. Galatasaray taraftarının olmasını istediği projeleri,ne şekilde olursa bu rüzgarı arkanıza alacağınızı anlamaya çalışmalısınız.

Bu bahsettiğim şey kolay değil biliyorum.Ama sizi istifaya davet etmenin,küfür etmenin en kolay şey olduğunu da biliyorum.Lütfen,bizim fikirlerimizi,düşüncelerimizi,isteklerimizi doğrudan bizim ağzımızdan duyun.

Çıkın karşımıza yüzümüze karşı şunu,şunu,şunu yapacağız,bundan,bundan bundan dolayı durumlar böyle deyin.Tv spikerlerinin bizim iletişimimize doğrudan bir köprü vazifesi yapacağını ASLA ve ASLA ZANNETMEYİN.

Onlar,Glatasaray Başkanını canlı yayına alıp yapacağı REYTİNG'e bakarlar.Bunu sakın unutmayın.Populist soruları sorarlar.Almak istediklerini alırlar,sizde kendinizi şu anda olduğu gibi İFADE EDEMEMEKLE kalırsınız.

Türkiye'de Sportif anlamda herşeyin öncüsü olan GALATASARAY'IMIZIN, TARAFTAR GÜNLERİ adı altında bir olaya öncülük etmemesi içten bile değil.

SİZ,SAYIN ÖZBEK;

Belki kazandırdığınız şampiyonluklarla değil ama;GALATASARAY'I SEVDALILARINA KAVUŞTURAN BAŞKAN OLARAK TARİHE GEÇEBİLİRSİNİZ.

GÜN,TAM DA O GÜNDÜR  !

Sevgi ve saygılarımla

Nevzat SEVEN





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2016
 
Ocak (1)
  2015
  2014
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...