Makale Yaz
Bu haberi yazdır
Dalga mı Geçiyorsunuz ! ! !
 Ağu
26
 2014

Süper kupa maçında görüldü ki bu takımın sistemi falan kalmamış.Son 3 senedir rakibine karşı her platformda Piskolojik üstünlüğü eline geçiren Galatasaray'dan,her yıl üstüne konularak yapılan yanlışların ardından eser kalmamış durumda.

Daha öncede defalarca yazdık çizdik...Bu takım sezonu,sezon başı kampında kaybetti.Yapamadığı hazırlık maçlarıyla,organize edemediği kamp programıyla tam bir bilinmezliğin içine itildi.

Aylardır stoper de stoper die inim inim inleyen teknik kadro Chedjou'nun  performandan sanırım 2 aydır bir haberler.Biz gelişim sürecini takip edemedik malum.Çünkü ADAM GİBİ BİR HAZIRLIK MAÇI izleyemedik.Takımın kamp süreci boyunca ne duruma geldiğini ne yazık ki ancak dün görebildik.

Sahi.....Arkadaşlar siz ''koca kamp'' (!) boyunca ne yaptınız?

3 aydır göndermeye uğraşıp yerine oyuncu transfer etmeye çalıştığınız adam,dün defansın yıldızıydı.Ne acı değil mi ?

Dünkü maçı Galatasaray'la hiç ilgisi olmayan,futbol hakkında az biraz bilgi sahibi bir insan evladına izletsen ve sorsan ''sorun nerde diye'' tüm eksikleri bir bir söyler.Bu takımın sağ beki yok,4'lü defans kurgusunda oynayabilecek sol beki yok,Her geçen sene kötüye,daha da kötüye giden Selçuk'un altarnatifi yok,Gol atacak adamı yok;ama bu kadar yokları oynayan bir takımın TV kanalı var ve o kanalda 7/24  dördüncü yıldız söylemleri var.

Yav arkadaşım siz dalga mı geçiyorsunuz,yoksa bizi aptal mı zannediyorsunuz ?Bu futbolla ne şampiyonluğu ne 4. yıldızı ?

Maç sonunda Prandellinin açıklamaları ise ayrı bir şok etkisi...''Takım genel hatlarıyla hazır görünümünü verdi,bir kaç eksiğimiz var onlarda hallolacak...Elimizdeki futbolcularla oynayacağımız oyun ve şablon bu.Başkana transfer için güveniyor ve bekliyoruz.''

Hocaaaaaaaaa.......hocaaaaaa...... Hadi ilk elin günahı olmaz der bu futboluda,bu açıklamalarıda sineye çekeriz.Ama sende keriz yerine koyma bizi.Ne hazırı,ne bir kaç eksiği.Takım rakip sahada bırak 3'ü,2 pas yapamadı adam akıllı.Hadi ilerde çoğalamadı kabul,rakibine press bile uygulayamadı.Sakın.....ama sakın bizim sabrımızı imtihan etme  !

Ve tabii ki ''KURUMSAL ÜNAL''  ! Eeeeeee başkan şimdi ne olacak?

Yapma dedik dinlemedin,etme dedik iplemedin...Transfer dedik maali fair play dedin....

Ben sana söyleyim mi ne yapacan? Paşa paşa gideceksin,Galatasaray Başkanlığını kullanarak çoğallıtığın servetinin küçük bir parçasını nasıl ve hangi yasal yollardan takıma bağışlayabilirsin onu düşüneceksin.Artık GS Store üzerinden mi,yoksa hisse senetleri üzerinden mi geçiş yaptıracaksın bu parayı çaresine yoluna sen bakacaksın.Borsadaki Maniplasyonlarla şişirdiğin,''ÇIKMAZA SÜRÜKLEDİĞİN'' transfer bütçesini nasıl bu hale getirdiysen toparlayacaksın.

Şunu bil ki başkan....Takım böyle gider ve göz göre göre bu gidişe el koymayıp transfer yapmazsan....Bu senenin sonunda hatıralarımızda TEKNEDE BAŞINDAN AŞAĞI BUZLU SU DÖKERKENKİ HALİNLE KALIRSIN.

Çünkü tirbün çocuk gibidir.Hangi lafı nerde,kime,ne zaman söyleyeceği belli olmaz.Ve her zaman ilk sözü Kongre Üyeleri,Son sözü TARAFTAR SÖYLER...

Hiç kimse   ''GALATASARAY TARAFTARININ''  aklını ve sabrını sınamasın...

 

 

 

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2016
 
Ocak (1)
  2015
  2014
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...