Makale Yaz
Bu haberi yazdır
PARA KAZANMAK BU KADAR MI ZOR?
 Tem
20
 2015

YÖNETİME BİR UYARIDIR  !

Sevgili GALATASARAY taraftarları.

Uzun bir süre sonra hepinize  sevgiler...

Şampiyonluğumuzu ilan ettiğimiz günden bugüne kadar geçen süre içerisinde başarıların paraya çevrilememesi hepinizin olduğu gibi benimde canımı çok sıkan bir husustur.

Türk Futbolunun ''EN BAŞARILI''takımı ülvanının sahibi GALATASARAY'ımız,bir CAMİA HASTALIĞI haline gelen başarıyı paylaşamamak ve paraya çevirememek konularında bir kez daha bizleri yanıltmamış ve standartlarını korumuştur(!)

Sezon sonu stad içine kurulan indirim çadırında çok büyük icraat yapıldı.Depolar boşaltıldı,ürün satışlarından çok büyük bir gelir elde edildi.Bu olay GALATASARAY taraftarları arasında ''Tamam...Artık bazı şeyler düzgün yapılmaya başlanıyor.'' dedirtse de,gelen şampiyonluğun halen elle tutulur bir nakte çevrildiğini söylemek ne yazık ki mümkün değildir.

Bunun sorumlusu,ASLA ve ASLA,taraftar değildir !

Çünkü BÜYÜK GALATASARAY taraftarı her zaman olduğu gibi gerekeni yapmış, 27.000 Kombine satış ile şu anda takımını BİRİNCİLİĞE taşımıştır.(Ezeli rakibinin sansasyonel transferlerine rağmen)

Mayıs ayından bu yana halen ''ORTA OKUL SEVİYESİNDEKİ ESPİRİLERDEN ÖTEYE GİDEMEYEN'' ürün tasarımlarından para kazanma hayali ne yazık ki gerçek dışıdır.

Sosyal medya geyiklerinden ürün tasarlamak politikası kimin fikri ise;çok acil bir şekilde görevinden derhal alınmalı veya istifaya zorlanmalıdır.Bunun kararını yönetim verdiyse ki ''BU ÇOK DAHA ACI'' vizyonlarını ve ticari zekalarını acilen gözden geçirmeleri gerekmektedir.

Ve bunca ticari başarısızlık yetmezmiş gibi,bu sezon giyeceğimiz formaların hala satışa çıkmaması ve satışa çıkacak olan formaların tasarımlarının gayet sıradan olması ayrı bir hayal kırıklığı yaratmıştır taraftar nezlinde.

Ben ve benim gibi,2015-2016 Galatasaray Formaları başlığı altında internetten bilgi edinmeye çalışan GALATASARAY TARAFTARLARI ne yazık ki sukut-u hayal'e uğramışlardır.

2014-2015 sezonunda Parçalı Forma çıkartılmaması,bu sezon için bizleri büyük bir beklenti içine sokmuştu;fakat tasarlandığı idda edilen Parçalı forma ve forma üzerindeki yıldız dizilimi BEKLENTİLERİN NE YAZIK Kİ ÇOK AMA ÇOK ALTINDA KALMIŞTIR.Yönetim bunun açıklamasını''2014-2015 sezonunda elde kalan formaların satışını düşünerek yaptık.''diye yapacak olsa da;ne ekonomide,ne de modada dünün olmadığı gerçeği,yüzümüze satış rakamları ile tokat gibi çarpılacaktır.

GALATASARAY ARMASININ ve RENKLERİNİN BULUNDUĞU BEZ PARÇASI BİLE BİZLER İÇİN KUTSALDIR.GALATASARAY TARAFTARI O ARMAYI DA,O RENKERİ DE HER ZAMAN BAŞINA TAC ETMİŞTİR,KUTSALI SAYMIŞTIR.....

                                                     AMA  !

1)Bu ürün politikası ile STORE'lerden gelir elde etme beklentisi,

2)İyi futbolcular alınmadığı sürece FORMA SATIŞLARINDA büyük rakamlara ulaşılması,

3)Üretici firmanın BASKI MAKİNASI GİBİ,dünyanın her ligine aynı formaları farklı renk ve armalarda üretme politikası hakkında söz sahibi olunmadığı,

4)Taraftarın beklentileri,arzuladıkları ürünlerin neler olduğunu araştıracak bir platform kurulmadığı sürece,

Tekstil ürünlerinden PARA KAZANMAK,HAYALCİLİKTEN BİR ADIM ÖTEYE GİDEMEYECEKTİR.BU,GALATASARAY YÖNETİMİNE AÇIK ve ACI REÇETEDİR.

NELER YAPILMASI GEREKİYOR ?

1)Çok hızlı bir şekilde internet ortamında analiz ekibi kurulmalı ve Galatasaray taraftarlarının üretilecek ürünlerden beklentileri sorulmalıdır.

2)Eğer bu ekip klüp  bünyesinde kurulamıyorsa,GS STORE'nin üretici firmasının analiz ekibini kurması zorunlu kılınmalıdır.

3)Şu anda çeşitli sosyal medya hesaplarında milyonlarca kişi takımını takip etmektedir.Kurulacak analiz ekipleri bu hesapları kullanarak taraftara ulaşmalı ve fikirleri sorulmalıdır.

4)Tasarım yarışmaları düzenlenmeli,güvenilir bir platformda bu ürünler oylamaya sunulup en çok oy alan ürünün üretiminin yapılması sağlanmalıdır.

Hatta ilk üçe giren ürünler beğeni sırasına göre üretime sokulmalıdır.

ör:

1. olan tasarımdan 20.000 adet,

2. olan tasarımdan 10.000 adet,

3. olan tasarımdan  5.000 adet

Yaptırılabilinir.Bu sadece bir fikir.Geliştirilebilinir.

Ben ve benim gibi oturduğu yerden bunları düşünebilen milyonlarca GALATASARAY taraftarı olduğu şüphesizken,koskaca bir camianın bu fikirleri hayata sokması ve bu operasyonu yönetmesi içten bile değildir.

Geçen sene kazandığımız ŞAMPİYONLUK ''KARİKATÜR TASARIMLARDAN,ÇOCUKÇA ESPİRİLERİ BARINDIRAN ÜRÜNLERDEN,KALABALIK YAZILARI OLAN T-SHIRT'LERDEN ÇOK DAHA FAZLASINI HAKETMEKTEDİR.

Tamam anladık forma üreticisi firmayla olan anlaşmamız gereği ne taraftarın ne de yönetimin önlerine konulan seçeneklerden birini seçmekten başka şansı yoktur.

Fakat GS STORE'nin üretimini yapan firmaya ÖZEL BİR FORMA(4.YILDIZ ALMANAĞI) ürettirmek bu kadar zor olmamalıdır.Örnek olarak yazının üzerindeki resme bakabilirsiniz.

O zaman bakın görün forma nasıl satılır,para nasıl kazanılır.

GALATASARAY'ın kurtuluşu ne küçülmedir,ne de astronamik yıldız transferleri yapmaktır.

Galatasaray'ımızın kurtuluşu;

Uğruna canını verecek,pulunu paraya çevirip klubüne vermeye hazır insaların farklarına varılıp,bu insanların sisteme dahil edilmesini sağlamaktadır.

Sevgi,

Saygı,

Bol muhabbet ve Gülümseme ile Selamlarım... 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2016
 
Ocak (1)
  2015
  2014
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...