
16
2014
Galatasaray bu sezon basarili olur mu?
Inanin buna gönül rahatligi ile evet diyeceklerin sayisi yok diyecek kadar az. Galatasarayi yönetenler resmen bir ic savas yasiyor.
Son günlerde Medya zaten Galatasarayi yerden yere vuruyor ve buna dur diyecek güce sahip olan bir Yönetimin olduguna inanmiyorum.
Yönetimin zaten Düsmana felan ihtiyaci yok cünkü zaten aralarinda büyük bir Kriz yasandigini artik saklayacak gücleri kalmadi.
Bu durumda Galatasarayi tanimayan bir Teknik adam ve elindeki Kadro Kalitesi ne yazikki yetersiz olan bir Futbol Takimi nasil basarili olur?
Baskanimiz ve Yönetim arasinda gercekten sorunlar var veya yok. Bunu ispatlayacak kadar Galatasaray icinde olan bir Taraftar degilim.
Ancak Futbolcularin ruh halleri ap acik ortada.
Baktigimiz zaman Takimin en Profesyonel ismi olan Wesley Sneijder bile Mental olarak cok zor durumda.
Selcuk adeta gün gün eriyor. Kimse Selcuk ne zaman form tutar diye sormasin.
Selcuk hic bir zaman sahada basmadik yer birakmayan takir takir Futbol oynayan bir Futbolcu olmadi zaten.
Öz güveni yerinde ve tamamen kafasini Futbola veren bir Selcuk Galatasaraya yine en az iki yil önce oldugu gibi faydali olacaktir.
Sneijder fiziksel olarak hazir degil demek sadece zaman kazanmaktir. En hazir Sneijder Galatasaray formasi altinda kac depar atti veya kac pozisyonda adam kovaladi?
Zaten böyle beklentiler olsa Sneijder sahaya sürülecek en son isim olur. Sneijder Galatasarayin 10 Numarasi ve bir 10 Numara sahada ne yapmasi gerekiyorsa Sneijder onu yapacak.
Sanirim gecen sezon yaptiklarini göz önünden gecirirsek ne demek istedigimi daha kolay anlatmisim olurum.
Baktigimiz zaman suan en güvendigimiz isim tartismasiz Felipe Melo. Sahada arkadaslarini atesleyen bir güc Brezilyali.
Ancak sizce Melo bildigimiz Melo gibi oynuyor mu bu sezon?
Hazirlik Maclari dahil hangi Macta tatmin etti bizi Melo? O bildigimiz issiran, parcalayan Melo var mi?
Aslinda anlatmak istedigim baska bir konu. Bazilarimiza göre bu oyuncular form tutacak ve Galatasaray seri halinde maclar kazanacak.
Bence sorun bu kadar basit degil!
Galatasaray Takiminin üzerinde bir Ölü Topragi var ve bu sekilde o Toprak kendi kendine toz olup ucmaz.
Galatasaraya bir Kurtarici veya daha dogrusu son yillarda Galatasarayin disinda kalmis bir Lider sart.
Bu Lider suan Prandelli olamaz. Italyan hoca Galatasaray icin büyük sans. Kalitesi ve Karakteri ayakta alkislanir.
Babacan Tavirlari ve isine olan saygisi cok büyük avantaj ancak suan yasanan sorunlara care olmaz.
Cünkü Prandelli henüz kendisi Yönettigi ortama yabanci.
Yönetim icinde bu sorunu cözecek bir isim göremiyorum. Yönetim önce kendi sorunlarini cözmeli.
Görüldügü gibi her kafadan bir ses cikiyor ve bu Futbolculari ciddi sekilde etkiliyor.
Ya Taraftar?
Biz Taraftarlar suan en az Futbolcular kadar karisik duygular icerisindeyiz. Bazilarimiz hala Fatih hoca yüzünden bir burukluk yasiyor.
Baskanimiza karsi olan ve onu destekleyenler.......
Futbolcularimiza güvenmeyenlerin sayisi cok fazla. Özellikle Drogba nin yerine en az o ayarlarda bir Takviye yapilmamasi son ümitleride söndürdü.
Yani Taraftarlar en az Futbolcular kadar kararsiz ve endiseli.
Kisacasi Galatsaraya gönül veren herkesin kafasi soru isaretleri ile dolu.
Peki simdi ne olacak?
Tüm olumsuzluklara ragmen hedefimiz Avrupa da Basari ve bu sezon en önemli hedef 4. Yildiz.
Bu sekilde istediklerimize ulasmamiz imkansiz gibi görünüyor.
Biraz önce son yillarda Galatasarayin disinda kalmis bir Lider olmali dedim.
Evet Renktaslarim o Lider Galatasaray Efsanesi Hakan Sükür!!!!!
Benim gibi düsünenlerin sayisi fazla ancak benim gibi düsünmeyenlerin sayisida en az olumlu bakanlar kadar fazla.
Olumsuz bakanlar aslinda Krali saha icinden cok saha disindaki özel hayati veya daha dogrusu Siyasi Düsüncelerinden dolayi istemeyecekler.
Galatasarayin en büyük Basarilarinda Hakan Sükür vardi. Ve bu adam fikirlerini hic bir zaman gizlemedi.
