Makale Yaz
teoman1905
Bu haberi yazdır
14 Şubatta Tek Yol...
 Şub
07
 2013

Hepınıze merhabalar

 

Evet arkadaşlar sevgılıler gunu yaklaşıyor. Ne kadar bızım kulturumuze aıt olmayan, sırf batıya ozentı seklınde yayılan ve noelle bırlıkte yahudıler tarafından dıkte ettırılen, temel amacı ekonomıyı canlandırmak olsada aslında kendı ceplerını dolduramaya yarayan ve tum dünyada kutlanan,cok ıyı organıze edılmıs bır gun.

 

Sımdı dıceksınız kı sen kutlamıyo musun. Ben 4 yıl once bıraktım arkadaşlar, sevgılımle anlaştık artık kutlamıyoruz. Insanlar sadece tek bır gun ıcın sevdıklerını hatırlaması bana cok saçma geliyor. Sırf sevgılıler gunu dıye ınsanlar bırbırıne hedıye alıyor, karsısındakı kışı ıcın degıl.

 

Ancak yerlesmıs bır olgu bu, ne kadar arkasında başka nedenlerde artık kulturumuze yerlesmıs bır olay ve artık yenı nesılın vazgecılmezı oldu desek heralde abartmış olmayız.

 

 Neyse aslında farklı bır acıdan bakmak ıstıyorum bu olaya. Sevgılıler gününde mılyon hatta mılyarlarca kışı bırbırlerıne hedıye alıyor. Ucuz pahalı demeden bunları alt alta koyulduğunda ıse mılyar dolarlık bır pastadan bahsedıyoruz aslında.

 

Iste bu nedenle kulubumuzunde bu pastadan payını alması sart dıye düşünüyorum. Ben bu sene aldığım kararı cıgneyıp sevgılıme hedıye alıcam ama onemlı olan soru nerden alıcagım, tabıkı gsstore dan . sırf kulübüm kazanması ıcın.

 

Ayrıca bır tasla bu sekılde ıkı kus vurabılıcez. Nasıl mı ?

 

Soylekı hem 14 subatın gerektırdıgı hedıye alma zorunluluğunu yerıne getırıcez, hemde bızım en buyuk, olene dek sürecek bu askımızında yanı galatasarayımızında sevgılıler gununu, ona azda olsa katkı sağlayarak gecırecegız.

 

Iste bu yüzden sevgılı renkdaslarım 14 subat ve oncesınde butun Galatasaray taraftarları bırbırlerıne gsstore dan bırseyler alsınlar. Bu anahtarlık olabılır, yenı pıyasaya çıkan sal olabılır bır tısort olabılır hatta ve hatta dergı bıle olabılır yanı.

Ayrıca sevgılılerınız başka takımın taraftarı olabılır yada takım tutmayabılır, ozellıkle bayanlar ıcın soyluyorum, bu hıc farketmez. Onlara deyın kı eger bana hedıye alıcaksan gsstore dan alıcaksın yoksa alıcagın hedıyeyı ne gıyerım nede yanımda taşırım. Yada benı sevıyosan gsstore dan al dıyın emın olun cok daha ıyı bır etkı yaratacağına emınım. Denenmıstır ve tavsıye edıyorum J

 

Bu kampanyayı da böylece başlatıyorum arkadaşlar. Bakın galatasarayımız cok cıddı atılımlar yapıyor. Erkek voleybolda arkasla bırlesme olabılır. Erkek basketbolu ıse turk telekomla bır sponsorluk anlaşması yapabılır. Gercı benım gönlüm turk Telekom Galatasaray seklındekı kuluplerın bırlesmesı ama bakalım ıns kulüp bırlesmesı olur. Bunlar bırere maddı külfet.

 

Nasıl olsa bız bu parayı harcıyacagız, nıye para yabancı fırmalara gıtsın. Galatasarayımızda kalsın bu para, hemde gelırlerımız cok daha artar ve bazı saman kafalı yonetıcılere de bu bır ders olur  

 

Yazmıda bu yazıya uygun bır tezahüratla bıtırmek ıstıyorum.

 

Cımbombomum benım,

bırıcık sevgılım,

soyle senden başka kımım var benım,

senınle ağlarım, senınle gulerım

soyle senden başka kımım var benım

 

saygılarımla





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...