Makale Yaz
Bu haberi yazdır
Takke Düştü,Kel göründü..
 Kas
24
 2014

Haftalardır ne oynanan futboldan,ne de oyuncuların sahadaki duruşundan,vurdumduymaz tavırlarından memnun değiliz.

Eğer hala bugün ligten kopmadıysak şüpesiz ki bunda 90+ larda atılan,ittire kaktıra galibiyetlerin payı büyüktür.Ne Fenerbahçe maçında,Ne Kasımpaşa maçında,ne de Karabük maçında bu takım 3 puanı hakedecek bir oyun ne yazıkki sergileyemedi.Gerek rakip takımların beceriksizlikleri,gerekse ekstra 2-3 oyuncunun çabaları bu 9 puanı getirdi.

Sezon başı kazanılan Bursa maçı ve Sivasspor maçlarıda da kesinlikle tatmin edici değildi.Bursaspor'un yeni yapılanmasını ve Sivasspor'un beceriksiz forvetlerine dua edelim ki o maçlardan galip çıktık.

Süper Kupa maçından bu yana hazırlık maçları dahil oynan futbol ortada.Maç içinde 15 dk bile organize bir takım görüntüsü veremeyen takımımızın hali ne yazıkki içler acısıdır.

Bunun en büyük sorumlusu istiktarlı bir kadroyu hala oturtamayan Prandelli'dir.Bu takımın iskeleti 3 senedir aynı,Klecisi defans göbeği orta sahası iki şampiyonluk ve avrupa da başarı getirmiştir.Peki ne oldu da böyle oldulara girmenin anlamı ner yazık ki yok.Buna sebebiyet verenler zaten çoktan evi köyü toplayıp Belçikaya kaçtılar.

Bizler takımının başarılarıyla sevinip,mağlubiyetiyle üzülen insanlarız.

Finansal olarak düştüğümüz durumda ortada.Kesme şeker bile alacak parası olmayan klübümüzün tek kurtuluş reçetesi de,ilacıda taraftarının gücüdür.

Her türlü cefasını çektiğimiz GALATASARAYIMIZIN bizden başka çaresi ve kurtuluşu yoktur.

Buradan GALATASARAY yönetimine çağrıda bulunmak istiyorum.Kampanya başlatın.Ama seneler önce ADNAN POLAT'ın yaptığı gibi,bir tv programından değil,adam akıllı,taraftarınızı onure edecek bir kampanya.

Kendi resmi yayın organlarımızdan taraftara çağrı yapın ve klübe destek olmaya davet edin.

Peki nasıl olacak bu iş?

Bilindiği üzere kişilerin doğrudan doğruya kluplere para yardımı yapması UEFA tarafından yasaklanmıştır.Bundan dolayı telefonla yayına bağlanıp DEPREM geçirmiş şehre yardım yapar gibi bir durum söz konusu değildir.Bu hem caminın büyüklüğüne yakışmayacak bir davranış,hem de küçük düşürücü bir durumdur.Gidin forma alın,kombine alın demekle bu iş çözülmez.Çünkü takımına yardım etmek isteyen dar gelirli vatandaşın bunları yapmasının imkanı yok.

Normal bir vatandaş olan şahsımın aklına ilk gelen çözümü burda paylaşmak istiyorum.

1)Kampanya tüm Galatasaray yayın organlarından duyurulacak.

2)Maaliyeti ve kargo masrafı,kdv si dahil 15 tl'yi geçmeyen plaketler hazırlanacak ve kampanyaya katılan şahısların isimleri bu plaketlere yazılacak.(Glatasaray logolu 30cm ye 25 cm kağıt bile oluır)

3)Tüm maliyetler çıktığında min katılım payı açıklanacak.Örneğin 15 TL'lik bir maliyet söz konusuysa katılım 20 TL  ve üstü olacak.

4)Bu plaket GS STORE'nin lisanslı bir ürünü olarak gösterilecek ki vergi vb. yasal incelemelerde illegal bir olaya sebebiyet vermesin.

5)Kampanyaya katılım GS STORE,GS TIRLARI,TT ARENA GİŞELERİ ve internetten olacak.

6)Katılımı gerçekleştiren kişilerin isimleri galatasaray.org. ta alfabetik sırayla yayınlanacak ki kişi paranın nereye gittiğini bilsin.

7)Kampanya süresi 3 aylık bir zamana yayılacak.

8)Yönetim toplanan paraların aşama aşama nerelere harcandığını yine galatasaray.org ve GS TV 'den yayınlayacak.

Bu kampanya sadece bir seçenektir.Yönetimin bu borcun altından kalkmasının başka bir yolu,şekli zaten kalmamıştır.

Çıkıp biz küçülüyoruz,şube kapatıyoruz demeleri 30 milyonluk bir camianın kabullenemeyeceği bir durumdur.

Biz taraftarlar olarak her zaman elimizden geleni yapmaya hazırız.Mecburuz.

Bu takım,bu renkeler bizim sevdamız.Başkaları bu renkler üzerinden çeşitli rantlar sağlasa da,servetlerie servet katsalar da bizler çıkarsız sevdamızın bekçileri olmaya deam edeceğiz.

Hadi topçuya küselim,yönetime küselim...Ama GALATASARAY'a küsülür mü,nasıl küsülür arkadaş?Mecburuz...

Bu hale getirnelerden muhakkak ki hesabın sorulacağı günler de gelecektir.Ama bu enkazı kaldırmak,hayattaki en büyük mutlulukları yaşatan klubümüze olan borcudur.

Fakat taraftarın klübüne sahip çıkması,onların destekleriyle düzlüğe çıkması Liseli amcalar,dedeler tarafından nasıl karşılanır,ya da izin verilir mi bilmem.Mazallah klüp taraftarının desteğiyle düzlüğe çıkarken,her yerde taraftardan bahsedilirken T.FİKRET salonunda oturan amcalar 2. planda kalmaya dayanabilrler mi ?Buna izin verirler mi ?

Geriside artık GALATASARAY'la, menfaatleri/egoları arasında vermeleri gereken bir karardır.

Sevgi ve saygılarımla....





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2016
 
Ocak (1)
  2015
  2014
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...