Makale Yaz
okytay
Bu haberi yazdır
ARENA'DA WEBASLAN
 Eyl
02
 2011

Değerli  Webaslan okuyucuları, şu ana kadar bir çok makalemle size fikirlerimi aktarma fırsatım oldu. Bana bu fırsatı veren değerli  editörümüze teşekkür ederim. Bu sefer kaleme alacağım yazı diğerlerinden biraz farklı olacak. Şu ana kadar yazdıklarımın yarattığı bir sonuç yazısı aslında bu.

İçimizden dışımıza doğru bir çözümlemeye ihtiyacımız var bugünlerde. Çünkü lig artık başlıyor, çok uzun yıllar sonra adeta sıfırdan başlarmışcasına kolları sıvıyoruz bu sezona.

Mükemmel bir stadımız var. Bu stada taraftar olarak gücünü gösterecek binlerce kişilik taraftar grupları var. Belki de bu gruplardan biri de WEBASLAN olursa, bu sitede yazılan çizilenleri çok daha fazla kişiye aktarma fırsatımız olur. Bu konuda bence Editörümüzün yönlendirmesi veya sitede bu grup için ayrı bir köşenin açılması gerekecektir.

Burada  binlerce kişi aynı haberleri aynı makaleleri okuyup, hemen hemen  aynı  yorumları yapıyoruz. Benim gibi bir çok içsaha maçına devamlı olarak giden üyeler olduğunu da görüyorum yorumlardan. Bu insanları bir araya getirerek tribünde bir WEBASLAN etkinliği yaratabilirsek, hem sitemizin adı daha çok ses getirecektir hem de sitenin üyeleri olarak aramızdaki bağlar güçlenerek sahaya pozitif bir tribün desteği vermemiz için etkili olacaktır.

Ben açıkçası tek tek taraftarların tribünde takıma yeterli  gücü sağlayamadığını düşünüyorum. Mabedimiz Ali Sami Yen’de “Yeni Açık” tribünlerinde bunu bir çok kez tecrübe ettim. Tek ses olamayan, yan tribünlerin yönlendirmesi olmadan aynı kelimeyi bile telaffuz edemeyen binlerce insanın sesi kalabalıkta kayboluyordu. Arenada ise bambaşka bir atmosfer var. Ve eğer biz bir taraftar topluluğu olarak her maçtan önce Nevizadede toplanıp maçı birlikte izlemek üzere Arena’ya gidip tribünde birlikte takımımıza destek olabilirsek, belki de bu sitede takım hakkında fikir yürüten insanlar olarak takımımıza gerçekten verebileceğimiz bir şeylerimiz olur. Bir çok arkadaşımızın bu fikre sıcak bakacağını düşünerek, editörümüzden bu yazıyı yayınlamasını rica ediyorum.

Bırakalım Fener’i, nasıl olsa düşecekler,

Bırakalım TFF’yi elbet istifa edecekler,

Bırakalım Transferi nasıl olsa gerçekleştirecekler,

Bırakalım Yönetimi tecrübeyle öğrenecekler,

Bırakalım Ayhan’ı  Mustafa Sarp’ı bir gün onlar da gidecekler : ) (Hatta Sarp gitti bile)

Biz WEBASLAN olarak gücümüzü yansıtalım tribünlere.

Daha önce de söylediğim gibi: “EN BÜYÜK TRANSFER, MAÇ BİLETİ ALMIŞ GALATASARAY TARAFTARIDIR”

HEPİNİZE SEVGİLER SAYGILAR





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...