Zaten biz onu sadece ve sadece 9 Numarali Efsane Kral Hakan Sükür olarak sevdik.
Bunun disina cikmak o sevdigimiz Galatasarayin Gerceklerine ihanettir.
Ben suan 27 yasindayim ve bana Galatasarayi sevdiren en önemli isimlerin basinda Hakan Sükür gelmistir.
Krali inkar etmek Galatasarayi inkar etmek gibi birsey diye düsünüyorum.
Uefa Kupasi, Sampiyonluklar, Derbiler, Milli Maclar, Sampiyonlar Ligi Maclari veya Unutulmaz Milan Maci,......
Bunlari hangimiz unuttuk?
Dedigim gibi ben Hakan Sükürü herseyden önce Galatasarayli olarak görüyorum.
Suan Galatasarayin Krala cok ihtiyaci var.
Özellikle Prandelli ve Futbolcular icin Hakan Sükür ilac olacaktir.
Basta Baskanimiz olmak üzere Galatasarayi Yönetenler o dillere destan Egolarini bir kenara birakarak Hakan Sükürü tekrar yuvaya kazandirmalilar.
Saygilar....

- Kargalar ne kadar yaşar? İslam dininde karga ne anlama gelir? (30 Ocak Pazartesi)
- Çeyrek ne kadar? Çeyrek altın fiyatı kaç TL? Çeyrek altın fiyatı bugün! Büyük değişim yaşanıyor (30 Ocak Pazartesi)
- Bursa Bülbülü filmi konusu nedir?Bursa Bülbülü oyuncuları kimler? (30 Ocak Pazartesi)
- Rüyada altın görmek ne anlama geliyor? 8 kısa maddede Altın rüya tabiri (30 Ocak Pazartesi)
- Steam ücretsiz oyunlar 2023! Bu oyunları kaçırmayın, üzülürsünüz! Ücretsiz steam oyunları (30 Ocak Pazartesi)
- 2023 resmi tatiller takvim! 2023 yılında resmi tatiller hangi günler? Resmi tatiller hangi güne denk geliyor (30 Ocak Pazartesi)
- Kediler neden kusar? Kedi kustuktan sonra ne yapılmalı (30 Ocak Pazartesi)
- Futbolda ofsayt nedir? Ofsayt nasıl anlatılır? (30 Ocak Pazartesi)
- Kravat nasıl bağlanır? En kolay kravat bağlama yöntemi (30 Ocak Pazartesi)
- Cemre düştü mü? Kış cemresi ne zaman düşer? Cemre düştü ne demek (30 Ocak Pazartesi)
- Rüyada kedi görmek en anlama geliyor? Kedi rüya tabiri (30 Ocak Pazartesi)
- Evde çilek reçeli nasıl yapılır? Kimsenin bilmediği farklı çilek reçeli tarifi (30 Ocak Pazartesi)
- Kırmızı şarap lekesi nasıl çıkar? Kurumuş şarap lekesi çıkarma için gerekenler (30 Ocak Pazartesi)
- Bebeklerde ateş nasıl düşürülür? En hızlı şekilde ateş düşürme (30 Ocak Pazartesi)
- Kedileri uyutma yolları! Kedim uyumuyor sürekli miyavlıyor diyorsanız yapmanız gerekenler (30 Ocak Pazartesi)
- Evde limon ağacı nasıl yetiştirilir? Balkonda limon ağacı yetiştirme yöntemleri (30 Ocak Pazartesi)
- Cunup abdest nasıl alınır? Gusül abdesti nasıl alınır? (30 Ocak Pazartesi)
- Bir ampül ayda ne kadar elektrik yakar? Led ampul ne kadar elektrik yakar? (30 Ocak Pazartesi)
- Mucize formül! Duşakabin lekeleri nasıl geçer? Duşakabin kireç ve su lekesi nasıl çıkar? (30 Ocak Pazartesi)
- Televizyon ne kadar elektrik tüketir? Televizyonun günlük elektrik masrafı (30 Ocak Pazartesi)
- Buzdolabı ne kadar elektrik tüketir? Buzdolabının günlük elektrik masrafı (30 Ocak Pazartesi)
- EYT emekli maaşı hesaplama, EYT maaş hesaplayıcısı (30 Ocak Pazartesi)
- Baş Ağrısını Dindirmenin İlaçsız 10 Yolu (30 Ocak Pazartesi)
- Spotify Aile Hesabı Nasıl Oluşturulur? İşte en kısa yolu... (30 Ocak Pazartesi)
- Ülke puanı kaç oldu? UEFA ülke sıralamasında kaçıncı sıraya yükseldik TÜRKİYE) (30 Ocak Pazartesi)
- Puan sıralaması UEFA Ülkeler katsayıları (30 Ocak Pazartesi)
- Ülke puanı sıralamasında Türkiye 2022 (30 Ocak Pazartesi)
- Türkiye, UEFA ülkeler puan sıralamasında kaçıncı sırada? (30 Ocak Pazartesi)
- UEFA Ülke Puanı Sıralaması Güncel 14 Ekim 2022 (30 Ocak Pazartesi)
- Nasıl yapılır? E-Devlet Doğalgaz yardım talebi oluşturma ve sorgulama (30 Ocak Pazartesi)

