Makale Yaz
kemal-dogan
Bu haberi yazdır
Bu Ateş Üfleyerek Sönmez
 Ara
09
 2015

Sevgili renkdaşlar bende sarı kırmızı renklere gönül vermiş biri olarak takımımızın içinde bulunduğu durumu üzüntüyle izliyorum. Açıkçası takımda bir ışık göremediğim için bir süredir yazı yazmıyordum. Ama son dönemde yaşananlar sessiz kalınacak gibi değil. Hamza hocanın takımdan ani olarak gönderilmesi beni çok şaşırtmadı. Zaten Dursun Özbek'in niyeti ilk geldiğinde Hamza’yı yollamaktı. Şartlar oluşur oluşmaz da biletini kesti. Yerine getirilen Mustafa Hoca kişilik olarak sevmediğim biri olmakla birlikle eldeki en iyi seçenekti.

Peki tüm bu radikal değişiklikler işe yarar mı? Bence yaramaz çünkü bu ateş üfleyerek sönecek gibi değil. Takımın kadro yapısı çok kötü, başkan ve yönetim kurulu futbol zerre anlamıyor. Elimizde 4 tane üst düzey oyuncu var: Muslera, Selçuk, Sneijder ve Podolski. Zaten takımı da bu dörtlü ayakta tutuyor. İnanın kadronun gerisi çöp.  

Bir forvet, bir ön libero ve bir stoper transferi kaçınılmaz. Elimizdeki işe yaramaz adamlardan kurtulmak da çözülmesi gereken başka bir sorun. Tüm bunları yapmak için bize işbilir, vizyon sahibi bir başkan ve yönetim kurulu lazım. Grosskreutz'un takımdan ayrılma şekli bile yönetimin içinde bulunduğu dramı anlamaya yeter.

Koca Galatasaray üç kuruş para için elindeki Melo’yu son gün satıp yerine Chedjou kazmasını ön libero oynatır hale geldi. Kimse kusura bakmasın ama Chedjou bir orta saha oyuncusunun hiçbir özelliğini taşımıyor. Stoper olarak bile çok hata yapıyor, nasıl olur da orta sahada oynatılır anlamak mümkün değil. Semih desen daha bu yaşta veteran kıvamına geldi. Bu haliyle sıradan 2. Lig oyuncularından hiçbir farkı yok. Yasin kendini Ronaldo sanıyor, aldığı her topu kaleye vuruyor. Burak olayı bambaşka seviyeye geldi. Takıma katkı vermeyi geçtim resmen rakip stoperlere yardımcı olmak için sahaya çıkıyor.

Taraftar takımdan ve yönetimden bıkmış durumda bize acil olarak taze kan lazım yoksa gidişat çok kötü. Böyle devam edersek elimizde kalan birkaç yıldızı da kaçırırız.  





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2019
  2018
  2017
  2016
  2015
  2014
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...