Makale Yaz
okytay
Bu haberi yazdır
Tüpçü Matematiği
 May
18
 2012

Büyük Başkan Ünal Aysal'a 21 gün hak mahrumiyeti cezası verilmiş. Vallahi açık söyleyeyim gülmekten gözlerim ağrıdı. Hani bazı anneler vardır. 2 çocuğundan birini daha çok sever. Diğerini sevemez bir türlü. Sevmediği çocuk yaramazlık yapınca ağzını burnunu kırar diğerini över sever öper koklar. Ama sevdiği çocuk yaramazlık yapınca, ona ceza verirken yerli yersiz diğerinin de kulağını çekiverir. Maksat sevmediği çocuk cezasız kalmasın...

Türkiye Futbol Federasyonu ve onlara bağlı kurumlar ne içiyor da kafaları bu kadar güzel bilmiyorum ama muhtemelen aynı şeyi biz içsek heralde ölürdük. O derece zehir zıkkım bir şey içiyorlar ki ceza verirken kantarın topuzunu değil kaçırmak, bildiğin topuzu Galatasaray camiasına sürttürüyorlar.

Son verilen cezalara bakalım:

6 Maç seyircisiz Oynama: Fenerbaçeye

Toplam 20.000 TL Para Cezası: Fenerbahçeye

-Birilerinin eli hakkıyla bir ceza vermeye gitmemiş herhalde.

Bak şimdi öbür tarafa:

Toplam 40.000 TL Para Cezası: Galatasaray'a

Necati Demirkol ve Ünal Aysal'a 21'er gün hak mahrumiyeti: Galatasaray'a

 

Şimdi gel birader bu işin matematiğine bir bak;

6 X 7 = 42 gün toplam Fenere ceza gelmiş dimi?

Bu adamlar sahayı bastı, stadı yıktı, yetmedi sabahlara kadar Kadıköy'de polisle çatıştı, yangın çıkardı, sırf belediyeye 2 milyon lira zarar verdi. Kupa törenine mani oldu. Hak sahibinin kupayı kaldırmasına engel oldu. Bunlar net bir şekilde  görüntülü olarak kaydedildi.

42 / 2 = 21 gün toplam bizim yöneticilere ceza verilmiş.

Yani Federasyon kısacası diyo ki, Fenerbahçe'nin yaptığının yarısı kadar kabahat de bunların. Matematik onu söylüyor beyler. Kıvırmayalım. 21 gün ceza alacak ne yapmış bizimkiler bir Allah'ın kulu çıksın hodri meydan açıklasın. Ünal Aysal, Demirören (PArdon Fenerören) 'in anasına avradına mı sövmüş? Çoluğunun çocuğunun ırzına mı kastetmiş? Nedir yahu 21 günlük cezanın sebebi?

Ayrıca bize 40.000 TL toplam ceza kesiyor Federasyon, Fener'den 20.000 !

Ne diyim, ben inançlı adamım ilahi adalet diye bir şey var. Karşımızdaki güçler bu kadar pislik olduğu sürece Galatasaray'ın başarısız olması imkansız. Benim içim rahat. Hazır olun Galatasaray düşmanları bu sefer 5 sene üst üste şampiyon olmaya geldik. Sonunda da şampiyonlar ligini alarak noktayı koyacağız. Kulların dağıtamadığı adaleti yüce Allah gökten rahmet gibi yağdıracak takımımıza ben buna inanıyorum.

Buradan da kendini Federasyon başkanı sananların ilkokul karnelerini beyan edip Allah aşkına matematik notlarının kaç olduğunu halkımızla paylaşmalarını rica ediyorum. Galatasaray'a  ceza verirken hangi fonkisyon hangi denklemi kullanıyorlarsa bilelim öğrenelim belki bu muhteşem hukuk anlayışı Türk yargısına da sirayet eder de 13 yaşında kızlara tecavüz edenleri sokaklara salıvermezler.





Etiketler : TFF, ceza, Ünal Aysal
Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...