Makale Yaz
sukru-melek
Bu haberi yazdır
Bir Dosttan Mektup Var...
 Oca
10
 2012

 

·        Sevgili Galatasaray'lılar, Yurt dışından bir eski dostumdan aldığım maili sizinle paylaşmak istiyorum. Bu arkadaşın Aziz Yıldırım'la ilgili  söylediklerinin aynen ortayıllarcaya çıkması beni çok etkilemiş, 3 Temmuzu ilk onunla paylaşmıştım. İşte aldığım bu mektup:

lk Sükrü Melek, okan17, hakocbb ,FeDex ve isimlerini su anda animsayamadigim bircok webaslan.com`um daimi takipcileri beni belki hatirlarlar. 2007-2009 arasi dostlarim Rijkaard`i , 4-2-3-1 mi 4-4-2 mi , Elano ve Keitanin getireceklerini burada tarti$irken, herzaman ve sadece Aziz Yildirimi yazan, saplantili katilimciyim ben. Cünkü Aziz Yildirim haricinde hicbir konuyu tarti$manin ,bir$ey getirmeyecegine kanaat getirmi$tim. Zaman >>ne yazikki<< yine beni hakli cikardi. 2009`dan bu yana sportif ba$arisizligmizin sürmesi bunu söylüyor, ben degil ! Zira Galatasaray , Aziz Yildirim hapse girdiginden beri sadece futbolda degil, diger bran$lardada bir dirili$ ya$iyor. Bu tesadüf degil, cünkü hepimiz biliyoruzki , Aziz Yildirim özellikle son 3 senede o kirli elleriyle diger spor dallarinida manipule etmi$ti. Ölü toprak ve manipulasyon azalinca iyi ile kötünün , Sapla samanin ayrilmasini ya$iyoruz $u anda. Ben webaslan.com`daki taraftar arkada$larima sitemkarim..Bu UltraAslanin tüm kanatlari icinde gecerli. Aziz Yildirim ile mücadeleyi , ben buradan senelerce BaaaSS BaaaS bagirirken, hicbir Galatasaray olu$umu bu sesi duyup, ba$latmadi. Uluslar arasi Platformda bunlari nasil iki paralik edecegimize dair fikir firtinasi oldum da yagdim webaslan`a !! Bunu buradaki bazi abilerimiz ve arkada$larimiz iyi hatirlar.. Sitemkar olmakta hakli degilmiyim ? 2 seneye yakin burada yazmiyorken, $imdi geri dönmemi >iyi gün taraftarligi< olarak yorumlamayin. Yeminim vardi. Keitanin Kadiköyde carlosa yumruk attigi, bizimde maci 3-1 verdigimiz gün dedimki, bu Aziz Yildirim iceri atilmadan, bizde tarafsiz bir hakem yönetimi ile Fenerbahceyi evire cevire yenmeden, bir daha yazi yazmayacagim. Bunlardan biri bile gerceklesmeseydi, yine yazmiyor olacaktim, sadece okumaktan ibaret olacakti webaslan.com ziyaretlerim.

·         YAPMAYIN !! Sezon sonu 10-13 Milyon Avroluk Melo-->Juventus ödememiz var. Bu sene nasil olsa Avrupada yokuz, yani fazla bir rotasyonada gerek olmayacak. Unutulmamali ki, takimimizin yedekler Klübesinde Sabri , Servet , Ceyhun , Riera , Sercan gibi isimler var.. Bizim gücümüz belli, rakiplerimizin gücü belli.. Tabelada bulundugumuz yer de belli. Parayi bu ki$ elimizde tutun. Yaza kadar hatta üstüne biraz daha ekleyin.Meloyu bonservisiyle alin. Sonra kaliteli bir-iki oyuncuyu bonservis ödemeden almaya calisin. Son olarakta biraz paraya kiyip, iyi bir oyuncuyuda bonservisiyle alin.  Bu hamleler, kadroya 3 kaliteli oyuncunun daha katilmasi anlamina gelir ki, buda bizi epey bir ilerletir.. Mertan , Berk , Emre Colak , Semih gibi gencecik yeteneklerimizdende faydalandikmi, kadrodaki tecrübeliler onlari bir güzel egittimi , o zaman ekonomik bütcemizi a$madan KAYA gibi bir takimin altyapisini hazirlami$ oluruz.. Ama bunun zamani $imdi degil.. sabredin ! Yahu deginmeden edemeyecegim. Benim en sevdigim Spor yazari Osman Tanburaci ile GS taraftari arasinda gerilim sezdim. Bence her iki tarafta kendi tezlerinde haklilar. -Osman Tanburaci hakli, cünkü Galatasaray takim futbolunu ilerletmi$ olsa bile, $u ana kadar oturtamadi.. Güclü ve iyi motive olmu$ rakip(ler), bizi hüsran(lar)a ugratabilirler. Osman bey, persembenin geli$ini car$ambadan sölüyor bize. Hemde bunu iyi günümüzdeyken söylüyor. Bizi , bence hakli bir $ekilde uyariyor. Skor yazarlariyla dolup ta$an bir ülkede bunu yapan TEK ve TARAFSIZ yazar, Osman Beydir gözümde. Ama $u da var Yillardir ba$ariya hasret taraftar , ondan da önemlisi, yeni yeni kendine güvenmeye ba$layan, yeni kurulmu$ bir kadromuz var. Ba$langiclar hep zordur ve topraktan yeni ba$vermi$ bir tomurcugu, gencecik bir fidani direk firtinaya atmamali. Osman bey ele$tirilerinde mizah anlayi$ini veya duygularini biraz frenlemeli, analitik bir dille sadece saha icine odaklanmali. Ordan burdan birine laf sokma derdine girmemeli. Fatih Terimle asla girmemeli.  Elbette Osman Bey $undada hakli, GS asla bir ki$iye emanet edilmeyecek kadar degerlidir ama unutmamali ki, icinde bulundugumuz zihinsel cöküntüden bizi cekip cikaranlarin ba$inda belkide Fatih Terim gelir.Biraz daha itinali olmali Osman bey. Hepinizi öyle bir özlemi$im ki.. kendinize iyi bakin dostlar ;-) 

Formun Üstü

  

Formun Altı

 

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2013
 
Mart (1)
 
Ocak (1)
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...