Makale Yaz
kutlugs43
Bu haberi yazdır
9 kişiyle galibiyet
 Nis
27
 2015

Dün gerçekten çok önemli bir galibiyet aldık ve şampiyonluk için motivasyonumuzu son derece arttırdı ama kesinlikle eksikliklerimiz göz ardı edilmemeli. Melo gerçekten maçtan önce bütün oyuncuları çok önemli bir cümle ile takımı motive etmiş. ‘’Herkes Umut Bulut gibi oynamalı’’. Bence bunu takımın içinden birinin demesi daha manidar geldi bana. Dikkatli izleyen seyirciler de Melo’nun saha içinde daha net gördüğü gibi dikkatli izleyen seyirciler de koşmayan takım oyununa ayak uydurmayan bir oyuncuyu gözden kaçırmamışlardır. Bu oyuncu BURAK.

Maalesef sadece kendi istatistiği için oynayan bir oyuncu. Hamza Hoca da zaten bu durumdan sitem duyduğunu ‘’Maçta bir kişi eksik defans yaptık.’’ Cümlesiyle anlıyoruz. Peki Hamza Hocam sana saygım sonsuz kesinlikle çünkü rakip takımlara oranla kadrosu daha zayıf bu takımı şampiyonluk yolundan dur etmediğin için fakat Burak zaten her maç böyle değil mi. Şimdiden bu cümlelerime şu eleştirileri işitir gibiyim. ‘’Adam o kadar pozisyona girdi daha ne yapsın.’’ Çok pozisyona girebilir sebebi şu ki takım sadece ona oynuyor o da sadece önüne top bekliyor. Bir Elmander’i hatırlayalım. Bütün hava toplarına müdahale eden, duvar olabilen, pres yapan, bencil olmayan, gereksiz ofsayta düşmeyen, olduk olmadık her yerde faul yapmayan bir oyuncuydu. Gol sayısı belki Burak kadar yoktu ama en çok gol attığımız sezondu. Hakeza Hakan Şükür de öyle. Hatta Hakan Şükür gol krallıkları bile yaşadı o kadar koşan mücadele eden bir oyuncu olmasına rağmen. Evet bu tarz oyuncuların oynadıkları maçlarda çok gol atmamızın sebebi ileride ki pres sayesinde gereksiz ofsaytlara düşülmemesi sayesinde duvar olabilmeleri sayesinde orta sahaların da sonuna kadar oyuna katkılarını koyabilmelerinden olmuştur. Selçuk ile Melo’nun hayatlarının sezonunu yaşadığı dönemdir Elmander dönemi.

Emre’nin Arif’in Suat’ın Okan’ın hayatlarının sezonunu oynamalarına sebeptir Hakan Şükür. Bence bu yüzden Burak kesinlikle kesilmeli takımın temposunu düşürdüğü ve pres motivasyonunuda aşağıya çektiği aşikar. Elimizde çok iyi forvet mi var? Yok ama Melo’nun dediği gibi amatör ruhla takıma faydalı olmaya çalışan kötünün iyisi Umut Bulut var forvette O oynamalı. Böylece kanatta bir etkili adam daha oynatma imkanı ortaya çıkar özellikle de Emre Çolak’a yer açılmış olur. Bir ikincisi de TELLES. Kesinlikle bu takımın oyuncusu değil. İyi niyetli ama yetersiz. Belki Semih kadroya dönüp Hakan Balta beke geçirilebilir ya da Olcan beke çekilebilir yeniden çünkü fena da oynamamıştı. İnşallah şampiyonluk yaşamak umuduyla takımımıza ve hocamıza sonsuz başarılar dilerim…





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2016
  2015
  2014
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...