Makale Yaz
enis-4-4-2-sistem
Bu haberi yazdır
EY ULTRASLAN
 Ara
17
 2017

Siz kimsiniz ki Gerçek Galatasaraylıların Galatasaraylılığını tartışıyosunuz. Siz kimsiniz ki hakaret ediyorsunuz. Adam olun akıllı olun. 

Ben sezon başından beri sizlere Tudor istifa diyelim dedim.. DEMEDİM Mİ?

BEN skora bakarak konuşmadım ama işte sizin gibi duyarsız ultraslan yüzünden gerçekleri geç görenler ve skor taraftarı yapanlar yüzünden Galatasarayın geleceğini düşünenlere Şerefsiz dediniz.. ASIL şerefsiz olan sizlersiniz.. Galatasarayın geleceğini düşünmeyen kazanılan maçlarda Tudoru alkışlayan Kaybedilen maçlarda ıslıklayan hatta Floryaya giden YILLARCA Böyle davranan ULTRASLAN şimdi gelmiş AHKAM KESİYOR BİZE taraftarlık öğretiyor.. 

SİZLER TERİMİ KOVAN AYSALA 3-5 gün tepki gösteren İYİ SKORLAR gelince susan ÖTÜ SKORLAR gelince tekrar aklınıza TERİM GELİP ünal aysal istifa diyen karaktersizlersiniz. Sizlerin bir duruşu yok bir fikri yok sizler için bugün var yarın yok. Galatasarayın değerleri karakteri şerefi namusu haysiyeti önemli değil sizler için BAŞARI VE SKOR ÖNEMLİ.. işte bu karakterde olduğunuz için siz yanlış takımı tutuyorsunuz. NE OLURSA OLSUN BAŞARI İÇİN HER TÜRLÜ PİSLİĞİ yapan bir Fenerbahçe varken gelmişsiniz Galatasarayı tutmuşsunuz. Akıllı olun. Kendinize gelin. 

Prandelliyi hatırlayın DESTEK verdik skorlar kötüye gidince İstifa dedik. Ultraslan = Skor Taraftarıdır

Manciniye hep destek verdik ama sezon sonu kaçan Şampiyonluk sonrası İstifa Sesleri yükseldi.

Ultraslan o günde = Skor taraftarıydı.

Peki RİJKAARD dönemi.. HEM TARAFTAR HEM BAŞKAN Rijaardın sevgilisiydi ama zor gunler gelince ilk SATAN ultraslan oldu.

Peki ya FATİH TERİM dönemi

Ünal AYSALı çok seviyordunuz, Hain olduğunu kovunca anlayanlara ben bu Aysal Terimi kovacak sahip çıkalımTerime dediğimde sen ne diyorsun derdiniz. Sonuç TERİMİ alçakça kovan Galatasarayın değerlerine yanlış yapan bu adama TEPKİ köymaya gittiniz.

Ve kovulma olayından sonra oynanan iç saha maçında tepki vardı, VE öyle bir tepkiydi ki dinmek bilmeyen tepkiydi.

Ama ULTRASTAN birden sustu, Çünkü Galatasaray kazanıyordu. Şampiyonluk Gelecek zannediyorlardı, İşte bu alçakça düşünce ile birlikte Galatasarayın ARMASINA değerlerine zarar veren Hainlik yapan bu adama tepki koyulmamaya başlandı. AMA SEZON SONU MALCİNİ gitti.. Alman EKOLÜ alıcaz diye açıklamalar yapan bU ZAT PRANDELLİyi getirdi.

ama şunu anlayamadı ULTRASLAN hak yiyen HAKKI HELAL EDİLMEYEN BİR TERİM vardı. AYSALın Galatasrayda başarılı olması Artık imkansızdı ama BU ULTRASLAN yine sustu yine sustu ve sonunda kötü sonuçlardan sonra yine skor taraftarlığı yaparak AYSAL istifa diye diye İSTİFA ETTİRDİ.

GEÇMİŞİ BÖYLE LEKELERLE DOLU ULTRASLAN ŞİMDİ KÜSTAHÇA SKOR TARAFTARLIĞI YAPMAYAN Galatasarayın geleceğini düşünen gerçek taraftarlara hakaret ediyor.

BUGÜN bu kafada olanlar Tudora ses çıkarmayanlar Özbeğe ses çıkarmayanlar Kötü sonuçlarda GEMİYİ ilk terkedeceklerdendir. BUNUN farkında olun.

ve cevap verin SİZ Mİ İYİ TARAFTARSINIZ BİZ Mİ?





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2021
  2019
  2018
  2017
  2014
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...