Makale Yaz
sezer1987
Bu haberi yazdır
3 Silahşörler
 Şub
05
 2012

Galatasaray Gaziantep gibi zorlu bir deplasmandan altin degerinde bir galibiyetle döndü. Özelikle pazar aksamindan sonra bu galibiyetinin degeri bir kat daha artabilir.

Göze hos gelen bir futbol oynanmadi diye düsünüyorum ama sanirim kis mevsimini atlatana kadar güzel futbol hevesimizi rafa kaldirmaktan baska sansimizda yok.

Ancak sahada ortaya konulan mücadelenin hakkini vermemiz gerekiyor. Özelikle Necatinin gol atmasi ilerleyen haftalar icin cok olumlu bir gelisme. Diger yandan bu macta hem attiran hemde atan Elmanderi yine ayri bir yere koymak sart. Tabi gecenin iyilerinden olan birde Engini unutmak haksizlik olur.

Engin demisken, umarim Fatih hoca son iki macta oldugu gibi Engini ilk 11de oynatmaya devam eder. Özelikle bire birlerde cok secenegi olmadigi bir takimda Engin olmaz ise olmazlardan.

Ama göründügü kadariyla ilerleyen haftalarda formayi ya Engin yada Emre Colak giyecek. Benim düsüncem Emre biraz abartiliyor. Tamam gecen sezonlara oranla cok önemli bir yol kat etti ancak yinede ilk 11de sahaya cikacak seviyede degil. Bu düsüncemden dolayi bana kizacak arkadaslarim olacaktir ancak herkez söyle son maclari ve Emreyi bir gözden gecirsin.

Özelikle mücadelenin ön planda oldugu maclarda abartmak istemiyorum ama resmen kayip. Bire birlerde dikine gidecegi yerde, sürekli geriye kaciyor. Bir kanat oyuncusuna göre cok yavas. Bazi arkadaslar Emre nin orta sahanin ortasinda daha verimli olacagini düsünüyorlar. 4-4-2 sisteminde fizik gücü cok zayif bir oyuncuyla ortasaha nin ortasinda sahaya cikmak hem cok hayalce hemde intihar gibi bir davranis olur. Zaten Fatih hocada böyle birsey hic yapmadi ve yapacaginida sanmiyorum. Belki forvet arkasi olabilir, ama herkez sunu kabul etmeli Galatasaray 4-4-2 ile mutlu! Ve bu diziliste Melo ve Selcuk gibi hem topu ayaginda iyi tutan hemde defansif özelikleri olan oyuncular olmaz ise olmaz!

Tabi ilerleyen haftalarda merak edilen asil önemli konu hücum hatti!

Baros - Elmander ?      Elmander - Necati?     Necati - Baros?

Elmander bu takimda artik  degisilmez diye düsünüyorum.       Baros her ne kadar tartisilsada, kolay kolay vazgecilicek bir isim degil. Hala Türkiyede bir cok futbolsevere göre hücum hattinda bir numara. Aslinda Baros ve Elmander hakkindaki düsüncelerimi belli ettigim gibi Necati disarida kaliyor.

Ve bu aksamki mac sonunda okudum yazilarda yadirgadim durum, Necatinin bir anda göklere cikarilmasi oldu. Ama cok iyi biliyorumki Necatiyi göklere cikaranlar yeri geldinde oradan cok kolay düsürürler. Bende Necatiyi cok seviyorum ve özelikle bugün golle geri döndüne cok sevindim ama abartmayalim, sonra hem Necati hemde bizler hayal kirikligi yasamayilim.

Ama herseye ragmen Necati transferi ne kadar dogru bir hamle oldugunu bu kritik sinavda gördük. Artik Baros ve Elmanderin yoklugunda endiselere kapilmamiza gerek yok.

Galatasaray aradigi 3.adami buldu ve forvet sorunu en azindan sezon sonuna kadar cözüldü. Ama dedim gibi Necati iyi bir 3.adam olmali!

Dikkat ederseniz Sercanin ismini hic kullanmadim!!!!!!

3.SILAHSÖRLERi herkez duymustur ve 4.Silahsör biraz lükse kacar diye düsünyorum.

Bu yüzden simdiden gecmis olsun Sercan!





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2015
  2014
  2013
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...