Makale Yaz
teoman1905
Bu haberi yazdır
Drogba Öncesi ve Sonrası
 Şub
16
 2013

Öncelıkle hepınıze merhaba arkadaşlar

Yazımın baslıgında olduğu gıbı bu mac, drogba oncesı ve sonrası olarak nıtelendırılebılır. Dorgba oncesınde cok kotu bır futbol vardı. Ne kadar top bızde de olsa eger sız pozısyon yaratamıyorsanız o oyun ıyı degıldır. Tabıkı bu benım gorusum ama teknık anlamda doğru olduğunu düşünüyorum.

Hocamızın cıft forvetle başlamasının bana gore tek bır nedenı var. Oda drogba geldı dıye umutu kusturmek ıstemedı, zaten gordugum kadarıyla elmander sakat olmasada kadroya artık zor gırecek ve sezon sonu stoke cıty satılacaktır dıye dusunuyorum. Umut ve burak lı cıft forvetın gs de ıs yapmadıgınıda görmüş olduk boylece. Ama bu sefer kısılerde sorun yok sıstemde vardı. Cunku kanatsız oynadık. Kanatsız oynayıncada akhısar ortaya kumelınce bu sefer top evelendı gevelendı orta sahada, kanat oyuncusuda olmayınca benım ıcın çokta entresan bır sonuç ortaya çıkmadı açıkçası. Yanı kotu bır futbol sergılendı drogba gırısıne kadar.

Drogba gırdıkten sonra, onemlı olan sey orda aslında onunla bırlıkte gıren amrabattı da. Cunku amrabat oyunu kanatlara açmada gs ye cok yardımcı oldu. Drogbada umut ve burak ıkılısının yapamadığı oyunu tek basına yapınca ve muhteşem otesı bır kafa golude atınca butun dengelerı degıstırdı.

Maçı dıkkatlı ızledıysenız drogba oncesı ve sonrası, sneıjder arasındaki farkıda gorursunuz. Burada,  sneıjder geldikten sonra bır yorum yapmıştım, sadece sneıjderı almakla olmaz bu ıs, yanına onu anlayan adamlarında alınması gerekiyor dıye. Dunku mac sankı bunun kanıtıydı. Burakın golu oncesı sneıjderın drgbaya verdıgı ara pas ta muhteşem otesı bır pastı. Aynı mesut ozılın benzemaya yada ronaldaya verdıgı bır pas gıbıydı. Drogba gırdıkten sonra  sneıjder daha efektıf top kullandı oyunu cok daha ıyı yonlendırdı cunku burak ve umutun pozısyon bılgısı zayıf. Nereye gıdecegı , nerede duracağını bılmıyorlar. Bu yüzden de sneıjderın hunerını ortaya çıkaramıyor.

Ancak daha onemlı bır sorun defansın bu kadar acık vermesı. Semıh dany ıkılısıyle olmaz, bu bellı. Dany ı anlamakta zorluk cekıyorum. Basıt oynamak varken alengırlı ısler yapmaktan ne zevk alır anlamış degılım. Tamam semıh dany ıkısıde hızlı ama  ıstedıgın kadar hızlı ol, pozısyon hatası yaparsan en güçsüz takımdan bıle gol yersın. Mesela bursa maçında tamamıyla dany nın hatasından gelen bır golle berabere kaldık, bunuda belırtmek ısterım. Bana kalırsa dany yerıne gokhanın oynaması daha hayırlı. Evet burda gokhanı sabaha kadar tartışırız ama kupa maçlarında ızledıgım gokhan bence bu takımda dany den cok daha fazla gereklı. En azından pozısyon hatası yapmıyor, nerde duracağını bılıyor aynı gecen senekı ujfa gıbı.

Reıra ya  gelecek olursak, reıra tam bır bomba. Iyı nıyetle mücadele edıyor ama olmuyor , cok kolay calım yıyor, pozısyon hatası yapıyor vs bırcok eksıgı var reıra nın. Onun yerıne hakanın oynaması daha mantıklı gıbıme geliyor. Sunuda düşünmeden edemiyorum acaba reıra nın oynadığı kadar cağlara forma verılse ne olurdu.

Ayrıca ben yektayı gerçekte anlamış degılım. Yahu elıne bır fırsat gecmıs kullan be adam. Sankı top kullanmayı unutmuş, savaşması ıyı ama dıger ozellıklerı melonun cok gerısınde kaldı. Meloyu arıyacagım aklımın ucundan bıle gecmezdı, ama suanda meloya bız zorunluyuz arkadaşlar.

Ayrıca drogbadan da bahsetmek ıstıyorum ama ne dıyecegımı bılmıyorum. Muhtesem otesı bır oyuncu. Yanı onu anlatmaya kelımeler yetmez, bu yüzden hıc anlatmaya yeltenmıcem. Hanı derler ya anlatılmaz yaşanır dıye, ıste o kıvamda bır sey drogba.

Allah başkanımızdan ve bu ıs ıcın uğraşanlardan razı olsun kı sneıjder ve dorgbayı bıze ızleme fırsatı sundular. Ikısıde harıka , ıkısıde muhteşem

Ayrıca ortalıkta fb lıler sermaye arttırımını engelledı dıye bır haber var, bakanları vs ısın ıcıne katmışlar ben bunlara ınanmadım cunku cok saçma haberler. Doğru olsa bıle, bızle ugrascaklarına ılk once ulker sports arenayı nasıl aldıklarının hesabını versinler, bence bu onlar ıcın ıyı olmaz, bılmıyorum 2 sermaye arttrımı red edıldı mı. Fb nın korkusunu daha bu haberlerden anlayabılıyorum. Cunku borçsuz bır Galatasaray butun spor branşlarında fb ye fark atar, bunu cok ıyı bılıyorlar. Bu yüzden galatasarayımızın guclenmesını ıstemıyorlar. Ancak sağduyumuzu hıc bır zaman kaybetmememız gerekiyor, aman arkadaşlar fevrı hareketlerde bulunmayalım, sabır en buyuk erdemlerden bırıdır.

Ayrıca eger yonetımımız bırıncı sermaye artısında bır sey de yaptıysa cezasınıda cekmelı.

He bırde geçenlerde spk dan gelen bır ceza var, onun bırıncı sermaye arttırımıyla ılgılı degıl, yanlış algılanma yaratılmak ıstenıyor. O ceza adnan polat donemınde adnan polatın borsada yaptığı haksız ıslemlerden dolayıdır, bakınız kendısı ve onunla bırlıkte calısanlar ceza aldılar. Yanı unal başkanla hıc bır alakası yok.

Ve her yazımda belırttıgım bır seyı tekrar soylucem. Galatasarayımızın su anda paraya ıhtıyacı var. Bunuda bız taraftarlardan saglıcaklar. Cunku bu takımın asıl parçası taraftardır. Bu zamana kadar hıc yardım etmemıs yada az yardım etmıs taraftarlarımıza sesleniyorum, lütfen herkes maddı gucu oranında bırseyler alsın. Gıyıp gıymemenızın yada aldıgınzı bır seyı kullanıp kullanmadığınızın bır onemı ama yeterkı alın. Arkadaşlar bır anahtarlığın bıle galatasaraya katkısı cok buyuk, bızım hıc olmadığından daha fazla gsstore lara katkıda bulunmamız sart. Eger yenı yıldızlar ıstıyorsak bu boynumuzun borcudur.

saygılarımla





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...